- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz
Schuler888 #1400 üzenetére
Már bocsi ha nyers voltam. De másrészt olvad el még egyszer én mit írtam és te mit írtál. Aztán szerintem elsőre kiszúrod hol a hiba az okfejtésedben.
-
Teal'C
veterán
válasz
Schuler888 #1394 üzenetére
7 éve, azóta nem is változott semmi igaz, nevetséges mikor ilyeneket le mertek írni.
Amúgy esetleg elgondolkodtál már hogy egy dual sim készüléket mi a szarnak lokkolnának le félig, vagy teljesen a mai világban sebki nem venné meg.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
Schuler888 #1394 üzenetére
Van ahol a dualos függő,van ilyen elvetemült szolgáltató
Megnézed a dobozt,ha rajta az EUROPEAN SIM CARD ONLY címke,akkor független ROM és független is lesz
-
Teal'C
veterán
válasz
Schuler888 #1391 üzenetére
Nincs, fizikailag nem lehet csak az egyik sim függő.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Schuler888 #1368 üzenetére
hát pedig amikkel én találkoztam panaszok beázás miatt, mindegyiktől kivétel nélkül megvonták a garanciát. Nyomás teszt? ha-ha igen, elvben van ilyen gyakorlatban nehogy azt hidd hogy egyesével minden telefont majd nyomástesztre tolnak. Egyszerűbb megvonni a garanciát.
Irt nekem annó innen forumról egy srác neki akkor a legújabb S széria volt, beázott, láthatóan mert készült kép a szervizben, belső levelezést is megkaptam. Ki van nekik adva, hogy meg kell vonni a garanciát, mivel kb bebizonyíthatatlan, hogy miért ázott be a telefon. Rossz tömítettség miatt, vagy pedig mert user hiba. Lehet ma már másképp van, de kb mádfél éve még ez így működött... -
marcarc
senior tag
válasz
Schuler888 #1368 üzenetére
Sosem volt hasonlóra dolgokra garancia (beázás). Köss rá biztosítást ami kitér a vízkárra is.
-
válasz
Schuler888 #1361 üzenetére
Beázásra sosem volt
-
Teal'C
veterán
válasz
Schuler888 #1343 üzenetére
A szép az hogy mikor az 5x ös zoom van jobb a samu és mikor 10x es zoom on van csak minimális a hátrány pedig a p30p ben optika van.
Remélem jövőre bevágja a samu a xiaomival közösen fejlesztett samsung 108mp es érzékelőt egy kis optikával és akkor csín letudva.
[link] -
MarkCsiha46
újonc
válasz
Schuler888 #1340 üzenetére
Sziasztok, Vodafone-nál 4 éve vagyok előfizető és azt láttam a weboldalukon, hogy 82,500 Ft kedvezményt kapok.Akkor nem 412 ezer Ft lesz, hanem 329 ezer Ft?
-
domerator
veterán
válasz
Schuler888 #1216 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Windows 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest