Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
Na közben én is rákérdeztem de csak munkanapokon van kiszállítás. Hát jövőhéten Hétfőn vagy Kedden remélem már megkapom én is a csomagot.
Új Válasz 2019-08-23 13:36:46 (#1666) Xeon7 :
Egyébként saját bevallásuk szerint időrendi sorrendben haladnak, ehhez képest én 08-09.-én rendeltem meg a telót te meg pár napja és neked már kiszállítás alatt míg nekem csak csomagolás alatt. Hát ez minden csak időrendi sorrend. Ez inkább gáz.
-
utomi
senior tag
Semmi, tavaly velem is eljátszották ezt egy előrendeléssel. Ahogy írja valamilyen technikai oka van , szerintem köze van ahhoz , hogy előrendelés és nem lett időben kiszállítva! Amúgy te mikor rendelted és Budapest vagy vidék ? (Bocsi a sok kérdésért csak van egy elméletem amit próbálok igazolni !)
-
utomi
senior tag
Nálad is ügyfél visszajelzésre vár státusz? Világ leghülyébb státusza. Miért nem készletre vár vagy hasonló? Én felhívtam még tegnap őket emiatt de azt mondták ez normális, minden rendben a rendeléssel, már csak a telóra várunk. Hát egyenlőre még ma sem történt semmi. Elvileg este 21:00-22:00 felé is feladhatják a telót állítólag de, hogy ma megtörténik-e, nos az majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Futás, futópályák
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Hobby elektronika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DVBViewer
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged