- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Akkora bullshit generátor ez a cég, de tényleg dőlök tőle. Legközelebb mi lesz másfélszer szebb a zene?
we all deserve a bit of luck.
-
nagyúr
Mondjuk a kétszer olyan erős ANC-nak van értelme, úgy értem, el tudom képzelni, a mostani Airpods pro-mat duplán jobb zajszűréssel (ami pont rá is férne, és elég is lenne). Gondolkdoom, hogy megrendeljem-e pénteken, de lehet meg kellene várni milyen a hangja, igazáboól a mostani pro-mmal sincs semmi bajom, kivéve, amit említettem (ja, meg néha a hektikus kacsolat, vagy épp annak hiánya a telefonnal).
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
TechMagneTic
tag
Az utolsó kép leírása hibás! Nem oldalt van a hangszózó hanem alul. A Csuklópánt valóban oldalt kerül rögzítésre.
-
Felesbandi
senior tag
9-en rendelem is, meg hozza egy pantot, hogy edzesekkor jobban rogzitsen.
Ha az altalam latogatott edzoteremben bombolo zenenek nevezett ricsajt valamelyest el tudja tompitani, megeszem a kalapom. Galaxy Buds Plus-om mar kozel csutkan szolt, hogy el tudjam nyomni, olyan hangerovel toltak meg sajna ki is csuszik amikor mar le vagyok izzadva.
-
la_cc
addikt
válasz Felesbandi #4 üzenetére
Milyen pántot? Erre a 6k-s madzagra gondolsz?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
iPhoneos28
újonc
Én azért kissé túlzásnak érzem, hogy mellékelnek gumiharangot, amikor megvehetnénk külön is.
-
callmeakos
veterán
Szóval akkor most már fog úgy hangzani, mint amennyit ér is? Mert nemrégiben kaptam egy első generációsat ajándékba születésnapomra, hátha örülni fogok neki, de konkrétan olyan nagy csalódás, hogy szívem szerint visszaadnám, csak azért ajándékkal nem csinálok ilyet (főleg amennyi pénzt kiadtak ezért). Egy Sony WF-1000XM3 mellé téve olyan botrányosan rosszul teljesít kb. mindenben, hogy az valami fertelem.
All→M8
-
2X ANC örvendetes na meg hogy Lokátor alkalmazáson keresztül lehet Apple eszközökről megszólaltatni ha elveszett.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
neopeti
tag
Természetesen továbbra is csak a primitív AAC kodeket támogat. Semmi aptx AptxHd Ldac stb
Gratulálok!125 rugóért
És a fanok meg is veszik, mert életérzés...
no comment -
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz TechMagneTic #3 üzenetére
Köszi, korrigáltam!
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
törölt tag
Tele van bullshittel a prezentáció. Oké elhiszem, hogy jó illetve egyre jobb és a legutóbbi is már teljesen vállalható volt. Mondjuk nálam az ANC sosem játszott.
De: "a telefon kamerájával az ember a füléről képeket készít, a szoftver pedig a fül és a hallójárat formája alapján megpróbálja meghatározni a legjobb hangzást"
Ez valami vicc? A fülhallgató kialakítása illetve a hozzá kapott gumiharangok szolgálnák a megfelelő illeszkedést és az izolációt. Erre fel kitalálnak egy olyan funkciót, hogy majd az AI fénykép alapján beállítja a megfelelő hangzást. Ez egy rossz vicc. Minden embernek más a hallása illetve a két fül között is vannak különbségek. Mindenkinél.Ezt a Samsung úgy oldotta meg, hogy az Adaptív Sound képes letesztelni az ember hallását és úgy beállítani a megfelelő hangzást és mindkét fület külön teszteli az sem tökéletes, mert függ a fülestől, hogy mire is képes.
-
törölt tag
Ez nem változtat semmit a tényeken, hogy egy bullshit. Feltérképezed a füled formáját, aha minek? Ezzel nem lesz megállapítva a felhasználó hallása tesztelés nélkül meg végképp nem. Ha valaki totál süket az egyik fülére ez nem fogja tudni megmutatni, hanem a LIDAR alapján beállít az AI egy totál értelmetlen hangprofilt. Vicc.
-
nagyúr
válasz #95462144 #15 üzenetére
Persze, de ezeket el kell engedni, mert mindenki ezt csinálja. Én már csakis arra figyelek, hogy ezekből a nagy szavakból a gyártók esetén mennyi az igazságtartalom.
Én sem hiszek nagyon ezekben, de pl. egy spatial audio igenis nagyot tud adni az élményhez, legalábbis én ezt tapsztalom. Pl egy For All Mankind részt így nézve az üt.
Az ilyen "fülformás maszlag" helyett pl. egy egyedi EQ mennyivel jobb lenne
-
nagyúr
válasz #95462144 #17 üzenetére
Rendszerszintű sosem volt iOS-en, csak pár előre beállított. Szerencsére Spotify appnak van, viszont ezért nem használom az Apple Music-ot.
Az,hogy mutatsz egy droidost, amin van, azzal nem vagyok kisegítve, ha iOS-t használok, de köszi
Volt elég, főleg note vonalon, szerettem, de nem véletlen jöttem vissza mindig iOS-re. Egyéni preferencia, nem kívánok ezzel vitát robbantani.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
HeadHunter98
tag
A fül leképezésére a HTC-nek volt jó megoldása a USonic fülessel. Nagyon is szerettem.
-
törölt tag
Ezt nem azért mutattam én csak a cikkre reflektáltam és az új füles skilljeire, ami teljesen értelmetlen viszont ezzel szemben vannak értelmezhető fejlesztések is... Hogyne lenne, erről szól a cikk. Veszel egy új Air-t és szépen a LIDAR alapján majd beállít neked egy hangzást. Biztos tökéletes nem kell több. Szerintük.
-
GoldhandRent
őstag
válasz #95462144 #13 üzenetére
ezt úgy képzeld el, hogy füles nélkül állsz az utcán (vagy stúdióban élőben hallgatod, ahogy felveszik a zenét) és fültől (kagylótól) függően ugyan az a hang másképpen fog hangzani. máshogy esik be a hanghullám a hallójáratba minden fülkagylóról.
ezt próbálja meg optimalizálni, hogy helyben érezd magad
(próbáld ki, hogy szembe állsz egy hangforrással, és a tenyered nyitva a füled elé teszed merőlegesen a nézési (a hangforrás) irányával. tök mást (tompább hangokat) fogsz hallani)
az megint más kérdés, hogy a belső fül kinek milyenplusz:
így tud a SONY (vagyis ezzel próbálkozik) a TV-ből (a hangszóró minőségét most ne vagyük számításba), tehát szemből érkező hangokat olyanná alakítani, mintha a hátad mögül (vagy jobbról balról fentről lentről - tehát térhatásban) érkeznének
csak el kell torzítani az alap hangot annak megfelően, hogy honnan kéne érkezni a hangullámoknak[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz GoldhandRent #21 üzenetére
Most komolyan összehasonlítasz egy gumiharangos megoldást, ami nem találkozik csak a hallójárattal egy nyílt rendszerrel ráadásul egy soundbaros hasonlattal? Mi köze van ahhoz, amit írtam? Most vagy nem tudod értelmezni vagy trollkodsz és véded a védhetetlent?
Ez nem az a liga, amikor az erősítőt mikrofonnal kalibrálod a hangfalakhoz.
Nincs honnan visszavernie a hangot ez nem fejhallgató, ami körülöleli a füledet és találkozik a kagylóval. Ez egy kitalált marketing bullshit.
Zenéléssel foglalkozom évek óta, szerencsére meg is élek belőle ímmel-ámmal, de az ilyenektől rosszul vagyok, amikor valaki teljesen rossz hasonlattal próbál meg védeni egy értelmezhetetlen funkciót.Az AI biztosan beállít neked valami fancy hangzást, hogy legalább az életérzés meglegyen. Olyan, mint a bass boost fancy meg minden csak közép meg sehol, ahol esetleg kijönne bármilyen részletesség. Hagyjuk is, elengedtem a témát. Mindenki használja egészséggel.
-
GoldhandRent
őstag
válasz #95462144 #22 üzenetére
az élőben stúdióban hallgatás hol soundbar ?
a következő zenélésednél javaslom, hogy kezdj el forogni 3 méterre az egyik előadótól, és figyeld meg a hangváltozást
szerinted mégis honnan a francból tudod, ha mögötted, vagy előtted beszélnek ? mert meg tudod különböztetni (gyerekként megtanultad) a FÜLKAGYLÓDnak köszönhetően, hogy honnan jön a hang... előről tisztább, hátulról kevésbé
bedugósnál ökölszabály szerint adják a térhangzást, itt meg próbálják természetessé tenni, mégpedig a te saját egyedi fülkagylód szerint
amit enélkül hallgatsz, az nyers, amit ezzel a megoldással, az a valósághoz szeretne közelíteni -> mintha ott lennél ÉLŐBEN
amit te írtál fentebb, az meg a füled hibáit igyekszik kiküszöbölni, mintha az optikai audiokábelt egyenesen az agyadra dugnád rá (torzításmentes, nyers a hangszerből, vagy bármi hangforrásból kijövő jelek, jelszintek)amiről itt szó van, hogy agybadugós optikán keresztül vagy élőben hallgatsz-e valamit
nyers vs természetesén nem próbáltam, nem is fogom, csak fizikailag írtam le. fizikailag ez lehetséges. pont.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz GoldhandRent #23 üzenetére
Azt hiszem nem sikerült értelmezned, amit írtam. De mindegy is.
Attól, hogy ad, hozzá fancy térérzetet, attól még fogalma sincs, hogy mihez (milyen halláshoz) kellene viszonyulnia, mert azt nem vizsgálja.
Ha totál süket vagy vagy bizonyos frekvenciákat nem hallasz azzal nem sokra mész, nem kompenzál semmit."amiről itt szó van, hogy agybadugós optikán keresztül vagy élőben hallgatsz-e valamit
nyers vs természetes"Ezért is írtam, hogy nem ment át miről is van szó.
Én nem a technológiát vitattam, hanem a termékben való értelmét. Ami nincs.
Szerinted van oké legyen, de ezt egy halláskárosult nem fogja értelmezni ahogyan a LIDAR sem, mert nem arra való. Köszi amúgy a fizika órát igazi prof vagy.Mindenesetre ki fogom próbálni az biztos legalább egy jó nevetést adni fog, ha mást nem is.
[ Szerkesztve ]
-
GoldhandRent
őstag
válasz #95462144 #24 üzenetére
de nem arról szól
ez egy fülbedugós szar, ami azt szeretné elérni, hogy úgy halljad a zenét vagy bármit, mintha szemben állnál vele pucér füllel. ennyi
nem írta sehol senki, hogy a süket is hallani fog veleértem amit te írsz, de az más ebből a LIDAR-os szempontból
a te dolgod, az ki szeretné kompenzálni a két belsőfüled közötti difit, és téged akar a hangszerré varázsolni. ha fél füledre siket vagy, akkor az élő koncerten is siket leszel fél fülre
valaki azt szereti, ha eggyé válik a hangszerrel, valaki meg az élő zenét -> erre szeretne megoldást kínálni ez a liadros szara hab a tortán az lenne, ha azt IS tudná, amit te írtál. hogy mindkét füledből azonos jelszinteket kapjon az agyad
természetes térhatás és tökéletes hallás - írok is nekik
mégegyszer: természete térhatás, amit baba korod óta tanulsz
próbáld majd ki mindenképp, lehet meglepődsz[ Szerkesztve ]
-
-
Felesbandi
senior tag
Amugy en, mint nem audiofil hozzatennem azoknak az embereknek, akik kodek-eket hianyolnak, vagy a Sony WF-1000XM3-hez hasonlitjak, hogy mas igenyek is leteznek a foldon, mint a legcsucsabb hangminoseg, nem mindenki azert veszi ezt az atlagos hangminosegevel, mert hulye es csak ezzel akar felvagni.
Ha jol tudom, ez a fules az Apple okosziszteman belul automatikusan valt hangforrast pl. Macbook es iPhone, vagy az ora kozott, amit en pl. 100% ki is hasznalnek es szamomra eleg eros erv az Airpods mellett.
A tokja (meg maga a fules is) hatarozottan kisebb, mint a Sony fulese, amit pl. tuti nem birnek tokostul zsebre vagni, ami szamomra egy ilyennel deal-breaker.
Ha igaz, amit a tesztelok mondanak, a transzparens mod eleg tiszta, ami pl. nem mondhato el a mostani Galaxy Buds fulesemrol, aminel kegyetlen feherzajjal tarsul ez a mod.
Meg ha jol tudom, valamelyest nyitott is maga a fules, nem csinal nyomaskulonbseget a fulbe teve, ami hosszabb hasznalat mellett nem mellekes.
En speciel jelenleg munka utan leveszem a 120+ ezres Jabra Evolve 85 headsetemet, majd elkezdek kockulni a 30 ezres XBOX headsettel. Bar utobbinak egyertelmuen rosszabb a hangminosege, annyira nem erzem rosszabbnak, hogy ne hasznaljam, mert nem vagyok audiofil. Persze, legyen a leheto legjobb a hangminoseg, de ha a mindennapi hasznalat kenyelmetlen szamomra pl. a Sony fulesevel, megette a fene a csucs hangminoseget, mert hiaba szol szebben, mint a szirenek hivogato eneke, ha utalom hasznalni az osszes tobbi tulajdosnaga miatt.
-
törölt tag
válasz GoldhandRent #25 üzenetére
"a hab a tortán az lenne, ha azt IS tudná, amit te írtál. hogy mindkét füledből azonos jelszinteket kapjon az agyad
természetes térhatás és tökéletes hallás"Na végre átment amit írtam már a legelején. Ennek örülök.
És nyilván egy Pods tulaj is jobban örülne, ha mindez fordítva történne.
Először térképezze fel a felhasználó hallását és utána lehet esetleg egy LIDAR megoldással szórakozni. Mindaddig értelmetlen és csak a fancy faktort látom benne, nem pedig egy valós személyre szabott megoldást.[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
Remélem ráfekszenek a quality checkre, mert az eredeti Airpods Pro-t szerintem rekord számban cseréltették a felhasználók, annyi probléma volt vele.
-
callmeakos
veterán
válasz Felesbandi #26 üzenetére
Az üzemidőre direkt nem mentem rá, mert azzal ugyanaz a helyzet mint a 13 Minimmel. A fizikával az alma se tud mit kezdeni. A kicsi kialakítás ezzel jár. De minden más, azért elvárná az ember, ha több mint 100 ezer forintot kiad egy fülhallgatóra, akkor az ne úgy szóljon, mint egy 2000 forintos bolhapiacos műanyag vacak, és ezen a ponton az ökoszisztémát és a kényelmet se lehet már megmagyarázni.
Nem azt akarom mondani, hogy szóljon úgy mint egy 1000XM3, pláne ne legyen ugyanolyan az ANC, mert ez fizikailag lehetetlen, de azért na. A hangminőség legalább legyen oké. Remélhetőleg ezt az új generáció már orvosolni fogja.All→M8
-
-
Felesbandi
senior tag
válasz callmeakos #29 üzenetére
Majd teszek vele egy probat, ha tenyleg ennyire rossz a hangminoseg, max visszakuldom. Ha a Galaxy Buds+ szintjet hozza (mostani fulesem), akkor elegedett leszek vele. Bar nagyon feszegetve nem lesznek a hatarai, amikor nem YT Music-rol tolom a zenet, akkor sokszor a 10+ eve letoltott zeneimet jatszom le, es azoknak a minosege olyan is.
Az uzemido nalam nem jelent problemat (szinten 13 Mini tulaj ), papiron a Buds kevesebbet bir, de annal se kellett soha az akkuido miatt aggodnom. Szamomra a beigert 5-6 ora overkill a mostani Buds-os hasznalati szokasaimmal. Ha ez egesz (munka)nap a fulemben lesz, mert esetleg a laptophoz is ezt hasznalom, az 5-6 ora egyszerre akkor is boven eleg lesz nekem.
-
callmeakos
veterán
válasz Felesbandi #31 üzenetére
Az 1000XM3 előtt használtam Buds Plust, és bizton állítom hogy a nyomába se ér az Airpods Pro. Persze abban nincs ANC, de hangminőségben messze jobb.
All→M8
-
nagyúr
válasz Felesbandi #26 üzenetére
"Meg ha jol tudom, valamelyest nyitott is maga a fules, nem csinal nyomaskulonbseget a fulbe teve, ami hosszabb hasznalat mellett nem mellekes.'"
Be lehet dugni, mint egy "agybadugóst, de nem annyira. Mégis így lesz meg az az élmény, viszont baromi kényelmes. Valamint nyomáskülönbség azért nincs, mert mikor berakod a füledbe, kiegyenlíti a kerelekezett nyomást, és ez ir nagyon jól működik benne, nagyon hasznos feature számomra. Azért a kapcsolódáson lehetne csiszolni, néha berako ma fülembe, de nem kapcsolódik, azt sem tudja mi van, vissza kell rakni a tokba, majd megint a fülbe, akkor észhez tér. Persze, szerencsére ilyen kevés alkalom van. Meglátjuk az új fejlődött-e ilyen téren is.
-
Felesbandi
senior tag
válasz callmeakos #32 üzenetére
Hát megmondom az őszintét ez most kissé ijesztően hangzik. Teszek majd vele egy próbát, mert egyébként nagyon hívogat amit a többi fronton nyújt és max visszaküldöm.
-
nitro16
senior tag
válasz callmeakos #32 üzenetére
powerbeats 3-hoz képest milyen? Már jó pár hónappal ezelőtt tönkre ment a gariban cserélt is így már egy ideje nézelődők én is. Mivel tervbe van most macbookra való váltás így mindenképpen olyan kellene ami automatikusan vált az eszközök között. Beats fit pro és ez között vacilálok.
-
veterán
Engem nem érdekel milyen a zene rajta, viszont az fontos ha sétálok az utcán és elmegy mellettem egy vili, vagy bármi hangos akkor a másik oldalon akivel beszélek ne süketüljön meg. Ezt tudja, vagy ezt már az előző pro is tudta?
-
nitro16
senior tag
válasz callmeakos #37 üzenetére
Ez sajnálatos. Jó lenne személyesen kiprobálni de ha az ember nem Budapesti akkor kilőve. Boltoknál meg ugye, figyelni kell mert a legtöbb utána nem veszi vissza mivel higiéniai termék.
-
nagyúr
Ezért kell Appstore-ból rendelni. Volt egy kósza ötletem, hogy a jobb alap basszus miatt (mivel ugye csak Spotify alatt tudom állítani, amúgy marad a gyári pár preset YT és egyebek alatt) lecserélem az Airpods pro-t egy Beats Fit Pro-ra. Ugyanaz a chip, működik a spatial autdió, meg az szközök közötti váltás, minden. A hangja sokkal jobb volt alapon, mint az airpods-é, de sajnos a mérete túl nagy volt nekem, plusz a kis fülemnek kényelmetlen volt a szilikon-támasztó része. Így visszaküldtem. Futár jött érte, volt végig követés, státusz frissítés, pár nap múlva csippant a telefon,hogy a kártyámra visszautalták a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Appstore alatt most az apple.hu-t érted? (Nem tudom jelenleg hol tartózkodsz.) Azt tudom, hogy istyle nem veszi vissza mert amúgy én eddig minden apple cuccomat tőlük vettem.
Nekem is kis fülem van, szóval valszeg nálam is kilenne lőve akkor a beats fit pro.
Ha már itt tartunk spotify vagy apple music? Néztem teszteket meg minden de hát franc tudja. Most szept 11-ig 3 hónap ingyen spoti van, az apple-nél meg ha veszel fülest akkor 6 hó ingyen apple music. Ha jól láttam spotinál szarabb minőségben vannak fent a számok mert igérték már tavaly, hogy jön jobb minőség de még mindig nincs belőle semmi ha jól tudom. Spotinál van eq meg podcast applenél meg nincs illetve podcast van csak külön apprésznél.
Minőségben meg azt mondják a deezer a legjobb. Ismerd ki magad. -
nagyúr
Igen, az apple.hu-ra gondoltam.
Én sokat próbálkoztam AM-al, de mindig visszamentem a Spotify-ra. EGyrészt azért, mert ott gépről is tudom iránytani a mobilon a zenét (számot váltani, stb), illetve ha épen szól, akkor mobilról is, jól jön,ha szól a zene, és nem kell odamenni számot váltani a hifihez.
Egy airpods-al szerintem jelentős különbséget nem lehet érszrevenni, ahhoz jobb kütyü kell. Annyi,hogy AM esetén ha losless, vagy dolby-ra teszed, mindig gondolkodik, amíg elkezdi játszani a számot, Spotify alatt azonnal elindul.
Szóval 2008 óta haszálok iPhone-t, minimális kitérőkkel, amióta van Apple music, mindig próbálom magam átnevelni, de nem sikerült azóta sem.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
Előrendelem, nyilván botrány az ára, de ha belegondolok, a sima pro is 100k-val nyitott, és amióta létezik, használatban van nálam (egyszer már vettem újat, és eladtam a másikat, mielőtt elkezdett volna amortizáldni az akkuja). Szóval így nézve ez az Apple termék érte meg nekem leginkább, a használati mennyiséget tekintve.
Plusz a mostanit úgyis eladom, abból jon vissza némi fájdalomdíj.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
ultrasound
tag
Én értem én, hogy ökoszisztéma, gyors illeszkedés, trendi, meg minden. De, hogy 120+ ezer jó magyar forintot kiadsz, aztán meg mindenféle probléma fennállásnak lehetősége merülhet fel a fülessel, aztán úgy két év múlva elgyengülés és majd kuka, na ez kicsit luxus mostanában. Miközben leszámítva a zajszűrést, vannak jobb opciók hangminőségben a konkurenciáknál. Nem tudom?!
-
nagyúr
válasz ultrasound #44 üzenetére
A "trendi" meg ilyenek nem érdekelnek, 40 éves vagyok, pont lesz*rom, magamnak veszem, nem másnak. Volt több igen drága hasonló ANC-s cuccom, a sony-k sem igen olcsóbbak, pl. 1000xm4 annó és most az 5, de mindegyik egy bumszli, nagy cucc, kényelmetlen számomra. Sokat próbáltam, 1-2 óra után nyomta a fülem, ki kellett venni. Ez az egyedüli, ami kényelems, én zenehallgatásra is ezt használom meló közben, nem csak telefonálni. n örülnék a legjobban, ha lenne akár felelennyiért ugyanilgyen kényelmes cucc (még a spatial audioról is lemondanék talán), de nincs.
Helyesbítek, biztos van, de nem fogok még többet bukni azon,hogy kísérletezgetek vele, mikor számomra megvan az, amit kerestem.
-
callmeakos
veterán
Ugyanígy voltam tavaly az 1000XM3-al. Az első pár hétben rettenetesen utáltam, brutál kényelmetlen volt, tök mindegy melyik gumiharangot használtam, 1 óra zenehallgatás után már konkrétan fájt a fülkagylóm. De aztán szépen lassan megszoktam, most meg már teljesen hozzám nőtt. Ez a tipikus vagy megszoksz, vagy megszöksz esete.
All→M8
-
nagyúr
válasz callmeakos #46 üzenetére
Az nekem megvolt úgy 3 hónapig, és igen, bár jobb lett idővel, de nem eléggé. Ehhez szerintem hozzájárul az is, hogy férfi létemre igen pici a fülem. A Sony zajszűrése sokkal jobb volt, nem is kérdés, kiváncsi vagyok, ez a 2. gen. Airpods mit mutat az előzőhöz viszonyítva.
-
tomi5244
őstag
XS méretű fülpárna!! vajon lehet venni külön az 1. generácsióshoz, mert csak azért nem cserélném le, viszont a mostani S-es méret nekem még mindig kicsit nagy.
-
budhanil
csendes tag
válasz Felesbandi #34 üzenetére
Sajnos vissza küldeni nem tudod. Nekem 220volt-ban em akartak visszavenni 14 napos elallasi szandekomat.
“a. A Fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jog gyakorlása alól kivételeknek tekinti a jogszabály az olyan zárt csomagolású termék tekintetében , amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza ((Fejhallgatók, fülhallgatók,”
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest