- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ha füledben az airpods, akkor lehúzod a control centert, hosszan nyomj a csatlakozott airpods-ra (ahol a hangerejét mutatja). Bal alul ugye az anc/ambient-et tudod kacsolni, jobb oldalon pedig rakd sztereóra, mert most neked a "spatial audio" van bekapcsolva, vaszleg fejkövetéssel. A fix pl. filnézéskor nagoyn állat egyébként.
moma: Szűr rajta elég jól, de azért behallatszik a moraj, csak nem érted, mit beszélnek (függ a hangszíntől is, ha valami rikácsoló hülye p*----t akarsz tompítani, ott nem tudom, mennyit érhet
Asszony épp most beszélget telefonon valakivel tőlem 2 méterre, nem igen hallom, csak hogy "valamit magyaráz".
-
-
Előzőnek sem okozott, mindennapos edzéssel. Edzés közben kivettem párszor a fülemből persze, megtöröltem a podsot is, a fülemet is, nem volt gond. Nyilván, ha órákon keresztül izzad valaki minden áldott nap, mint a "k*rva a templomban", akkor az is más helyzet. Az tuti, hogy hónapokon át minden egyes nap egy óra edzéssel semmi gondom nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Asztalos klub
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged