Hirdetés
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
ph A maximum 2,5 GB/s-os iramot diktáló megoldás 2-től 8 TB-ig skálázódik, és tetszetős a körítése.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz GoldhandRent #21 üzenetére
Most komolyan összehasonlítasz egy gumiharangos megoldást, ami nem találkozik csak a hallójárattal egy nyílt rendszerrel ráadásul egy soundbaros hasonlattal? Mi köze van ahhoz, amit írtam? Most vagy nem tudod értelmezni vagy trollkodsz és véded a védhetetlent?
Ez nem az a liga, amikor az erősítőt mikrofonnal kalibrálod a hangfalakhoz.
Nincs honnan visszavernie a hangot ez nem fejhallgató, ami körülöleli a füledet és találkozik a kagylóval. Ez egy kitalált marketing bullshit.
Zenéléssel foglalkozom évek óta, szerencsére meg is élek belőle ímmel-ámmal, de az ilyenektől rosszul vagyok, amikor valaki teljesen rossz hasonlattal próbál meg védeni egy értelmezhetetlen funkciót.Az AI biztosan beállít neked valami fancy hangzást, hogy legalább az életérzés meglegyen. Olyan, mint a bass boost fancy meg minden csak közép meg sehol, ahol esetleg kijönne bármilyen részletesség. Hagyjuk is, elengedtem a témát. Mindenki használja egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hobby rádiós topik
- Androidos tablet topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft