- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt hossza szerintem (próbáltam azt is mikor megjelent, végül ugye visszakültem az Apple-nek, mert az én füleim picik és nagyon nem vot kényelmes azzal a fix szilikon fülecskével).
Amúgy a hangerő fel-le gesztus tanulást igényel, meg kell támasztani hátul a szárat a másik ujjaddal ezáltal néha kimozgatod a füledből az airpods-ot, szóval kicsit macera, de gondolom, majd megszokom a számomra működő helyes módszert.
-
Előrendelem, nyilván botrány az ára, de ha belegondolok, a sima pro is 100k-val nyitott, és amióta létezik, használatban van nálam (egyszer már vettem újat, és eladtam a másikat, mielőtt elkezdett volna amortizáldni az akkuja). Szóval így nézve ez az Apple termék érte meg nekem leginkább, a használati mennyiséget tekintve.
Plusz a mostanit úgyis eladom, abból jon vissza némi fájdalomdíj. -
Igen, az apple.hu-ra gondoltam.
Én sokat próbálkoztam AM-al, de mindig visszamentem a Spotify-ra. EGyrészt azért, mert ott gépről is tudom iránytani a mobilon a zenét (számot váltani, stb), illetve ha épen szól, akkor mobilról is, jól jön,ha szól a zene, és nem kell odamenni számot váltani a hifihez.
Egy airpods-al szerintem jelentős különbséget nem lehet érszrevenni, ahhoz jobb kütyü kell. Annyi,hogy AM esetén ha losless, vagy dolby-ra teszed, mindig gondolkodik, amíg elkezdi játszani a számot, Spotify alatt azonnal elindul.
Szóval 2008 óta haszálok iPhone-t, minimális kitérőkkel, amióta van Apple music, mindig próbálom magam átnevelni, de nem sikerült azóta sem. -
Ezért kell Appstore-ból rendelni. Volt egy kósza ötletem, hogy a jobb alap basszus miatt (mivel ugye csak Spotify alatt tudom állítani, amúgy marad a gyári pár preset YT és egyebek alatt) lecserélem az Airpods pro-t egy Beats Fit Pro-ra. Ugyanaz a chip, működik a spatial autdió, meg az szközök közötti váltás, minden. A hangja sokkal jobb volt alapon, mint az airpods-é, de sajnos a mérete túl nagy volt nekem, plusz a kis fülemnek kényelmetlen volt a szilikon-támasztó része. Így visszaküldtem. Futár jött érte, volt végig követés, státusz frissítés, pár nap múlva csippant a telefon,hogy a kártyámra visszautalták a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Medence topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged