- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi! Nem volt alkalmam kipróbálni amit írtál. Tegnap mac-ről ment amikor ezt csinálta, tokba be-ki-t próbáltam de az tényleg nem javította meg. Most telóval akartam kipróbálni, de működött ahogy csatlakoztattam. Lényeg, hogy nem romlott el hardveresen, tegnap egy kicsit megijedtem, hogy gariztatni kell.
-
-
Igen, ezt már néztem, de nekem nem ajánlja fel, majd próbálgatom még, lehet, hogy resetelem a fülest, újraindítom a telefont, és újrapárosítom.
Most még az akku teszt van folyamatban ami laptopról megy, ennek megvárom a végét.
De jól vizsgázik, 6ó 59p-nél jár, bal 14, jobb 13% - vagyis nem arról van szó a nálam jelenlévő anomáliáknál, hogy valamelyik akku selejt lenne. -
-
-
choco01
addikt
Kb 20 órát beszéltem amióta megvan, minden el van ájulva hogy milyen jól hall, mert ma is szakadó esőben szélben rolleren beszéltem forgalomban és alig hallottak be bármit is, de fogmosás, pakolás közben is teszteltem és mindenki azt mondja jobb mint AirPods 2-vel.
-
la_cc
addikt
Ami biztos, hogy a kialakítása nekem így elsőre nagyon kényelmesnek és stabilnak tűnt az ATH fülesem után.
Kiváncsi leszek, hogy a futógépen podcast hallgatás és masszív izzadás során, hogy fog szuperálni holnap...
Érdemes a tokra venni valamilyen "tok-szerűséget" egyébként? Valami ütésálló motyóra gondoltam, hogy jobban bírja a strapát.
-
-
nitro16
senior tag
Értem, köszi.
Ahogy néztem összehasonlító teszteket ebben a 250-280 dolláros szegmensben főleg ha valaki több eszközös (apple) felhasználó nincs jobb választás. Teszteknél más termékekkel összehasonlítva is leginkább csak a hangminőség ami nem top1 de ugye ez is relatív.
-
-
-
Felesbandi
senior tag
Ez pontosan mit takar? Teljesen tropa, vagy csak egyszerre masfel-2 oraig birja csak?
Buds-omat 2 es fel evig hasznaltam, semmi akku degradaciot nem erzekeltem rajta, de lehet csak azert, mert egyszerre mindig max 2 orat volt a fulemben, aztan a tok meg ugye toltotte. Ha csak ennyi lesz, en nem aggodom szemely szerint. Csak ne krepalkon be. Azon nem segit a tok se. -
-
-
-
moma
őstag
jó, de miből ismerni meg, hogy egy ANC kétszer erősebb és nem másfélszer vagy éppen háromszor?
nem látom miben jelenet többet a kétszer erősebb, mintha csak azt mondják, hogy erősebb. arról ne is beszéljünk, hogy a zajszűrés minőségénél olyan dolgok fontosak, hogy pl mennyire szedi ki a beszédet. na ebből, hogy kétszer annyira mit tudunk meg?
szóval ez a kétszer csak bullshit. semmit nem jelent, de jól hangzik. tipik apple marketing.
-
callmeakos
veterán
Ugyanígy voltam tavaly az 1000XM3-al. Az első pár hétben rettenetesen utáltam, brutál kényelmetlen volt, tök mindegy melyik gumiharangot használtam, 1 óra zenehallgatás után már konkrétan fájt a fülkagylóm. De aztán szépen lassan megszoktam, most meg már teljesen hozzám nőtt. Ez a tipikus vagy megszoksz, vagy megszöksz esete.
-
nitro16
senior tag
Appstore alatt most az apple.hu-t érted? (Nem tudom jelenleg hol tartózkodsz.) Azt tudom, hogy istyle nem veszi vissza mert amúgy én eddig minden apple cuccomat tőlük vettem.
Nekem is kis fülem van, szóval valszeg nálam is kilenne lőve akkor a beats fit pro.
Ha már itt tartunk spotify vagy apple music?
Néztem teszteket meg minden de hát franc tudja. Most szept 11-ig 3 hónap ingyen spoti van, az apple-nél meg ha veszel fülest akkor 6 hó ingyen apple music. Ha jól láttam spotinál szarabb minőségben vannak fent a számok mert igérték már tavaly, hogy jön jobb minőség de még mindig nincs belőle semmi ha jól tudom. Spotinál van eq meg podcast applenél meg nincs illetve podcast van csak külön apprésznél.
Minőségben meg azt mondják a deezer a legjobb. Ismerd ki magad. -
törölt tag
Ezt nem azért mutattam én csak a cikkre reflektáltam és az új füles skilljeire, ami teljesen értelmetlen viszont ezzel szemben vannak értelmezhető fejlesztések is... Hogyne lenne, erről szól a cikk. Veszel egy új Air-t és szépen a LIDAR alapján majd beállít neked egy hangzást. Biztos tökéletes nem kell több. Szerintük.
-
törölt tag
Ez nem változtat semmit a tényeken, hogy egy bullshit. Feltérképezed a füled formáját, aha minek? Ezzel nem lesz megállapítva a felhasználó hallása tesztelés nélkül meg végképp nem. Ha valaki totál süket az egyik fülére ez nem fogja tudni megmutatni, hanem a LIDAR alapján beállít az AI egy totál értelmetlen hangprofilt. Vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest