- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
válasz
Luck Dragon #187 üzenetére
?
-
Oliverda
titán
válasz
Luck Dragon #154 üzenetére
Egy sztenderd telefonbeszélgetéshez szerintem simán elég, minden másra pedig vannak jobb (vezetékes) opciók.
Csendben jegyzem meg, hogy a Beats Studio3-at még így is kenterbe veri az AirPods.
-
Oliverda
titán
válasz
Luck Dragon #152 üzenetére
Ebből a koncepcióból sokkal jobbat nem lehet kihozni, úgyhogy a következő generációké sem lesz olyan, mintha közvetlenül a telefon mikrofonjába beszélnél.
-
válasz
Luck Dragon #99 üzenetére
Ezek egyediek, a cégünk kérte őket a mi igényeink alapján. Én R9 5900x-et kértem, 3080-at , stb. Biztos lehetne halkabb, de 5 venti van benne csak azért, hogy meglegyen a házon át a "flow". Mindegy, ANC-vel úgysem hallom, csak ha épp töltöm, akkor azért fura, hogy mi ez a hangzavar körülöttem.
-
LaySoft
tag
válasz
Luck Dragon #76 üzenetére
Arra célzol, hogy az Apple nem meri leírni a paramétereket, mert ha látná a (hozzáértő?) vásárló hogy mit adnak csillagászati összegekért, akkor a kutyának sem kellene? Vagy szégyellik, hogy milyen minőséget van pofájuk ennyiért árulni?
Amúgy az ostoba konzumzombi almás célközönséget nem is érdeklik ezek a paraméterek. Egyrészt fingjuk sincs, hogy mit jelentenek, másrészt a fő szempont úgyis csak az, hogy legyen valami messziről felismerhető egyértelmű jel, amiből látszik hogy ez a legfrissebb modell, és ő már ezzel villog.
-
válasz
Luck Dragon #61 üzenetére
Már "előkészítés szállításra" státuszban van az Apple-nél, 23-án szállítják, előbb nem lehet, akkor van a hivatalos release.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged