Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"AMOLED
erről mesélj, milyen érzés?"???
Megnézem, ha ugyanolyan sz@r, mint az eddig bemutatott modellekben, akkor nem veszem meg, ennyi. Elég sokat használom szabadtéren is a készüléket akár netezésre is, így a homályzóna AMOLED kijelző számomra használhatatlanná teszi a készüléket. -
manchester85
veterán
Akkor mivel van? Attól, hogy fingani tud az iPhone, még tud mást is.
A világ legfejlettebb alkalmazásboltjával rendelkezik, ezáltal gyakorlatilag bármilyen felhasználó igényeinek eleget tesz. Szoftveresen gyakorlatilag hibátlan, az egyetlen komoly hiány a flash támogatottság, bár ennek is megvannak az előnyei. Teljesen lényegtelen, hogy a youtube vicces videókkal van tele, ha minden területen vannak rá minőségi alkalmazások. 100 ezer alkalmazásból jut mindenféle, az apple a hülye picsákból és az üzletemberekből is meg akar élni. Jól teszi! Ha csak üzleti alkalmázok lennének rá, kétszer ennyibe kerülne a telefon, vagy a programok.
-
manchester85
veterán
-
D@niel
addikt
mondjam azt, hogy kimaradt az 'elsősorban' ?
Szerintem egy üzleti embernek fontos a megjelenés (lásd Nokia E-series), ha a munkámból kifolyólag rendszeres tárgyalásokon kellene részt vennem, munkaidőben nem iPhone-t használnék.
Nem arra gondoltam, hogy nem nekik való, hanem hogy nem ők konkrétan voltak a célcsoport. -
D@niel
addikt
Nem üzleti embereknek készült az iPhone, röviden ennyi .
Említettél néhány nevetséges dolgot, ha ezek alapján akarod megérteni az iPhone-ok sikerét, (remélem jól bírod a csalódást), nem fog menni.
Gyárilag tökéletes programokkal müködik a mobil. Én amit használok:néhány közösségi oldal kliensét, lenyűgöző grafikáju játékot, rádió -,ill. cset-programokat, Tv-csatornák klienseit.
Az a véleményem, hogy mindenki azt veszi észre, amit akar. Felőlem szidhatod a "sörivós,nyerítős,dobolós" programokat, ha neked ez esik bele a látószögedve, mondj rájuk amit akarsz. Számomra a fentebb említett programokkal maradéktalanul megvagyok elégedve. Rengeteg embernek sikerült "megmutatnom" miért ilyen híres az iPhone, (nagyjából) kivétel nélkül olyan válaszokat szoktam kapni, hogy "én is akarok egy ilyet" "uhh, ez nagyon jó, értem már", ezek azok az emberek, akiket tényleg érdekel miért az iPhone az egyik leghíresebb mobiltelefon. -
>-48-<
aktív tag
Hát én egyszer "nézelődtem" egy média értékesítő cégnél és a 4 főnökből 3-nak Iphone-ja volt plusz az egyik üzletkötőnek is. (az egyik főnök azóta már eladta, az akku miatt)
Tök jó, hogy egy 2dolláros előlapi kamerán vitatkoztok. Abból sosincsen baj, ha valamiben plusz egy szarság van, amit nem használsz.Abból már több, ha nincs benne egy olyan szarság, amit viszont szeretnél használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged