Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
manchester85 #65 üzenetére
ezzel nincsen bajom. szifon nekem is a lehetséges telefonok listáján van pár másikkal együtt.
-
Integra
titán
meg mert elképesztően sok a baromság van rá ingyen, meg a játékok.
én még nem láttam komoly embert, akinek szifonja van, hogy azt mutatta volna mit és hogy szervez vele, milyen valóban fontos appok vannak rá. pedig érdekelne!!!
ellenben sörívós, sörétespuskás, winchester hangot utánzó westernes, fingós, nyerítős, dobolós, böfögős, pénzcsinálós, villógó színezős és egyéb marhasággal egész jól elszórakoztatják a nagyérdeműt összejövetelekkor, akiknek nincsen szifonja. igaz, kurvára nem érdekel senkit sem, mosolyog mindenki, milyen fasza, de nem veszik észre, örülnek a 15 perc hírnévnek.. -
Integra
titán
válasz
manchester85 #41 üzenetére
jaja, te pedig kétszer meggondolod egyébként, hogy akarsz e adatroamingolni, mert hamar belefutsz egy 6 számjegyű havi számlába..
-
Integra
titán
ennyi.
persze az ájfónosok újra feltalálják a kereket és még jól meg is magyarázzák, na sebajarra viszont kíváncsi leszek, ulkesh-sel mi lesz, hogy már tökön szúrta e magát, mert hogy jön az amoled és hát nála nagy lesz emiatt a baj..
jajj, de várom már hogy beinduljon az apple marketing gépezet újra és jókat kuncogjak!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest