- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Viktor0610 #561 üzenetére
a főoldalon sem jó. az első cikknél, ami ténylegesen az aeon-ról szól, oda is kiteszi, de helyesen.
A flatpakos és a razor deathstalkeres cikkhez szintén kiteszi ugyanezt a grafikát, ezekhez helytelenül.maguk a cikkek és a cikk headerek megjelenítése jó. a cikk mellé odabiggyesztett grafika nem jó.
-
bambano
titán
válasz
Viktor0610 #559 üzenetére
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #532 üzenetére
PL:
[link]Firefoxot használok, de próbáltam Chrome-ban (fontos, mobilon!) privát böngészés. Ott még rosszabb, mert látszik, hogy minden egyes bekezdésnek megjelenik a gördítő sáv, és picit fel-le mozdítható külön külön a szöveg ezáltal.
Valószínűleg emiatt van.
Normál cikkekben PH, Mobilarena nincs ilyen külön gördítősáv bekezdésenként.
(Ugye a mobil Chrome ezt jelzi a usernek egy halvány szürke csíkkal, hogy mit lehet gördíteni, Firefoxban nincs ilyen jelzés.) -
válasz
Viktor0610 #501 üzenetére
Azért egy kicsit de! Firefoxon jön elő a bug és akkor, ha van kép az adott oldalon. Volt ebben a topikban már párszor ez a téma, azért tudom.
Itt is van a dolog.
-
válasz
Viktor0610 #501 üzenetére
Hát remélem. Nem tudtam reprodukálni szűz Firefox böngészővel, csak úgy, ha be volt kapcsolva a reklámblokkoló.
-
válasz
Viktor0610 #499 üzenetére
Firefox specifikus, HA valami kiegészítő bekavar, lásd adblock. Nálam tökeletes Firefox alatt is, most is leteszeltem, több oldalon.
-
válasz
Viktor0610 #494 üzenetére
A zászló azt szimbolizálja, ahogy a szél fújja, arra leng.
Van, hogy tényleg a saját utolsó hsz-hez ugrik.
-
válasz
Viktor0610 #494 üzenetére
Ez volt: [kép]
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610 #492 üzenetére
Hm. Eddig nem zászló volt, ugye?
Nekem valami bejelentést sugallt. -
válasz
Viktor0610 #467 üzenetére
Adatlapon hozzászólások résznél van a szakmai , közösségi , piaci,
blogok éslokál rész , mintha más képen lenne most a szétosztva a hozzászólások mennyisége , vagy csak én vagyok megkeveredve , mint a vasorrú bába a mágneses viharban -
válasz
Viktor0610 #450 üzenetére
Többes szám itt is!
-
válasz
Viktor0610 #450 üzenetére
Erről jut eszembe : a csillagos prémium tagságot miért nem lehet online, bankszámlára utalással fizetni? A bankkártya adataimat leemeléshez soha, sehol nem adom meg, túl sok lóvé van rajta
. Online átutalással számlaszámra, viszont belépnék csillagosnak.
-
cocka
veterán
válasz
Viktor0610 #438 üzenetére
Elképzelhető, viszont mostanában azt tapasztalom, hogy csomó embernek az a hozzáállása, ha megváltozik egy oprendszer vagy weboldal, kb. megalkuszik vele és hozzászokik.
Erre az új designra nem mondtam még kategorikus nemet, de OS esetén volt már ilyen.
Gondolom az alap gondolkodásmód az, hogy a régi csak szar lehet, az új biztos jobb lesz. És ha ebben a tudatállapotban kezdik használni, akkor elhiszik, hogy idővel majd jobb lesz. Gyakorlatilag ha elfogadsz egy új rendszert és használni kezded, azáltal megváltoztatják a gondolkodásodat is. (vagy legalábbis a hozzáállásodat)
-
cocka
veterán
válasz
Viktor0610 #436 üzenetére
Köszi!
az arculat is full 2000-es évek volt
De ezzel mi a probléma? Lehet, hogy voltak egy csomóan, akik épp ezt szerették.
Lassan nem marad egy fórum se, ahova még lehet írni és a régi faékegyszerű designt követi. Még talán van két ilyen: sg és forum.index.hu. Többet nem tudok.
-
válasz
Viktor0610 #291 üzenetére
Én sem tudtam, be is véstem a feliratkozást
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Viktor0610 #291 üzenetére
Nem is tudtam hogy van YT csatitok.
Mennyire jó a tartalom? Fizetett termék elemzések vannak vagy független saját véleményezés? -
VIPowER
őstag
válasz
Viktor0610 #264 üzenetére
Bocs. Tegnap nagyon rossz hangulatomban kapott el az új arculat. Ami nem tetszik, az nem javítható, így hagyjuk.
-
válasz
Viktor0610 #250 üzenetére
#23897 Köszönöm, működik!
-
totron
addikt
válasz
Viktor0610 #204 üzenetére
Mitől/honnan van különbség normál és széles között? Ha mobilnézetre veszem a figurát böngésző-összehúzással, csak akkor lesz szélesebb csak az oszlop, de azt félmegoldásnak sem nevezném, pedig úgy már élhető lenne a dolog.
-
válasz
Viktor0610 #211 üzenetére
Nem dőlök a kardomba, még így is jobban néz ki, és logikusabb a felépítése, mint bármely más sitenak.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Viktor0610 #210 üzenetére
Mintha régen lett volna erre beállítás asztalin is, talán pont a beállításoknál... de lehet rosszul emlékszem.
-
MasterMark
titán
válasz
Ehhez a menühöz milyen áldozat szükséges hogy lássam?
-
Syl
nagyúr
válasz
Az ilyesmi csak kiválasztottaknak lehet, mert normál haladó ennyit kap:
-
válasz
Nekem nincs ilyen gomb asztali böngésző alól. Ez nem csak mobilos featura?
-
válasz
Én arról sem tudtam, hogy vannak ilyen váltható nézetek. Ultrawide monitorom van, megnézem, hogy azon milyen.
-
Rimuru
veterán
válasz
Viktor0610 #194 üzenetére
Amugy kisebb mereten is jobb.
- tablet portrait - origi
- tablet portrait - usercss
- tablet landscape - origi
- tablet landscape - usercss -
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Az OK, hogy mobilra optimalizált az új felület, de notebookon, desktopon is elég sokan használják és ez a világosbarna beúszó rész feleslegesen vesz el helyet a képernyőből, de ezt nem tudom eltüntetni valahogy?
Ha egyszer kiválasztom a Fórum-ot, akkor amíg nyitva van a lap, kell ez oda? Ha lefelé görgetek, akkor eltűnik, de ha picit igazítani kell felfelé az aktuális hsz láthatósága miatt, akkor visszaúszik...jobb lenne, ha csak akkor úszna be, amikor teljesen felgörgetek a lap tetejére.Másik zavaró dolog, hogy a régi felületen a hsz ablak nem ilyen apró kis valami volt, kellemetlen ennyire kicsi ablakba írogatni. A régi egyértelműen használhatóbb volt, ha a user nem csak olvasgat, hanem viszonylag sok hsz-t írt. Sajna sokan nem tudnak átszokni mobilon használatra...
Nem várható, hogy normálisan használható méretű lesz a válaszablak?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
Viszont nem működik. Egy fél perc homokórázás után újratölti az új szerkesztővel az oldalt - tehát nem történik semmi.
-
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
Az kizárt dolog, nem fogok BB kódokkal pepecselni, főleg mobilon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest