Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #451 üzenetére
Barionnak vagy Paypalnak adnád meg a bankkártya adataid, nem nekünk. Pont ez a közvetítés lényege, hogy nálunk nem landol ilyen adat. De egyébként Revolut esetén lehetséges ingyenesen generálni egyszerhasználatos bankkártyát, ha ennyire para. Vagy szimplán csak nagyon kevés pénzt tartasz a kártyához tartozó bankszámlán.
-
-
válasz
DarthSun #451 üzenetére
Hogy miért nincs ilyen, arra MOD nem igazán fog tudni válaszolni, de erre van a virtuális kártya, eldobható kártya, plusz egyéb hasonló megoldások. Pl. én sem adnám meg soha a főkártyám adatait sehol a neten, de a virtuális kártya miatt nem félek, azon úgyis mindig csak annyi pénz van, amit egy percen belül el is költök róla.
-
-
válasz
DarthSun #142 üzenetére
Nyilván a jobbra gomb csak akkor jó, ha nem akarsz kattintani, mondjuk én nem használom. De amúgy a ctrl+b ctrl+i ctrl+u billentyűparancsok is működnek. Ez mind alap TinyMCE featúra. Alapvetően egy jó cucc, jól működik, csak mobilon volt rossz hosszú évekig, de korábban említett javítás óta most már szeirntem az is jó, hanem is tökéletes, de minimum tűrhető. A smile beillesztés kódját írtam csak nulláról.
Látom közel 2 éves TinyMCE verzió van (6.3.1), azóta megint kijött egy főverzió.
Megnézem majd, hogy a most legújabb 7.3-mal müxik-e a mostani kód, általában szokott. Talán javulnak dolgok, anno emlékszem volt ilyen tapasztalat meg most az az új dumájuk, hogy "mobile optimized". Ez jól jött volna 6 éve is.
-
-
válasz
DarthSun #134 üzenetére
- kifelejtettem : a legtöbb Weblap kinézete a nyomokban sincs ehhez a szép Logouthoz képest, pld nem vagyok fent fácsén, de rápillantva, kifejezetten undorítóan néz ki, nem áttekinthető, a képernyő nagyrésze parlagon van, a netes korszak kezdetéhez hasonlít, sőt riasztó, hasonlít a férgekkel teli warez oldalakra, aztán ott van a nép nagyja lájkolgatni.
Néhány más site kinézete megközelíti esetleg a Logoutét, de egyik sem éri el ezt a szintet.
Ja, és nincs PH részvényem, és semmiféle juttatást nem kaptam ezért a postért, csak úgy jött a magam agyából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest