- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #526 üzenetére
Sorry, egy mondatod hozzászerkesztettem ehhez és #528-ban új hsz-ként duplikáltan jelent meg, amit ide írtam.
-
7
addikt
válasz
Intruder2k5 #514 üzenetére
Nekik van hozzászóláslimitjük: 0
Kivéve, ha elvannak itt a radar alatt ugyebár.
-
válasz
Intruder2k5 #495 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Intruder2k5 #452 üzenetére
A Revolutot néztem nemrég, de hát azt hittem ingyenes(amúgy meg általánosságban fukar vagyok), skippeltem is a reget.
Egyéb virtuális izékhez meg nem értek, majd körülnézek, ill megkérem a fiamat hogy helpeljen, ő járatosabb ebben. -
cocka
veterán
válasz
Intruder2k5 #432 üzenetére
Miért volt erre a cserére ilyen égetően nagy szükség?
-
Syl
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #432 üzenetére
Vagyis ideje egy újabb design irányelvet beindítani
-
válasz
Intruder2k5 #387 üzenetére
Pont ezért szokás megadni a width és height attributumokat. A RIOS meg nem adja, összesen egy max-width:100% van rajta.
A kisképekre +1.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Intruder2k5 #389 üzenetére
Nem csak a Tűzróka esetén működik így
(tény, hogy asztali gépen azzal mindig előjön nálam is), hanem a Safariál is. Tobbnyire iOS alól vagyok itt és mindennapos probléma. S valóban, ahol nincs kép a szálban, ott soha nem jön elő a bug…
-
válasz
Igen, köszi láttam a szerkesztést a hsz végén! Nekem is marad, hogy bosszankodom tovább Firefoxon.
Lecsekkoltam egy topikban, ahol épp nem volt kép az adott oldalon és tényleg pont odaugrott, ahová kellett! (nyilván nem kételkedtem abban, hogy így van, csak a kíváncsiság)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Nem lehet visszahozni a kis képeket?
-
válasz
Intruder2k5 #387 üzenetére
Akkor én azért tartom ezt új hibának, mert csak a Logout-ot használtam! Értelek...
Ha nincs kép a megnyitott topikban, akkor nem szokott gond lenni.
Igen, ezt már írta is valaki az első e témájú kérdésemre, sajna ha a FF a bűnös a képek miatt, akkor sokat nem tudok tenni, nem tudom csak úgy lecserélni...
Köszönöm egyébként, hogy ezt leírtad, mert így okafogyottá is válik a nyekergésem, hiszen nem az új Logout felületre áttérés miatt van a gubanc!
Ez szerintem azóta van így, mióta nincsenek kis képek.
Ez nekem fel se tűnt. Mármint, hogy nincsenek kis képek. Felváltva nézem az oldalt mobilappon és notebookon, lehet ezért nem...
(most látom, hogy ez még csak egy éves bug...akkor még reménykedem)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #336 üzenetére
Én is már régóta a Mobilarénát használom. De sok hátralevő hozzászólás esetén egy kicsit zavaró, hogy vissza kell találni, hogy meddig jutottam az olvasásban.
-
mzso
veterán
válasz
Intruder2k5 #336 üzenetére
Olyan fórum rémlik ahol lehetett helyben válaszolni, de olyan nem ahol ne lehetett volna emellett új lapon megnyitni válasz inputot nem. (Már nem emlékszem, hogy a navigációval mi volt)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #327 üzenetére
Praktikus, hogy helyben lehet válaszolni. De abban igaza van a kollégának, hogy elküldéskor a végére ugrik, ahol az elküldött válasz megjelenik.
-
totron
addikt
válasz
Lásd lent, plusz aki alapból füles beállítottságú azt ez nem fogja vigasztalni. Olyan ez, mint a Windows tálcánál: a casual userek örülnek az összevonásnak, más meg pont hülyét kap tőle.
-
mzso
veterán
válasz
Nem, mert elvisz a a fórum a topic végére, és vissza kell navigálnom oda ahol az olvasással jártam.
Amúgy sem rossz ha tovább olvasok, mert néha tárgytalanná válik amit válaszolnék. -
válasz
mzso hszének utolsó két mondata összegzi, miért nem praktikus.
Jó lenne, ha nem dobna a thread végére, hanem maradna ott, ahol megírtam a hsz-t, és folytathatnám a lefelé görgetést, megválaszolva amit ott szeretnék, és így tovább, nem mindig visszaugrálni.szerk. Ahogy nézem az egyetlen kikerülése ennek úgy lehetséges, hogy a hsz számát jobbklikezzük ki, megnyílik a hsz egy új tabon, és arra lehet válaszolni, de ugye csak a válasz gombra kattintás után, tehát kényelmetlenebb, mint volt.
-
cocka
veterán
válasz
Intruder2k5 #325 üzenetére
A lényeg nálad lemaradt:
ha új lapon nyitnám meg a választ akkor egy "rendkívül hasznos" üres lapot kapok
Én is így válaszoltam eddig mindenre. Nem egy hozzászólásban válaszol, hanem megnyitogatja külön lapfüleken azokat, amikre válaszolni akar. Tehát értelemszerűen annyi válasz lesz, ahány lapfület megnyitott.
-
válasz
Intruder2k5 #283 üzenetére
de miért gondolja, hogy az jó lenne bárkinek? az egy html-t fogadó, tök más felület, nincs benne kényelmes képfeltöltéske, meg wysiwyg szerkesztő stb.
-
válasz
Intruder2k5 #248 üzenetére
Az lehetetlen, teljesen friss bejelentkezés.
Szerk.: köszi, írok a bugos topikba. -
válasz
Intruder2k5 #221 üzenetére
Megjelent valóban a nézetváltás...és még a sensors értékeket is látom!Persze ha nem így akarnám használni...
Lehet kéne egy Linuxpólós kép háttérnek inkább.
(Parci kedvéért)
Tegnap egy rövid időre amúgy pont ilyenné vált az a felül lévő bordó sáv, benne a számokkal, de utána eltűnt!
Hopp egy új cikk is van már! Belsős ügyek: megújult a Logout.hu!
-
válasz
Intruder2k5 #187 üzenetére
Elnézést kérek érte; ez mifelénk az UI fejlesztésnél az "izé"-re használt szakzsargon. Saját munkánkban is.
-
válasz
Intruder2k5 #156 üzenetére
Valóban, tegnap átállítottam ezek szerint a régire... Lefelé valóban nő az ablak és a kis csúszkát is megtaláltam a réginek az ablaksarkában, viszont a szélesség továbbra is maradt és azt nem is tudom széjjelebb húzni! Gyakorlatilag már a régi szerkesztő se a régi, csak annyi változik, hogy az ablak kicsi marad.
Azért köszi a tippet, mert már így is jobb kicsit...
A szövegen látszik, hogy ugyanolyan sortörési szélességben jelenik meg:
-
válasz
Intruder2k5 #159 üzenetére
Otthon meglesem, nekem egy közel 20 éves, egy magos Fujitsu-Siemens Lifebookom van. Nagyon már semmire nem tudom használni retrózáson kívül, amikor vihar van, egyedül akkor szoktam bekapcsolni és azzal felmászni a fórumra. Úgy vagyok vele, ha ezt tönkreteszi egy villám, az nem fog fájni. 32 bites Debiannal és SeaMonkey böngészővel még mindig jól használható, persze FB és YT teljesen felejtős rajta.
-
válasz
Intruder2k5 #128 üzenetére
Izé, egy "se" szó kimaradt.
Vagy freudi elszólás...
-
válasz
Intruder2k5 #22 üzenetére
Gombokkal gondoltam mókolni, nem a kódokkal.
-
válasz
Intruder2k5 #16 üzenetére
Mondjuk azt aláírom én is, hogy mobilon az új szerkesztő néha még most is csinál hülyeségeket, de ezzel már együtt tudok élni, legfeljebb mobilról nem cifrázom annyira a mondandómat.
Erre megoldás lehet a régi szerkesztőre való váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest