- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
- Nem működik a középső gomb (le sincs kezelve, javascriptes hülyeség nyílik meg új lapon) a válasz linkre, és ha helyben válaszolok akkor elnavigál a topic legvégére.
Nincs hozzászólóablak az új designban, hanem helyben válaszolsz. Mi a funkciója annak, hogy külön ablakokat nyitsz az egyes válaszokhoz? Miért nem jó helyben egymás után válaszolgatni?
- Nem lehet szerkeszteni 5 percnél tovább. A réginél 15 percig lehetett, bár az is elég kevés volt és fölöslegesen körülményes. Arra motivált, hogy ne frissítsem a lapot amin el lett küldve a HSZ hanem nyissak új lapot, mivel a szerkesztés link 5 perc után eltűnt.
Ez feature, hogy 5 percig szerkesztheted és 15 percig küldheted el. Az csak egy kiskapu volt a régi felületen, hogy visszahozhatod a szerkesztőfelületet 5 perc után is (amúgy linkre nem nyílna meg), mert a böngésző elmenti az oldalt az előzmények között.
- Az írott hsz-ek nincsenek biztonságban és könnyen megsemmisülnek. Ha elnavigálok, ha bezárom a böngészőt, ha frissítem az oldalt (stb?). Ezekben az esetekben a régi felületen megmaradt az elkezdett HSZ.
Ha elnavigálnál, akkor rákérdez az oldal, hogy biztos vagy-e benne. Persze ha letiltod a javascript ablakokat, akkor nem fogja megkérdezni, ez sajnos user error. Mi nem spammelünk javascript ablakokkal, szóval nyugodtan engedélyezheted itt.
-
-
-
Igen, ez régen is így volt. De ha már hozzá kell nyúlni szerintem jó lett volna ezen változtatni. Ott a chad fapad érában oké volt de most már megoldható lenne azt a sávot külön görgetni, netán a kedvenc topikokat sorba rendezni stb
Telókkal kapcsolatban kizárólag a pixel countra gondoltam, szerintem is rém fölöslegesek ezek a négymillió fps-t tudó ui-k és pc monitorok két-háromszorosa pixel amit valahogy meg is kellene mozgatni
-
-
-
azért is nem használtam, mert folyton odavesztek el nem küldött hozzászólásaim, amikor elnavigáltam
Ez nagyon régen volt már, hogy Firefox alatt nem kérdezett rá az elnavigálásra, azóta javítva lett, szóval elkattintásnál mindig rákérdez. A böngésző vissza gombbal pedig nem lehetett a régivel sem szerkeszteni hozzászólást, ugyanis akkor duplázott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED monitor topik
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest