- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DigitXT
félisten
Ha áthúzom a PH-t a FullHD monitoromra, rossz ránézni. Lóbaszó, de azért szőrös betűk. Egyszerűen nincs elég pixel ahhoz a stílushoz, amire át lett formázva: anno Parci megírta nekem, hogy mégsem maradhattunk örökre a Tahoma 8pt-nél, pedig az éles volt, hehehe.
A mobil az teljesen más tészta, bőven van ott pixel, ott meg lezso magyarázta, hogy okés, de "logikai pixel" nincs elég, mert feltételezik hogy a user nem képes nagyítani, amire épp szeretne, tehát el kell venni tőle a funkciókat (oldalsó sáv), mert nem fér el. Übergáz.
Ehhez képest, ha átváltasz asztali nézetre, lehet nagyítani, lehet navigálni és olvasható is.
-
-
Tényleg szoknom kell még az új felületen való olvasgatást, a képedre nézve először kósa gondolat-nak olvastam.
Sorry, ez úgy tényleg durva lenne!
(így egy nap elteltével különben olvasgatásnál már egyre kevésbé zavaró, hogy nem a régi felületet olvasom, vagy ezen az OS-en jobban optimalizált a betűtipus/méretezés)
-
-
ha kattintással nyitod le (azaz rögzíted), akkor csinálja ezt. csak simán hoverre szépen váltogatja. szóval ez feature, nem bug
. a főmenü meg ne legyen már
feleslegesen helyet foglaló, főleg, hogy el is tűnik. 6000 éve így van az összes portálon, akkor kikísérleteztük, ott még senki sem dőlt kardjába miatta. a színösszeállításon lehet, h tekerünk ma.
-
ne már, és más fórumok ilyenkor "4k szélességben" töltik ki a helyet? és nem km hosszú sorok vannak? ha van ilyen, és jól használható ilyen szélességben és totál előremutató, linkeld be, szívesen merítünk ötleteket.
szöveges dolgok azért jellemzően egy bizonyos szélességig olvashatók jól, akármekkora is egy képernyő.
-
-
-
Kb erre gondoltam a boomer-közeli helyzet emlegetésével, de nem fejtettem ki, nehogy jöjjön válasz, hogy te már akkor csak olvasgass tata. Már a genZ fogyasztási szokásai is kezdenek életképtelen-közeli állapotokat mutatni és az alpha-ra már nem is merek gondolni. (mi fog jönni majd a tiktok után?)
-
-
Hát ja, desktop, notebook képernyőn ez kicsit nyűgös, OK, hogy mobilra optimalizált az oldal meg többen olvassák már mobilon, de gyanítom komolyabb szakmai hsz-eket meg éppen nem mobilon írnak az emberek, olvasni meg ugye csak azt lehet, amit valakik előtte leírtak. Én például mobilon (app) csak rövid hsz-t írok néha, egy komolyabb, szaktopikba szánt hsz-t azon képtelenség megírni. Ha csak olvasgatni akarok, sokszor én is mobilon teszem, de lehet nem is boomer-közeli népeknek van ez már...
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest