- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #525 üzenetére
Nincs kőbe vésve, hogy egy kérdésre ki válaszol. Ettől függetlenül első körben általában az szokott aki moderált is, de ha azt nem fogadod el és kéred, válaszolhat más is. Egyébként attól, hogy egy valaki válaszolgat, még többen is látják/látjuk az ilyen beszélgetéseket, és ha nem értünk egyet a döntéssel, azt szoktuk egymásnak jelezni, hogy inkább nézzük már meg újra, mert lehet a tagnak igaza van. Szóval ha a jogosmodban is azt kapod válaszul - függetlenül attól, hogy kitől -, hogy jogos volt a moderáció, akkor azt vélhetően a többi MOD/HG is úgy gondolja, és senki nem fog mást írni.
Na de, ez még mindig az új LOGOUT topik.
-
-
válasz
Viktor0610 #494 üzenetére
Ez volt: [kép]
-
válasz
DarthSun #451 üzenetére
Hogy miért nincs ilyen, arra MOD nem igazán fog tudni válaszolni, de erre van a virtuális kártya, eldobható kártya, plusz egyéb hasonló megoldások. Pl. én sem adnám meg soha a főkártyám adatait sehol a neten, de a virtuális kártya miatt nem félek, azon úgyis mindig csak annyi pénz van, amit egy percen belül el is költök róla.
-
-
-
-
válasz
ubyegon2 #386 üzenetére
Ez már régi hiba, ami egy ideig jó volt, aztán megint újra szoktam tapasztalni én is. Azt hiszem az a gond, hogy a Firefox később tölti be a képeket, mint ahogy odaugrik az adott pozícióba, így aztán a képek betöltése után sokszor totál máshol találod magad. Nálam is tiltva van minden ilyen kiegészítő a lapcsaládon (uBlock Origin, DuckDuckGo Privacy Essential), de ettől függetlenül ez megvan. Ha nincs kép a megnyitott topikban, akkor nem szokott gond lenni.
szerk.:
Ez szerintem azóta van így, mióta nincsenek kis képek. -
-
-
-
-
-
válasz
MasterMark #216 üzenetére
Mobilon elvileg megjelenik automatikusan, asztalin csak akkor, ha összehúzod a böngésző ablakát tablet/mobil méretre.
-
-
Urak, próbáljatok meg normálisan, kulturált emberek módjára fogalmazni, és ezeket a takony, hányadék, és egyéb jelzőket hanyagolni! Véleményt, javaslatot írni lehet, de az ordenáré és közönséges fröcsögésre senki se kíváncsi! Köszi!
-
válasz
FoxiestFox #181 üzenetére
Régebben volt már olyan, hogy a két oldalsáv mindig látható maradt, de akkor valami bug miatt mégis ki lett kapcsolva ez a fícsör.
-
-
Fél éve még bőven használtam egy régi, Lenovo T500 laptopon, ami igencsak egy ~15 éves gép volt, semmi baj nem volt vele.
-
-
-
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
Az kizárt dolog, nem fogok BB kódokkal pepecselni, főleg mobilon.
-
Amúgy szerintem is jó, és már nagyon ráfért... Szörnyű volt, amikor egy-egy link az újabb felületekről visszarepített az időben a logoutra. Bár én minidig is itcafé-s voltam, de anno s váltáskor kb. ugyanaz a visszás érzés fogott el, mint most itt többeket, ehhez képest ~1 hét alatt megszoktam az újat, és utána semmi pénzért nem használtam volna már a régit. Mondjuk azt aláírom én is, hogy mobilon az új szerkesztő néha még most is csinál hülyeségeket, de ezzel már együtt tudok élni, legfeljebb mobilról nem cifrázom annyira a mondandómat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest