Új hozzászólás Aktív témák
-
"Gondolom az alap gondolkodásmód az, hogy a régi csak szar lehet, az új biztos jobb lesz."
Rosszul gondolod
Pl. nálam az volt a tapasztalat, hogy a régi logoutos oldal gagyi volt, de megalkudtam azzal is, ha csak az volt elérhető. Ezért én örülök annak, ami jól működik a többi oldalon is.
Ami itt a kényelmetlenség level99-ként volt elővezetve, hogy hova ugrik az oldalon, nekem még sohasem tűnt fel. Ahogy @totron kolléga írta korábban, biztosan el vagyunk veszve a párhuzamos univerzumokban...
-
-
-
még ha feature request topik is lenne, abból még nem következik, hogy "miért nincs már kész, már kétszer szóltam". két keze és lába van lezsónak is, egyelőre ennyi fért ki a csövön, amit láttok. ráadásul a fórum, ahol kérted a legtöbb változást, évek óta ilyen. előrébb vesszük azokat a dolgokat, amik kész sincsenek.
-
mzso
veterán
Nekem valami addon rémlik de már nagyon régről. Leszoktak az oldalak az ilyen "középső-klikkelhetetlen" linkekről, ami csak szemetet nyitott meg egy új lapon. (Amúgy meg, még az is jobb, hogy ha nem csinál semmit a középső gombra, mint ez.)
Hirtelen a Tabsubmit Basic, és előzmény kiegészítőire gondoltam. De az a gombokra van hatással.
UI: Fú, most hogy beillesztettem a linket ebben a hsz-ben az "off" részbe úgy elkezdett villogni az oldal, hogy majdnem epilepszilás rohamot kaptam.
Az url-es input villódzott valamiért, de 5 másodperc után elmúlt.
-
-
totron
addikt
Nem, viszont cserébe ott az érzés, hogy nem tudtam kifejezni magam. Másokat ez nem zavar, szóval egy csúf párhuzamos dimenzóba kerültünk. De jól összeszedted, most majd talán.
Oda a meta, ami sebaj, de ne kelljen már bűvészkedni pluszban. Egyébként utólag kell odahegeszteni a nicket a komment elejére, akkor "jó". Ehh..
-
totron
addikt
Ezt én is próbáltam már megfogalmazni, átadni, nem sok sikerrel.
Az új szerkesztő nem okés, beillesztett szöveg formázását átveszi és alkalmazza tovább. Külön vissza kell állítani alapállapotra - a beillesztett rész kijelölésével megy ez csak - ha szín, bold vagy italic nélkül szeretnék hadoválni. Vagy megírom a saját mondókát félreformázottan - zavaró, kizökkent - és azt semlegesítem utólag. Nem szabadna öröklődnie automatikusan egy hozott szöveg attribútumainak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Diablo IV
- Ingatlanos topic!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest