- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #527 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy az igen sajátos párszavas érvelés alapján bárki jogosnak tartotta volna a törlést, de inkább az zavart, amit előre láttam, hogy az adott Milyen...-t vegyek topikban már a Tg-n kívül senki nem ír a régi válaszadók közül, épp az enyémhez hasonló indokolatlan törlések miatt. (nagyobb baj az, hogy akár egy hétig is eltart, mire választ kap 10 kérdezőből egy-kettő) Szakmaiság kontra hatalmi szó. Értelek. Elnézést, hogy ide írtam, de mint látható, minden szintű fórumot próbáltam...
-
válasz
ubyegon2 #525 üzenetére
Nincs kőbe vésve, hogy egy kérdésre ki válaszol. Ettől függetlenül első körben általában az szokott aki moderált is, de ha azt nem fogadod el és kéred, válaszolhat más is. Egyébként attól, hogy egy valaki válaszolgat, még többen is látják/látjuk az ilyen beszélgetéseket, és ha nem értünk egyet a döntéssel, azt szoktuk egymásnak jelezni, hogy inkább nézzük már meg újra, mert lehet a tagnak igaza van. Szóval ha a jogosmodban is azt kapod válaszul - függetlenül attól, hogy kitől -, hogy jogos volt a moderáció, akkor azt vélhetően a többi MOD/HG is úgy gondolja, és senki nem fog mást írni.
Na de, ez még mindig az új LOGOUT topik.
-
7
addikt
válasz
ubyegon2 #523 üzenetére
Pont erre van a modker összefoglalójában is linkelt Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések topic. A Logout felületváltozásának egyébként sincs hatása a moderáció működésére.
-
válasz
ubyegon2 #506 üzenetére
Kicsit kevertem a dolgokat, sorry. Amire az iménti linkelt hsz vonatkozott, az a még olvasatlan hozzászólásokhoz ugrás* téma volt, nem az utolsó saját hsz-hoz ugrás!
Technikailag ugyanaz, ugyanúgy működik. URL-ben van egy #msg1234 és oda ugrik. Amit egyébként maga a böngésző csinál automatikusan, nem a PH kódja...
-
válasz
ubyegon2 #505 üzenetére
Kicsit kevertem a dolgokat, sorry. Amire az iménti linkelt hsz vonatkozott, az a még olvasatlan hozzászólásokhoz ugrás* téma volt, nem az utolsó saját hsz-hoz ugrás!
*ez egyébként live rendszeren futó Firefoxszal is ugyanolyan, itt nyoma sincs semmilyen blokkolónak és más zavaró körülménynek
update
A kis méretű képek viszont valóban nem kavarnak be, csak a nagyméretűek, épp a Sorozat topikra kattinva ugrott jó helyre most és végigmentem az oldalon, csak ez a kiskép volt: -
-
-
válasz
ubyegon2 #386 üzenetére
Ez már régi hiba, ami egy ideig jó volt, aztán megint újra szoktam tapasztalni én is. Azt hiszem az a gond, hogy a Firefox később tölti be a képeket, mint ahogy odaugrik az adott pozícióba, így aztán a képek betöltése után sokszor totál máshol találod magad. Nálam is tiltva van minden ilyen kiegészítő a lapcsaládon (uBlock Origin, DuckDuckGo Privacy Essential), de ettől függetlenül ez megvan. Ha nincs kép a megnyitott topikban, akkor nem szokott gond lenni.
szerk.:
Ez szerintem azóta van így, mióta nincsenek kis képek. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óvodások homokozója
- EAFC 25
- Légies iPhone halvány színei
- Mesterséges intelligencia topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest