- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs hozzászólóablak az új designban, hanem helyben válaszolsz. Mi a funkciója annak, hogy külön ablakokat nyitsz az egyes válaszokhoz? Miért nem jó helyben egymás után válaszolgatni?
Nagy kár, mert bizony hiányzik a középső gombos új válaszabalak!
Hogy mi a funkciója? Mondjuk egy szakmai topikban van 20 olvasatlan hsz, elkezded olvasni és már a másodikra válaszolni szeretnél, de előbb célszerű lenne mind a húsz hsz-t átolvasnod, hogy ne duplikálj egy már más által leírt választ! Ilyenkor a régi felületen nyomtam egy 3ujjast tapipadon, aztán nyomtam a 6. hsz-en és a 12.-en is, amikor mindet végigolvastam, akkor ott voltak külön a válaszablakok és szép sorban tudtam írni mindegyikre, kivéve a már mások által megválaszoltakat. Rendkívül jól kezelhető volt így a dolog, a jelenlegi helyben válaszolós módszer erre így nem alkalmas.
Ha nyűgössé válik a válaszadás felgyülemlett kérdések esetén, hajlamos a válaszadó elengedni a dolgot, ha mondjuk több részletben szerette volna megválaszolni az adott hsz-eket, márpedig akkor olvassa sok user a topikokat és ezáltal a PH lapjait, ha sokan írnak is oda, ha kevesebb hszíró lesz, előbb-utóbb kevesebb lesz az olvasó is...
szerintem
-
NvidiaRTX
őstag
Hali.
Nem tudom már írta-e valaki, de egy olyan problémával kerültem szembe ami a régi Logout-on nem volt.
Írtam egy bejegyzést Kósza gondolat-ként és csak simán elmentettem tehát NEM publikáltam és most meg nem találom a saját oldalamon.
Csak úgy tudom megtekinteni hogy az Előzményekből visszakerestem az oldalt ami létrejött.
Hát ez kész. -
Amit egyébként maga a böngésző csinál automatikusan, nem a PH kódja...
Oóó...megint kiderült, hogy ehhez nagyon nem értek, de van benne logika, mivel Chrome nem csinálja. Mindegy, Firefox az ilyen...bár az előbb live Linuxon próbálgatva ott is jó helyre ugrott, ahol nagy kép volt. Bár itt lehet a kevés kép ill a 32giga RAM miatt jóval gyorsabb volt az oldalon a képek betöltése...(ha valakinek ismeretlen lenne, a live Linux RAM-ban fut)
Oppa...az előbb még megvolt a sárga csillagom!
Lejárt az ideje ulláccik...mérgelődtem is, mert szokatlanul hamar lejárt a hsz szerkesztési időm. Akkor ezért. És még drágább is lesz a Premium, ahogy látom a jómagyarHUF árfolyamát.
-
-
-
totron
addikt
Felvet ez egy jó kérdést: a többségi, TN-t felülről néző userhez kell kalibrálni a színeket vagy sem..? Amúgy tényleg nem nehéz kéknek látni.
Ami még nagyon jól jönne, ha több embernek lehetne válaszolni és a manuális nickmásolgatással szemben Válasz gombbal beszúrná automatikusan az illető nickjét.
-
Erunosta
tag
Egy új infó a bajommal kapcsolatban, ha ez segít valamit.
Mikor a blogomra mentem ma először nem bejelentkezve a cikkeim alcímei kövér betükkel voltak ahogy lennie kell. Megörültem, hogy jó akkor megköszönöm a javítást nektek. Erre ahogy beléptem az fiókomra visszaállt bugosra, normál betükre. Innentől kezdve, ha kiléptem az fiókomról is bugos maradt. Furcsa. -
Erunosta
tag
Bocsánat, de nem értem a szakkifejezéseket. Lényeg, ha a cikkemet megnézem mint egyszerű olvasó akkor az alcímek normál betükként láthatóak. Viszont mikor belépek, hogy szerkesszem ott a szerkesztőben meg kövér betükként mutatja a címeket, ahogy én anno elkészítettem a cikkem.
-
Alusky
senior tag
Emlékszem akkor is nagy felháborodások voltak az új kinézet miatt és várható volt most is.
Eleinte fura volt az igaz, de pár hónap elteltével már kifejezetten az volt zavaró ha régi logoutos linkre kattintottam, mindig át kellett írnom, hogy az új dizájnban jelenjen meg, mert az lett a kényelmesebb, megszokottabb.
Jó lesz ez. -
-
opr
nagyúr
Pl az, hogy bármi formázást szavanként kell csinálni.
Mert:
- Ha megírod, aztán kijelölöd a szöveget, és benyomod a mittudomén félkövér gombot, csak az első kijelölt szóra lesz érvényes a dolog.
- Ha meg előre benyomod, néha eltöri a szótárat, nem működik a swipe type, stb. Jah, illetve néha hiába nyomkodom, nem hajlandó visszaváltani róla.
Ezek miatt telefonon a sortörést kivéve nem is szoktam formázni a szöveget.Mindez samsung + chrome kombóval, szóval nem túl ritka kombináció esetén.
-
Nyomkodtam mindent, visszaugrált, de most próba, no most visszament, de nem tudtam ezt a jobbranyíl izét, az előző verzióban más felállás, kijelölés, típuskattintás.
Így már hogy tudom a mikéntjét, semmi gond.szerk : Win x64 desktopról vagyok, mobilon még nem is próbáltam az új verziót. Ja, hogy nem kell nyomkodni az idézőjeleket, azt még nem is néztem soha
, a dőlt karakterre szoktam formázni.
-
vastagkliens avagy PWA - gőzöm sincs mik ezek, de most jó, ahogy van. Esetleg ha jön majd a StarTrek féle vitual reality szoba, akkor kell változtatni.
- a dőlt betű és az utoljára jegyzett, nem kiktatható, folytatja az utolsó kiválasztással, a hsz- ben is látható, ezt légyszi nézd meg a kódban, hogy javítható-e. -
-
DeFranco
nagyúr
Azt lehet tudni hogy miért közel azonos a színösszeállítás a gamepoddal? Eddig markánsan különböztek az egyes oldalak színei, a LO a PH-hoz hasonult (hiszen a témák is többségében hasonlóak voltak a nagyon fáradt gőzökön kívül) de mégis jól megkülönböztethető volt.
Az is válasz, hogy nem jutott rá lezsoidő és a határidő miatt fogtál egy templatet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Filmvilág
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest