- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Gondolom neked is azért kéne ilyen funkció, mert egyrészt logouton eddig is így működött, másrészt ha mondjuk 200 többszöröse után keletkezik még valamennyi, 200-nál kevesebb hsz. (legyen mondjuk 34), akkor ha 50-et akarsz visszaolvasni, kénytelen vagy visszalapozni, míg ha egyben mutatná a 200-at, akkor 50 olvasásához nem kéne visszalapozni.
Magyarul ha van mittomén 777 hsz., akkor ha 200-asával jeleníti meg ne így legyen: 0-200, 201-400, 401-600, 601-777
hanem visszafelé számolja le: vagyis ha épp 777 hsz. van, akkor így legyen felosztva: -177, 178-377 , 378-577, 578-777
De mivel a legrégebbi hsz.-ekre ilyen esetben általában úgy sincs szükség, csak 178-tól érdekes.
-
-
7
addikt
Ismerem a jelenséget, én is sokszor belefutottam felhasználó által törölt bejegyzés esetébe, és így is szorgalmazom a törlés funkció visszaállítását. A notórius törlőket egy idő után amúgy is megjegyzem magamnak, és annak teljes tudatában kommentálok hozzá, hogy simán mehet a levesbe.
Szerintem ez a része vihar a biliben.
-
De srácok, lófaszt nem látok, pedig 16:10-es noti kijelzőn próbálkozom. Kellemetlen és taszító az egész így. Nem hiszem el egyszerűen, hogy a 90+%-nak ez átmegy, sőt, jónak értékeli. Mekkora felbontásokon, hány colok mellett, mekkora távolságról nézve, miféle nagyításban jó ez mégis akik szerint jó? Átlag 2.5 komment /képernyő - WHAT!
Én 4K monitorral dolgozom, de régen és most is gyakran csak notebook FHD van. A tálca rejtése nekem alap és a könyvjelzősáv rejtése is (CTRL+SHIFT+B). Van hely, pedig csak 16:9, nem 16:10.
5 hsz és nem is kétsorosak: -
oké, de azt azért ugye belátod, hogy mi egy internetes cég vagyunk és az interneten szolgáltatunk tartalmat? szerintem például kreténség volt a nyomógombokat eltüntetni a telefonokról, autókról, de ha én a mai napig ebből próbálnék megélni (hogy "nokia" vagyok), kiröhögne a világ.
szóval nem igazán tudunk 2000-es évekbeli layouttal életben maradni 2024-ben. az oldalaink nagyobbik részét eleve mobilról nézik, például (mármint számszerűen több a mobilos olvasás, mint a webes).
-
7
addikt
Most teszteltem; nekem ez a jelenség csak akkor fordul elő, ha
- a kedvencek / itt szóltam hozzá listában a piros új hozzászólás jelzőre kattintok, nem a topic nevére*
- új kommentet írok, és az engine egyből oda dob átLényegében minden olyan alkalommal, amikor az URL-ben benne van a #msg123 utótag, amivel egy adott hozzászólásra dob.
Tény egyébként, hogy bár zavaró tud lenni a fast forward gomb felesleges aktív mivolta, ezzel együtt ez nem egy egetrengető probléma.*ez eddig is így működött egyébként: ha a hsz-jelzőre kattintottál, akkor a legfrissebb nem olvasott hozzászólásra vitt, míg a topic nevére kattintva az alapbeállításaid szerinti blokkot dobta be.
-
7
addikt
Látom, hogy mire gondolsz. Jelenleg a #166-os (szerkesztve, mert közben Parci is megérkezett a sajátjával, de a hibajelenség ugyanaz
) a legfrissebb hozzászólás, de él a fast forward gomb.
Ha rábökök a fast forwardra, továbbra is az enyém a legfrissebb, de már nem virít pirosan a gomb.
-
de most komolyan, az internet maradék 99,99%-ánál meg jó? én is utálom, hogy a noti nem 4:3, mint anno, mert a legtöbb weblap lefelé hosszú, nem széltében, a noti meg nem filmnézésre való. de, ilyen a net, és őszintén szólva még a mostani, "friss" arculat is iszonyat elavult kb. mindenhez mérten.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest