Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
MasterMark #430 üzenetére
Nem lehet megtéveszteni az agyát, szürkének látom én is, azok is.
#424UnA, megjavult, már odagynoda dob F5/Ctrl+R után is, mint ahol előzőleg voltam.
Véletlen backspace a beillesztettségbe viszont tovaragasztja az attribútmt továbbra is, még ha ez is egy fejlődött állapot máár.
-
totron
addikt
Felvet ez egy jó kérdést: a többségi, TN-t felülről néző userhez kell kalibrálni a színeket vagy sem..? Amúgy tényleg nem nehéz kéknek látni.
Ami még nagyon jól jönne, ha több embernek lehetne válaszolni és a manuális nickmásolgatással szemben Válasz gombbal beszúrná automatikusan az illető nickjét.
-
totron
addikt
válasz
Intruder2k5 #327 üzenetére
Lásd lent, plusz aki alapból füles beállítottságú azt ez nem fogja vigasztalni. Olyan ez, mint a Windows tálcánál: a casual userek örülnek az összevonásnak, más meg pont hülyét kap tőle.
-
totron
addikt
Nem, viszont cserébe ott az érzés, hogy nem tudtam kifejezni magam. Másokat ez nem zavar, szóval egy csúf párhuzamos dimenzóba kerültünk. De jól összeszedted, most majd talán.
Oda a meta, ami sebaj, de ne kelljen már bűvészkedni pluszban. Egyébként utólag kell odahegeszteni a nicket a komment elejére, akkor "jó". Ehh..
-
-
totron
addikt
Ezt én is próbáltam már megfogalmazni, átadni, nem sok sikerrel.
Az új szerkesztő nem okés, beillesztett szöveg formázását átveszi és alkalmazza tovább. Külön vissza kell állítani alapállapotra - a beillesztett rész kijelölésével megy ez csak - ha szín, bold vagy italic nélkül szeretnék hadoválni. Vagy megírom a saját mondókát félreformázottan - zavaró, kizökkent - és azt semlegesítem utólag. Nem szabadna öröklődnie automatikusan egy hozott szöveg attribútumainak.
-
totron
addikt
Összességében kijáccottam a rendszert majdnem örökre és korlátlanul: böngészői cache-kből olvasgatok, höhö.
A világító fast forwardot piroslását kiiktatandó rákattintva a tartalom (oldal) tetejére dob, lehetne javítani ezt? Az új felületen úgy tűnik legalább ténylegesen a legfrissebb oldalon vagyok-e? dilemmája nincs, haladás.
Bug/érdekesség még: nagyítást váltva eltűnik az épp szerkesztett hsz. textboxa (visszaváltva az előző nagyításra ott van).
-
totron
addikt
válasz
Viktor0610 #204 üzenetére
Mitől/honnan van különbség normál és széles között? Ha mobilnézetre veszem a figurát böngésző-összehúzással, csak akkor lesz szélesebb csak az oszlop, de azt félmegoldásnak sem nevezném, pedig úgy már élhető lenne a dolog.
-
totron
addikt
De nem, nem és nem: nem csak a fast része a jelenségnek! Van, hogy csak az, de nem mindig, épp ezt mondom, sokszor virít mindkettő. De látom már, milyen skatulyába kerültem, kérem a kényszerzubbonytot. De akkor is probléma, na. Csak megszokták már a népek e lapcsalád keretein belül. Tényleg pluszkattal nyer az ember csak bizonyosságot így. Mintha a bőngészői cache győzedelmeskedne random.
-
totron
addikt
Köszi a tesztet. Igen, néha virít a gomb,
érdekessébosszantóvá az teszi, hogy nem tudom eldönteni ténylegesen van-e mögötte új tartalom, Schrödinger macskája vanik. Tehát ez nem csak egy pislákoló, megtévedt gomb.
Vegyük külön a saját elmaradottságot, olyan pontra korrekten dob vissza, a blokkal van a gond.#169Parci, be, persze, és nem is a retró ami beszél belőlem. Adaptálódni kell. Az sehogy nem opció, hogy a kettő - haladás és átláthatóság - ne oltsák ki egymást?
#170Rowon, és meg is érkeztünk az említett 2.5-ig. Nem hülye vagyok, tudok nagyítani.
-
totron
addikt
Most mit mondjak erre? A régi felületen több hsz. elfért. A 16:9 csak rátesz, mint korjelenség, a gond az, hogy e kettő összegződik. Ez az összeg meg messze túlmutat az alap - és jogos - vertikális vs. 16:9-vekengésen. Felfogni nem tudom hogy jó ez másoknak, továbbra sem, még akkor sem, ha az a többség. A 4db 9-est erősnek érzem, a többi nem hallatja a hangját. Meg egyébként sem a fórumozás van fókuszban egy mai neten - a FB lenyitogatós hétszentsége se semmi.
De végül is telefonon is nézhetjük a fekvőre forgatott videót álló helyzetben...: A lényeg az lenne, hogy ne szúrjuk magunkat tökön 2x, ha már 1x kénytelenek vagyunk is. -
-
totron
addikt
válasz
elfelejtette #114 üzenetére
Nem-nem. Hanem a forward/fast forward gombok élnek, tehát van még frissebb tartalom egy másik lapon - és nem csak látszólag. Érkezzek már meg oda, ahova ígérve van és ne kelljen klattyogni pluszban. Ráadásul hektikus, nem mindig jelentkezik, van, hogy a végére legfrissebbre dob - olyankor inaktívak értelemszerűen a gombok - van, hogy nem.
De srácok, lófaszt nem látok, pedig 16:10-es noti kijelzőn próbálkozom. Kellemetlen és taszító az egész így. Nem hiszem el egyszerűen, hogy a 90+%-nak ez átmegy, sőt, jónak értékeli. Mekkora felbontásokon, hány colok mellett, mekkora távolságról nézve, miféle nagyításban jó ez mégis akik szerint jó? Átlag 2.5 komment /képernyő - WHAT!
-
totron
addikt
Mi innováció azon, hogy nagyobb nagyítás kell egy rosszabb élményért? Főleg a mai, 16:9-es világban ez még rátesz az innentől csak idézőjeles áttekinthetőségre: 3 komment /képernyő, fasza. Ezen felül a betűtípus sem kedvez az olvashatóságnak-átláthatóságnak-értelmezhetőségnek és ez nem csak az újdonság keserű varázsa, hanem egzakt hátrányai vannak ennek a sémának..
Bug?: vágólapról jövő, 1db dőlt karaktert követően dőlten akarja folytatni a történéseket a textbox.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest