Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Burki

aktív tag

Sziasztok!

Jelenleg egy iPhone 8-at használok privát felhasználásra, és van egy SE-m céges telefonnak, viszont elgondolkodtam azon,hogy ha már adott ez a dual simes megoldás, akkor lehet,hogy beneveznék egy újabb készülékre.

Első körben azokhoz fordulnék, akik két simmel használják a telefont. Lenne néhány gyakorlati kérdésem a működéssel kapcsolatban.

Az első az appokra irányul:
    Mindkét telefon esetében használom pl a WhatsApp-ot, amire a továbbiakban is szükségem lenne. Van arra opció, hogy ilyen esetben kétszer telepítsem fel a kérdéses appot, és be tudom állítani, hogy az egyiket az egyik telefonszámmal, a másikat a másik telefonszámmal használja a rendszer?

Ugyanez a kérdésem egy Outlook esetében is. A privát levelezésem gmailes címen folyik, de a Microsoft Outlook appot használom, mert nekem ez jön be felhasználói szinten. A céges levelezésem viszont Office 365 accounton keresztül szintén Outlookban van.
    Igen, tudom, a Microsoft Outlook appban alapvetően van olyan funkció, hogy több accountot adok hozzá, és azok között váltogatva látom a különböző accountokat, DE én szeretném teljesen app szinten elkülöníteni, hogy pl ha nyaralni vagyok, vagy éppen nem akarok a céges ügyekkel foglalkozni, akkor ne is lássam az applikáción belül, hacsak nem lépek be direktben.

Jelenleg mindkét telefonom úgy van beállítva, hogy X óra után automatikusan DND-be rakja magát. A cégesnél ez 17:00 és reggel 07:00 között van, míg a privátomnál ugyanez 22:00 és 07:00, azzal a plusz opcióval, hogy a hozzáadott Kedvenc kontaktok ez idő alatt is fel tudnak hívni. Van opció arra, hogy a két sim esetében külön állítsam be a DND idejét?

És egy utolsó kérdés: app szinten be lehet állítani, hogy melyik app melyik mobilinternetet használhatja?

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák