Hirdetés
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy iPhone 8-at használok privát felhasználásra, és van egy SE-m céges telefonnak, viszont elgondolkodtam azon,hogy ha már adott ez a dual simes megoldás, akkor lehet,hogy beneveznék egy újabb készülékre.
Első körben azokhoz fordulnék, akik két simmel használják a telefont. Lenne néhány gyakorlati kérdésem a működéssel kapcsolatban.
Az első az appokra irányul:
Mindkét telefon esetében használom pl a WhatsApp-ot, amire a továbbiakban is szükségem lenne. Van arra opció, hogy ilyen esetben kétszer telepítsem fel a kérdéses appot, és be tudom állítani, hogy az egyiket az egyik telefonszámmal, a másikat a másik telefonszámmal használja a rendszer?Ugyanez a kérdésem egy Outlook esetében is. A privát levelezésem gmailes címen folyik, de a Microsoft Outlook appot használom, mert nekem ez jön be felhasználói szinten. A céges levelezésem viszont Office 365 accounton keresztül szintén Outlookban van.
Igen, tudom, a Microsoft Outlook appban alapvetően van olyan funkció, hogy több accountot adok hozzá, és azok között váltogatva látom a különböző accountokat, DE én szeretném teljesen app szinten elkülöníteni, hogy pl ha nyaralni vagyok, vagy éppen nem akarok a céges ügyekkel foglalkozni, akkor ne is lássam az applikáción belül, hacsak nem lépek be direktben.Jelenleg mindkét telefonom úgy van beállítva, hogy X óra után automatikusan DND-be rakja magát. A cégesnél ez 17:00 és reggel 07:00 között van, míg a privátomnál ugyanez 22:00 és 07:00, azzal a plusz opcióval, hogy a hozzáadott Kedvenc kontaktok ez idő alatt is fel tudnak hívni. Van opció arra, hogy a két sim esetében külön állítsam be a DND idejét?
És egy utolsó kérdés: app szinten be lehet állítani, hogy melyik app melyik mobilinternetet használhatja?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest