Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
Na most már 90%-ra elhatároztam magam, mégis maradok a sima 11-nél. Az a legésszerűbb vétel, tényleg jó áron van a mai iPhone-okhoz képest, a tudása meg önmagáért beszél. Viszont még nem tudom hogy 64-est vagy 128-ast vegyek.
Ja meg a szín, ez a türkizes szín iszonyatosan megtetszett... végre nem az unalmas fekete/fehér, eléggé feldobja a telefont szerintem. viszont szemből pont látszik egy vékony csíkban, körbe végig, ami lehet zavaró lenne használat közben, fekete ilyen szempontból jobb választás. -
Kókuszdió
nagyúr
Skacok a 13.2 annyira tönkrevágta az egész telefont hogy kegyetlen ,az hogy alig volt térerő kint a nyílt utcán is ,Safari motorja is nagyon lagos lett ,tegnap előjött egy olyan jelenség is amitől hírtelen elsötétült az egész kijelző néha egy pillanatra (ez volt a csúcs).
Szerencsére tegnap még vissza tudtam tenni a 13.1 rendszert amivel minden hibátlan ismét ,semmi lag ,tele térerő ,és nincs furcsa kijelző sötétülések sem.Azért az komoly ,hogy egy új telefonon is gondokat tud okozni a mostani rendszer ,jó lenne ha összeszednék magukat ismét mert így nagyon gáz ez a része...
Egy átlag felhasználó ,aki azt sem tudja hogy kell újratelepíteni egy iPhone t ,az van a legnagyobb gondban. -
h.jece
csendes tag
Köszi, ez megnyugtat, akkor nem nyúlhatok mellé

-
h.jece
csendes tag
Sziasztok,
most váltanék iPhonera, a 11-es 64 GB-os tökéletes lenne, hol érdemes most venni? 1-2 hete tök jó áron láttam, most kb sehol nem látok 290 alatt, ha nem noname a bolt.
Ami fontos lenne, hogy vagy red vagy Black, illetve támogassa az eSimet is (több helyen látom, hogy Single sim, pl MM).Köszi előre is!
-
NavySeal
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Állítólag apróbetűsben le volt írva, hogy az akciós újságban megjelölt termékekre nem vonatkozik a -5%
-
olahdave
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Én még tegnap tudtam 278k-ért venni, mert az 5% nem volt érvényes rá.
Más:
Kb. mennyi idő míg az akkumulátor használat beáll?
Minden be van kapcsolva. -
Blue meth
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Tudom köszi, de egyben nincs ennyi pénz rá, nem is adnék ki telefonra egyszerre ennyit
-
Blue meth
senior tag
válasz
icecave
üzenetére
na ezt mondjuk nem tudtam. pont ma rendeltem be a 256gb-os XS-t, de rengeteg kétség van bennem. nagyon tetszik az a telefon, de lehet töröltetem a rendelést, mert egyszerűen nem ér az 370 ezret, 11-gyel jobban járnék minden téren. Csak itt meg keveslem a 64gigát... aztán lehet elég lenne.
-
lmno
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Attól függ. Ha a PWM-mentességet nézzük, akkor jobb. És van akinek ez számít (pl. nekem
). Nem fogok 400+ ezret kiadni egy telefonért, ami villog az arcomba és fejfájást okoz. És akinek nem okoz (még), annak se biztos hogy jót tesz hosszútávon. -
Kókuszdió
nagyúr
Én már láttam nem is egyet ,utoljára bent a Telekom nal a kiállított darab (11pro) kijelzője ment hullára ,ismerősöm Xs e is furcsa-halvány csíkokat hagy ,és még sorolhatnám.
Ezen ne vesszünk össze ,nem szeretnék tovább belemenni a témába ,se vitatkozni.Nyílván nem azt jelenti ,hogy minden oled foss ,de érzékenyebb fejlesztés és még mindig nem a legbiztonságosabb végleges megoldás hosszútávra egy lcd hez képest.
X re hivatkozva meg egyáltalán nem szebb és jobb minőség egy mostani iphone 11 lcd hez képest a kijelzője. -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Noukoum
üzenetére
Még mindig a legbiztonságosabb töltési mód az 5v ,nem hiába erőltették sokáig.
Most már megkapták az Oled kijelzős kiadások a 18w ot ,így hamarabb fogynak majd el bennük az akksik ,nem beszélve az oled kijelző tartóságáról is ,hamarabb égnek ki.
Végeredményben a drágább = rövidebb élettartalom. -
-
Kókuszdió
nagyúr
A HEIC és a HEVC fájlokat hogyan tudom hasznosítani PC-n ,szerkeszteni ,vágdosni őket kényelmesen?
Teljes értékű 4k/60 videót csak "Nagy hatékonyságú" rögzítési módban lehet felvenni.(#1655) -secret-
Így tudom őket megnézni ,na de felhasználni bármire is?
-
Ck.
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Nincs igazad. Azt hiszed csak úgy valós tapasztalat nélkül a levegőbe beszélek? Itt van előttem a midnight green 11 Pro Max és egy Product red 11. Abszolút vagány szín az utóbbi is, nem lesz tőle senki sem uzi.
A káva valóban vastagabb, ezt aláírom, de ezt nem is cáfolta soha senki.
Viszont hogy a fekete szín emiatt előnyt élvezzen az nettó hülyeség, csak magadat csapod be vele, ráadásul az előlap egyébként pedig mindegyiknek fekete, igen a pirosnál is.#1628 vodrosjozsi:
Valamit félreértettem akkor, én kérek elnézést!
-
Kókuszdió
nagyúr
Igen ,vannak olyan férfiak akik nőnek képzelik magukat ,szép magassarkú na meg a kihagyhatatlan tűzpiros rúzs.
Ez nem a fehér előlapos iPhone 7 ,hanem egy olyan “product red” kiadás ahol a káva a szemedet kiveri.
A fekete 11 en semmi kitűnőt nem látsz a kijelzőn és a hátsó apple lógón kívűl ,egybe folyik az egész. -
Hol lehet kikapcsolni, hogy mindig 2 képet mentsen? Ha 16:9-es képet csinálok, mindig ment egy 4:3-asat is...
Valamint, hiába van bekapcsolva a beállítások megőrzése, amikor újra megnyitom a fényképezőt, 4:3-as képet akar csináni, és manuálisan állíhatom mindig 16:9-re (azt szeretném, ha ez lenne a default, nem kellene mindig álltígatni).
-
ruarua
tag
Médiában most -10% a hétvégén. Aki nem vett még, ne habozzon
-
br4adam
aktív tag
Én a Ugreen 18W töltőjét és USB C - Lightning kábelét vettem. Nagyon jó minőségű cucc, működik királyul.
-
w333
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Baseus cuccok nagyon jók ... van itthon ettől a gyártótól több töltő és kábelem is, semmi gond nincs velük, prémium minőséget képviselik

-
Rinocerosz
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Eddig is volt iPhonera.
iTorrent a neve. Nem hivatalos, de nekem jól működött. -
Ck.
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Mi baj van a Product reddel? Sokkal menőbb, mint az unalmas fekete. Igen, férfiaknak is.
-
törölt tag
Nem képzelődsz: iOS 13 is killing background apps more frequently, iPhone owners report
It may be a memory management issue -
leslien
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
azt felejtsd el...max pc ről teszel fel filmeket..
-
dud998
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Igen. A Netflixen néztem az F1 dokufilmet és amikor jönnek-mennek az autók, baromi jól hallatszik. Az új 11-ek megkapták a Dolby Atmost. Gondolom ez is sokat jelent.
-
dud998
őstag
Valami brutális a telefon hangszórója. A Netflixen és az Apple TV+-on is nézek sorozatokat. Nagyon jó a mély és még térhatás is van. Nagyon tetszik.
-
RudiHUN
csendes újonc
csatlakozom akkor én is táborba, ma meglett i11 product redbe, nagyon szép a színe.
második telónak vettem s9+ mellé mert lett egy 3. sim kártyám is.
IOS-t szoknom kell utololsó iphoneom egy 3gs volt még az őskorban.
Kíváncsi leszek párhuzamos használatra, ami az oled mániát illeti. iphone 11nek nagyon szép a képe, pedig más fél éve s9+ oled kijelzőjét nézem de nem érzek visszalépést pedig ez volt a legnagyobb félelmem -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Endless
üzenetére
Szia
Igen ,számomra is a kis telefonok már nem jöhettek szóba mióta rászoktam a plus készülékekre.
Plus használata után teljesen tökéletes a 11 mérete ,nem panaszkodom ezen a téren sem.
Már használom több mint egy hete (lehet van kettő is ,hírtelen nem jut eszembe) ,számomra mindem forintját megérte ez a kiadás ,utoljára az i5s/i7 et szerettem ennyire pedig szinte minden kiadással rendelkeztem i4s től felfele.Ha ajánlhatom ,feketét vegyél és a kávát sem látod ,részemről így az igazi ez a kiadás.

-
TOZ
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Pont ezen agyalok s9+szal a kezemben, hogy bemegyek a Storeba az 5th Aven és kijövök vele.
-
Bossi
őstag
Nem tudom másnak is előjött-e, de vagy a RAM kezelés vagy a Safari szórakozik, mert a böngésző folyamatosan újratöltöget elég idegesítő...
Ilyen régebbi android készülékeknél fordult elő. -
Rubyra1n
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék szerintetek milyen tokot és védőfóliát vegyek az 11 Pro Max-hoz ami jó és érdemes megvenni és persze strapabíró! Köszönöm válaszotokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)töltőfej 3$ és hozzá bármilyen PD kábel