Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nelsonmanian
senior tag
Telenoros alap biztosítással van tapasztalatotok? Érdemes? Leesésre is jó az alap?
-
w333
félisten
válasz
szabi510
üzenetére
Anyaghasználat, kijelző gyengébb lesz, ha nem fotózol sokat akkor egy XS -el jobban jársz szerintem és még kisebb is
Én hasonló dilemmában voltam végül inkább X -t vettem mert a kompakt méret és kijelző is fontosabb volt a kameránál, lányomnak XR van én a sok oled után már nem akartam visszamenni ips -re
-
szabi510
tag
Sziasztok,
perpill egy xs max 64-em van amit nagyollok. Most hogy lassan egy éves lesz decemberben, megválnék tőle és cserélném. 11 pro az ára miatt kizárva ezért a sima 11-re gondoltam. Véleményeket várnék a technikai részre, mennyire lesz bukó a csere, esetleg cserélt vki így?
kosziszabi
-
niof
veterán
Hellóhalló!
Srácok! Ajánlott tokok? Ajánlott védőüvegek? Ki mit használ?
Régebben Ringke párti voltam, de a mostaniak annyira nem tetszenek. -
B.i.L
senior tag
Inkább tokot és üvegfóliát vettem rá,így is olcsóbb volt,mint a szlgáltatónál a sima szilikon.
Ugyanakkor 2 évig véd a biztosítás
-
speter87
csendes tag
Sziasztok!
Külföldi fórumokon olvastam rémhíreket arról, hogy a 11-es széria kijelzője karcolódik egyes vásárlóknál.
https://discussions.apple.com/thread/250669687Ti tapasztaltok ilyesmit?
Mi decemberben tervezzük a váltást 6s-ről és 7-esről. -
nelsonmanian
senior tag
A pro miért van eltűnve minden boltbol? Ennyire kevés készlet volt belőle? Párom nem bír megbarátkozni a sima 11el SE után és ez az alternatíva maradt. Nem tudom lesz e valami a tavaszi SE folytatásból de azt is a 8asról csinálják talán ami szintén nem sokkal kissebb.
-
-
Pyxee
csendes tag
Sziasztok!
Lehet volt már, de nem igazán tudok dönteni, hogy mennyire éri meg a 11 felára az XR-hez képest.
XR-t használtan, de gyakorlatilag új állapotban 160-170k környékén már lehet kapni, ehhez képest elég magas a felára a 11-nek.
Fontos lenne nekem, hogy minél hosszabb ideig kitartson a telefon, nem cserélném le legalább 2 évig, illetve jó lenne, ha strapabíró is lenne, ebben gondolom jobb a 11.
Érdemes lehet a 11-et választani most az XR helyett?
Köszi!
-
doooo
veterán
Mondjuk ha egyformán tükröződne rajtuk minden, akkor talán igazságosabb lenne a "teszt"... na de mindegy.
-
Ck.
addikt
válasz
NavySeal
üzenetére
A kijelzővel kapcsolatban majd a tulajok nyilatkoznak, a Face ID-ről csak annyit, hogy ha egyszer kipróbálod, nem fog többet hiányozni az ujjlenyomat olvasó. Csak előkapod a telefont és gyakorlatilag már fel is van oldva, észrevétlenül, megbízhatóan és pontosan teszi a dolgát. Napsütésben, borult időben, esőben, szélben, hóban, világosban, félhomályban és koromsötétben egyaránt. Még 2+ év után is azt mondom, hogy fantasztikus, az új 11-es szériában pedig még gyorsabb és pontosabb, valamint nagyobb lett a látószöge is. Ez a funkció megváltás, nem pedig kompromisszum.
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
Pixel 2 csere kapcsán gondolkodóba estem (nézegetek droid vonalon is) az iP11 128Gb, vagy az iP11Pro 64Gb vàsárlásán.
Mennyire lenne "visszalépés" az Amoled FHD+ után a 11 kijelzője? (net, youtube, kis filmnézés, kis FB, messenger menne leginkább). Valamint a fizikai ujjlenyomat olvasó helyett a FaceID mennyire szokható, használható a mindennapokban?
64GB esetén mennyi tárhely maradna? (Pixel 2-n el vagyok a 64Gb-al)
Köszönöm! -
Ck.
addikt
Én a midnight green Pro Max-hoz is gyári, Product Red bőrtokot használok. Képekről ugyan nem, de élőben a telefonon rajta bizony nagyon adja. Másrészt pedig nagyon szimpatikus maga a Product Red termékek szellemisége és vásárlásukkal egy kicsit mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy jobb hellyé tegyük ezt a világot.

-
leslien
nagyúr
béta 2 ... elérhető..
-
leslien
nagyúr
kérdés van arra lehetőség ha filmet nézek és feliratot hozzá tenni vmelyik videó player ezt tudja? vagy felejtős..?!
-
Ck.
addikt
válasz
Prowler
üzenetére
“Share My Location az a Find My/Lokátor appból való helyzetmegosztást takarja - ha ott rányomsz akkor egyből visszahoz ebbe a menübe hogy kapcsold be. ”
Biztos vagy benne? Én most néztem meg és a helymeghatározásnál levő share my location teljesen független a Lokátor share my location-jétől. Jó lenne tudni, hogy tulajdonképp mit kapcsolok ki vele, ha kikapcsolom.
-
eladogeppc
veterán
Nagyon agyalok, hogy S9+ után, mert nagyon tetszik az i11.
Dual Bluetooth csak és kizárólag AirPodsal megy ? -
truhali
csendes tag
-
Sracok, hasznal itt valaki otp smartbankot? Nalam ha megnyitom az alkalmazast egy fura kis sistergo hangot ad az also hangszoroja. Aki hasznalja ezt az alkalmazast letudna tesztelni? Thx
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Tudom, volt az is kettő.
Rohadt jó cucc.... -
ruarua
tag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Nekem két Kollégának is 10SE van, teljes megelégedéssel használják, egyedüli hátrány az aksi. Kicsi telcsi, kicsi aksi. Szóval pont az ellenkezője.
-
válasz
Csigavair
üzenetére
"...Az S10 az merül mint a tengeralattjáró... Akksiban nulla a kijelző az faja de a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó trágya/lassú. A kijelző kb az egyetlen pro mellette..."
Háááát....rohadtul igazad van sajnos...
ezt úgy mondom, hogy volt 2db.is belőle az életemben...de minek...
-
Bossi
őstag
Köszonom mindenkinek a választ...
Megnéztem élőben, de nagyon kevés időm volt csak futtában volt lehetőségem.
A mérettel nem lesz gond. -
Juhaszatti
addikt
válasz
Csigavair
üzenetére
4-5 óra kijelzőidőt hoz egy átlagos munkanapon, de a 11 mindenképp jobb üzemidőben. Az ujjlenyomatolvasó sokat javult a legújabb frissítéssel, gyorsabb, hatékonyabb, és nem kell erőt kifejteni hozzá úgy, mint eleinte. Ha még prot kellene mondanom, talán a zoom kamera lenne az, sokkal több esetben hasznos számomra mint a széleslátó, persze ez szubjektív.
Igazából mellé egyikkel sem nyúl, egyéni preferencia kérdése a dolog ebben a kategóriában már. Mivel más rendszer fut rajtuk, nem is igazán alternatívái egymásnak. Aki iOS-t szeretne, nem fog S10-et venni, és fordítva is igaz ez. -
Tomics
addikt
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Én SE-ről váltottam (=6s hardver) 11-re, minden szempontból sokkal jobb.
Itt a fő kérdés szvsz iOS vagy android. S10e-vel szemezgettem a mérete miatt, de sosem volt még androidos telefonom (
) így a 11 lett a befutó a tesztekben leírtak miatt. Nem tudom, hogy az S10 üzemidőben mit tud, de az S10e elég karcsú a 11-hez képest.Szerintem egy android alapú aktuális flagship sosem lesz olyan gördülékeny és akadásmentes mint az aktuális iPhone iOS rendszere. Láttam nem egy felsőkategóriás androidos telefont és az erőforrásigényes appok meg-meg akadnak, ami lehet hogy csak iOS után feltűnő nekem.
-
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Ha tényleg a kijelző a legfontosabb neked, akkor ne a 11-et vedd.
Szerintem amúgy a 11-nek jobb a kamerája.
Mondjuk ha nagyon muszáj lenne elhagynom az iOS-t, akkor előbb váltanék OnePlus 7T-re OxygenOS-sel, mint egy Samsung S10-re...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Te tudod mit használsz ki belőle.

ezt úgy mondom, hogy volt 2db.is belőle az életemben...de minek...