Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven24
tag
Sziasztok! Lenne egy Xs Max készülékem, de nagyon megtetszett a Product Red iPhone 11.
Szerintetek megérné lecserélni? Vagy visszalépés lenne? -
Nemo1001
aktív tag
apple watch series 4 hogy lehet vissza rakni 5.3.2 watchos-t?
-
Mark9var
csendes tag
Olyan problémám volna , hogy vettem x-doria Qi töltőt de egyszerűn nem akar működni i11-el . Pár másodpercig érzékeli e töltést utánna pedig eltűnik a töltést jelző ikon és semmi nem történik. Valaki esetleg járt így ? Ha igen volt rá valami megoldás ?
Holnap vissza viszem töltőt és kicseréltetem , talán az a ludas a dologban .(Remélem , hogy nem a telefonnal van valamai gond.)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
üzenetére
Na most mi a lfszt szeretnél úgy mégis, de komolyan? Rajzoljak folyamatábrát, hogy működik a volte? Nyilván tisztában vele egy mai átlag taperolos phone user is.
És a fentebb írtak miatt meg sem fordult a fejemben, hogy ez valóban kérdés lenne. Tehát, igen úgy minden kérdésnek számít, de mivel ezen a fórumon a sokadik ilyenbe futottam már bele és a te írásod is elég kétértelmű volt, ez erre vonatkozott, amit írtam. Remélem elégedett vagy, ha nem, az sem nagyon tud érdekelni.
Olybá tűnik nekem, mintha direkt írtál volna valamit, hogy utána sok karakterrel bizonygasd az igazad valamiben, de hogy egy tetves volte, hogy működik, mikor a több iphone topikban elég gyakran olvasni a hszeid, az nálad új.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem mondod, attól, hogy miérttel kezdődik és ? van a végén, még simán lehet kijelentés is, nálad ezek szerint nem ez volt, de akkor sem volt egyértelmű. És mégis mit szeretnél megtudni a volte-ról, amivel újat lehetne írni róla? Ilyet én sem tudok, itt csak annyi volt, hogy a telenor erre is tojt elég sokáig, mire használható lett.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Közben hívtak és nem fejeztem be, szóval...
Inkább 5 év, mint 10. Már a tavalyi iPhone-okban is ott volt beépítve az eSim, eltelt 1 év és (mint írtam) foszlányokban sincs olyan jelzésértékű infó, hogy a telenor ezzel kezdene valamit.
Akkor b...ák meg, nem kell árulni olyan telefont, ami többet tud(ott már tavaly is), mint amit a szolgáltató(?) nem tud alapból biztosítani. De új tarifáknál a toll mindig vastagabban fog náluk. Egy (lassan elavultnak számító) volte is mekkora durranás, hogy elérhető és működőképes lett, mindjárt pezsgőt bontok...
-
dud998
őstag
válasz
NavySeal
üzenetére
Egyáltalán nem rossz. Még most állítottam be teljesen. Ma nemigen lesz időm komolyabban nézegetni, de holnap nyüstölni fogom. Az biztos, hogy baromi gyors és a kamera sokkal jobb képet csinál, főleg rosszabb fényviszonyok mellett is.
Egyenlőre nem bántam meg, de szerintem nem is fogom.
-
dud998
őstag
Na ma belevágtam és lecseréltem a X-et egy fehér 128GB-os 11-re.
-
leslien
nagyúr
végre a Telenorin most már működik a VOLTE...
gyökszi banda... -
bionic
csendes tag
A Telenor-nál (weboldalon) már vagy egy hete nincs fent a 11. Egyik sem. Ennyire nincs készlet belőle? Vagy ennyire nem foglalkoznak vele?
-
-
leslien
nagyúr
újabb béta tölthető...
-
gergo5991
őstag
iphone 11 zárolásakor egy piros árnyalatot vélek felfedezni az egész kijelzőn, ez mi lehet?
[link] slowmoba videóztam ipad-el de a videón nem mukodik a slowmo nem értem.. -
dud998
őstag
Van olyan köztetek, aki esetleg X-ről váltott 11-re?
Mennyivel rosszabb a kijelző? Paraméterek alapján tudom, hogy rosszabb, de más a tapasztalat. -
Prowler
senior tag
válasz
chaosmonger
üzenetére
Eléggé, 13.1.2 akart lenni csak elírtam.
-
Prowler
senior tag
iOS 13.1.3, sajnos engem is utolért a hálózat eldobás hiba...térerő is ingadozik, mobilnet pedig folyamatosan megszakad/nem elérhető. Ma délután megy vissza a 12.1.2, azzal ez a hiba nem jelentkezett.
Nem ajánlom ezt a verziót senkinek.
iPhone 11, Three (angol szolgáltató) hálózaton.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Még a 30pin-es csatlakozó idején rendeltem valami olcsó kínai kábelt. Soha többet! Azóta tudom, hogy ami nagyon olcsó, az valószínű szar is. Nem vagyok oda a gyári Apple tartozékokért sem úgy igazán, de simán találni olcsóbb (mégha nem is filléres) és minőségi alternatívákat.
Asszonynak azt hiszem Aukey töltőt meg Baseus kábelt rendeltem az i8-ához. Azok is jól muzsikálnak. -
-
válasz
icecave
üzenetére
ja sajnos. meglátom meddig bírom
első sorban azért vettem, mert eddig minden méretváltásnál korábbban 4s-5s-6s elejtettem a készüléket két héten belül és lett valami kis nyoma 
amúgy gondolkodtam valami skinen is a tok helyett, mert az üveg hátlap, ha izzad a kezem, elég csúszós... -
válasz
gergo5991
üzenetére
Az arcod ele teszi mas attol meg szerintem felold hisz az acod nezi, ha csak nem vagsz olyan fejet. Persze ha csukva van a szemed akkor nem.
A borotvalkozast ne probald ki asszonykad nem fog neki orulni, de hozzank johetsz majd mikulásnak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amugy anno meg youtubon az X nel teszteltek sima arcal, majd szakállal es ott mar nem ismerte fel a tulajt. Ez mar lehet javult azota passz. -
gergo5991
őstag
6s-ről váltottam nekem ez még nagyon új
, de egyenlőre nagyon elégedett vagyok vele, végre biztonságban tudhatom az adataimat. Alvás közben ha más az arcom elé teszi annak felold? vagy ha kiveszik a kezemből és másvalaki teszi az arcom elé? bár ide már komoly AI kéne ami letudná követni az érzelmeket az ember arcárol és aszerint szűrné hogy feloldjon-e vagy se.Az érdekelne még hogyha 1x bekalibrálom a face ID-t onnantól minden felnyitásnál valami metadata-t tárol az arcomról és ha pld 1 évig nem borotválkoznék és nem vágnék hajat 1évnyi napi többszöri felépitésből felállitana egy arc profilt amit kb minden körülmény között felismerne? vagy azért nem bonyolitják ennyire túl ezt?
-
w333
félisten
Azért ez nem olcsó ...
Én most ezt néztem (az X -nek) szerintem 22$ -ért megéri !
-
Más: Budapesten lehet valahol üvegfóliát venni, amit fel is tesznek, vagy van hozzá felhelyező keret?
Rendeltem egy ilyet a múlt héten, direkt kifizettem a drágább küldést, hogy biztosan ideérjen mára, erre nem jött, sőt, írta az amazon,hogy sorry, your package is running late.... köszi... ezzel csak az a baj,hogy vidékre rendeltem, ahol most még 2 napot tartózkodom.

-
-
NavySeal
senior tag
A 64Gb mennyire élhető manapság? 2 éva 64Gb-os volt a 6s-em és a Pixel 2-m is 64Gb-os, de elbizonytalanodtam, hogy 64Gb iP11 Pro vagy 128Gb iP11 legyen. (sem nagy gamer nem vagyok sem nagy fotós, bár azért a családi képek gyűlnek
) -
válasz
7Heads Drago
üzenetére
-
kalimist
aktív tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Csak AirPods-szal.
-
eladogeppc
veterán
Akinek van iPhone 11-e. Kipróbálta már 2 bluetooth audio eszközzel párhuzamosan, hogy megy-e ? Párommal két bluetooth fülesen hallgatnánk zenét róla.
Köszi 4 -
Megjött a Nillkin Flex Pure tok, valaki ajánlotta itt a topikban... Tisztára mint az eredeti.
Jó cucc. -
w333
félisten
válasz
Fryskitt
üzenetére
Nálam is tökéletes, lányom XR telefonjával hasonlítottam össze és nincs különbség, mióta megvan a telefon 1X sem hibázott mindig azonnal tökéletesen felold bármilyen környezetben

Szerintem az iOS 13 -al javult hiszen ugyan az a szenzor van benne csak 11 és 12 rendszer alatt még nem volt az igazi, ezért gondolják ezt sokan mivel az X ios 11 -el jelent meg ami még sokszor hibázott
-
w333
félisten
Itt egy nagyon jó 11 teszt ... és összehasonlítás a többi modellel
-
w333
félisten
válasz
Blue meth
üzenetére
Ugyan ebben a cipőben voltam és én egy iPhone X -t vettem a Telekomtól (utolsó darabok) ugyan annyiba kerül mint a 11 de nekem a kompaktabb méret, oled kijelző, kisebb kávák és jobb készülékház fontosabb volt mint a kamera, sebességben meg igazából nagyon minimális a különbség

-
Blue meth
senior tag
Ha mar androidot vennek eleg lenne egy 100ezres is, csak iphone-bol vennek premiumot. Csak az a baj h ennyi penzert egy 326ppi-s kijelzo nagyon gaz igy 2019-ben. Meg a mi 9 se-ben is nagyobb felbontasu amoled van. Meg nekem a design se tetszik annyira, vastag rajta a kava, a dupla kamera eleg bugyutan nez ki, illetve az se tetszik h kozepre kerult az alma meg h eltunt az iphone felirat. Persze ezek csak kulsosegek, tudasra ott van nagyon a telo es meg olcsobb is mint a Xs. De az egy szebb telefon, ebben szerintem majdnem mindenki egyetert. Viszont az h a 256 gb-os kerul majdnem 400ezerbe, ettol a frasz kerulget. 64gigas is 360 ezer, de az legalabb meg keves is
De amig telekomnal nincs 128as vagy nagyobb, addig igazabol targytalan a dolog, marad a jo kis 6s 
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tápos kibeszélő offtopik
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- BestBuy topik
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fene se érti melyikkel megy,melyikkel nem
Egyenlőre nem bántam meg, de szerintem nem is fogom.

első sorban azért vettem, mert eddig minden méretváltásnál korábbban 4s-5s-6s elejtettem a készüléket két héten belül és lett valami kis nyoma
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)