-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz Viper26 #2289 üzenetére
Erre sajnos nincs csak a szilikon. Néztem az Apple honlapját, ott sincs.
Ha szeretnél egy jó és minőségi bőrtokot akkor a Nomad-ot ajánlom.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-
eladogeppc
veterán
válasz Viper26 #2409 üzenetére
Viper26: Talán mert minden telefonomat használom is, nem kikapcsolva tartom az asztalon . Másrészt megtehetem hogy cserélgetem a telefonjaimat. Neked ehhez egyáltalán mi közöd van ?! Ha bármi megjegyzésed lenne rólam , velem , ne fogd vissza magad, tedd meg privátban. Rosszhíremet meg ne keltsd itt a fórumban, mert jogi útra terelem, és hidd el én csak jól járok vele. A mai világban ilyesmivel lehet igencsak jó pár magyar forintot keresni.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
dud998
őstag
válasz Viper26 #2525 üzenetére
Igen, ebben igazad van. Viszont engedi kézzel állítani az 1080p-t. Illetve akkor sem értem a 360p-t amikor lehetne 720 is.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest