- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
válasz
#97716736 #1122 üzenetére
én reménykedni nem szeretek ,annál rosszabb csak 1dolog van :várni
, igy eladtam majdnem mindenemm
és azonnal lecsaptam rá, igaz egy hónap sem telt el, gyakrolatlag 10 et már buktam amit
esett az ára lappal együtt, de számitottam rá, nem bánom, és majd 1 hnapja élvezkedek rajta .ennyi -
ST05
őstag
válasz
#97716736 #1120 üzenetére
nézz már meg egy árdiaagrammot a 3570k nak ,de leginkább nyugaton
ahol nem ugrál aforintvalutájuk mint a bakkecske ,
persze a 3570k ra is mondták na majd kijön a haswell leesik az ára mert az is szar ugye
ahhoz képest másfél éve 60 volt, most 57k
haswell 4670k pédul 240 dollár 55k ra jön ki, plusz a kellemes kis adónk külömbözetét
beleszűmolod, nagyon soká lesz 55nél olcsóbb esetleg karácsony fele de akk is majd majd visszamegy -
tomic
addikt
válasz
#97716736 #1069 üzenetére
Igenis moderátor úr!
De szó nem volt egymással való veszekedésről! Szigorúan a topic témáján belül folyt az eszme csere.akoska07 Köszönöm inkább kihagyom.
Ha jól emlékszem akkor egyszer sem mondtam hogy ez szar!
Csak nem tudom elhinni azt amit az előző hsz-ben állítottál. -
válasz
#97716736 #1007 üzenetére
Nem vagyok az az ijedős fajta.#1008 kovsol : Igen liquid ultra van a kupak alatt.
#1009) Zodicus : hát sajnos ezt nem néztem meg,de sztem akkor se tudnám megtippelni,ha megnéztem volna. Az biztos,hogy nagyon kevés,mert vékonyan kentem a pasztát a kupak alá és ugy is azonnal rácuppant a kupak.
Hát a videó kb félig kész,nem vette fel az egészet
és ráadásul nem is jó a kamera beállitásde azért a lényeg látszik
majd alkotok belőle vmit. -
válasz
#97716736 #939 üzenetére
Hiszed nem hiszed,pont erre gondoltam.
Nagy nap lesz a holnapi,ha megérkezik a liquid ultra.
Sok mindent műveltem már alkatrészekkel az évek során,de még procikupakot nem szedtem le.
Eddig soha semminek nem lett baja,még vmod-ok során sem.
Nem lesz kapkodás az biztos.
Ha találok a telómhoz vmi olyan állvány félét amiről tudom videózni akkor az is lesz.ST05 : a hyper212 is egy ilyen hűtő,nem volt rossz,igaz azt csak az amd procihoz használtam,de azzal simán elbirt még plusz két aktivált maggal is. Én nem vagyok hive ezeknek a megoldásoknak,inkább egy rendes réztalp legyen ott,ráadásul erre sokkal több paszta (tapasztalat) is kell,ami sztem szintén befolyásolhatja a proci hőfokot.Ugyanis jó sokáig azon van a hő a heatpipe helyett.Vagyis nagyon jó minőségű paszta kell alá. szvsz
-
válasz
#97716736 #885 üzenetére
Nem olvastam végig a teljes fórumot,de a tesztből egyáltalán nem derül ki,hogy majdnem egy szinten vannak.Mert nem rakott mx-4 -et a kupak alá.
Ok rendben küldjed csak,nem gond.
Erdei88 : Én nem olvastam még utána,de mindenképp azt gondolom,hogy az egy "tovább fejlesztett" verzió.
-
TTomax
félisten
-
-
Landon
addikt
válasz
#97716736 #658 üzenetére
Azért gondolkodom már régebb óta a váltáson mert sikerült egy elég antituning CPU-t kifognom (nem tudom teljesen stabillá varázsolni 4.5GHz-en értelmes feszültség mellett, AVX-et használó játékok alatt, FC3, AC3, eldobja magát olykor-olykor) és már régebb óta gondolkodom a dolgot és mivel most jött ki az új tag ezért gondoltam elérkezettnek az időt.
-
tomic
addikt
válasz
#97716736 #644 üzenetére
Félre értesz. Én ellenzem ezt!
Anno mikor nekem volt 3570k akkor én is gondolkodtam rajta. Kint is volt már az asztalon. Szike a kézben és el is kezdtem. De meggondoltam magam.
4.5ghz-n használtam és ekkor a linx alatt 75 fokos volt.
Értelmetlennek találtam. Ráadásul gari is ugrik ilyenkor ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest