- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
usb3 hiba
hirtelen csak angolt találtam ,de abu vmelyik fórumban összefoglalva leírta( persze magyarul )
lényeg, hogy usb3 as eszközön altatást követöen ébresztve a gépet ,
a pdf nem tér magához, valamint a videolejátszás megfagy,
de erre viccesen és jogosan irta egy tag, hogy ugye marhasokan sleepeltetjük le a gépet
film közbe usb3 rólhát igen az i7 ára, megtehetik hogy még picit probálják magasan tartani az ujdonság erejével
hatva eladjanak még drágán párat, de össze kell vetni a dollár árával, és akkor lehet tudni
nagyjábol hol fog megfeküdni az áraTermészetesen azt érdemes azért megvárni hogy be-essen
nem feltétlen kell hülye kapkodósnak lenni mint én, de sztem hónapokat sem érdemes várni max 1 et -
ffodi
veterán
Ez már igazság szerint SB-nél sem volt olyan lényeges, ahogy ezt másik topic-okban kifejtettem (egyébként a különbség ne legyen 0,5 V-nál nagyobb, így szólt az áldás). Ha megy a RAM-od vállalható órajelen 1,5 V-on akkor úgy kell használni. Ha kell az 1,65 V, akkor ennek még utána kell nézni, friss még ez a 1150-es rendszer.
-
fermacht1994
aktív tag
-
ffodi
veterán
Sok teszt "elferdített" képet fest az egyes hűtőkről. (van amikor nem tesztelik frissen az adott körülményekhez a hűtőt, pedig házcserénél, változott környezeti hőnél az összehasonlítás nem korrekt dolog) A D14 az egyik legjobb léghűtő. A TR SB-E Extreme, a Phanteks, Alpenföhn K2 stb. mind hasonló koncepció, és maximum 2-5% lehet a hűtők teljesítménye között. Ha a D14-re nagyobb légszállítású ventit teszel, akkor szinte verhetetlen lesz.
A kompakt vizekről annyit, hogy vannak már tényleg egész korrekt példányok (áruk 30-50k), de ezek sem sokkal jobbak, mint a D14, ha egyáltalán jobbak a lehetséges specifikus körülményeket figyelembe véve. (a hangjuk sokszor elég borzalmas, legalábbis nekem, aki "allergiás" az ilyen jellegű zajra).
Visszatérve a 4770k-ra. Ha látod a tesztben, hogy egy adott játékvíz mondjuk 5 °C-kal jobb, mint a D14, akkor az mit is jelenthet (feltételezve, hogy nálad is ennyi lesz a különbség, ami szinte kizárt)......Ha terhelve 95-100 °C a proci, ez lecsökken 90-95 °C-ra akkor még szinte mindig ott vagy, ahol a part szakad, és költöttél 15-30k-t.
Egyszóval, ha megvan az a D14 és a ramjaid elférnek, akkor én nem cserélnék.
-
idegbeteg18
tag
-
fermacht1994
aktív tag
Nekem corsair h80i-m van és hidegen tartja a procit (i5 3570k), annyi h kicsit hangosak a gyári ventilátorok, de kibirom
Szerintem ez simán viszi a 4770k-t. Tehetsz erre akármilyen hűtőt csak a kupakról tudod elvezetni a hőt, a magokról nem
Nekem is a kupak jég hideg a magok meg forrnak.... THX intel
-
Én azt mondom igen,ahogy fentebb is irtam.
A többi alaplapról nem tudok nyilatkozni,de amit én használok az teljesen rendben van.
És még azt mondták nincs elég extra a Z87 lapokon,nincs a lóf@st
és ez nem csucs deszka.
Árkategóriában az asus pro van még,de annál jobb ez a deszka szvsz,azért is vettem ezt.
Asrock hozzám sosem fog kerülni.
Giga lapokra is azt tudom mondani,mint az asusra ebben az árkategóriában.
Ez csak az én véleményem.ha számít.
tikshow : mert a 4770 hülyén néz ki leírva
még a végén azt hiszem hogy vettem egy amd-s cuccot.thepilot : Nem,nem olvastam a tesztet,ahogy fentebb is irtam,előbb majd én tesztelem magamnak aztán olvasgatok teszteket,pontosan azért mert telesz@rták sokan ezt a topicot mindenfélével.
#674 ST05 : No problem
bármikor,ha van rá lehetőségem.
Nem tudom mit irtak a tesztben,de én pont egy 2600K-ról váltottam és azt mondom nem bántam meg.Rakok majd 2666 vagy 2800 ramokat és majd akkor is lehet figyelni mit hoz a gép.
De még az msi gaming edition 3000mhz sincs kizárva.
Továbbra is fenntartom azt amit beírtam még az elején,sok a trollkodás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest