- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Olvastam. Most írhatnék egy regényt full OFF-ban, de nem szándékozom.
(#1088) Enszuke, nem mondtam olyat h egy i7 nem jobb nála. Azt sem mondtam, hogy egy i5 nem jobb nála. Erre reagáltam "Szinte teljesen mindegy milyen intelre váltasz,mert ami most van csak jobbat és erősebbet kapsz." Erre írtam én ezt: "Az i5 sokesetben jobb, de nagyon alkalmazásfüggő, h mikor, miben melyik a jobb." Ezek után nem értem a hozzászólásod. Másfelől, nem tudom te melyik grafikonokat nézed, de az i3 nem nyomja le minden játékban az FX-8350, sőt...
-
peti_s
addikt
Semmiben nem veszi észre, de azzal h feleslegesen költi a pénzét nem árt senkinek.
(#907) ST05, az i3 igen kevés helyen jobb mint az FX8350. Teljesítményét tekintve az i3 gyér, HT-vel hozza majdnem a Phenom II 965-t, játékokban a HT viszont jópárszor csak akadály, HT nélkül pedig már jóval gyengébb.
(#909) akoska07, "Szinte teljesen mindegy milyen intelre váltasz,mert ami most van csak jobbat és erősebbet kapsz."Ez nem igaz. Az i5 sokesetben jobb, de nagyon alkalmazásfüggő, h mikor, miben melyik a jobb. Itt van a tesztje, van amiben jobb, van amiben rosszabb. Attól még h ez egy Intel CPU topicja, nem kell valótlanságok által az Intelt ajnározni.
-
ST05
őstag
miért Te nem érzed a gyorsulását?? csak mi?
én léptem ivy-t sandy-t oda vissza fel alá, i3-tól i5- ig, nemtudom Te mit tapasztaltál,
de én is mint Akoska, érzek jócskán gyorsulást.
Amikor megérkezett 4670k és a lap, ugyahogy van alávágtam az elöző 3770k rendszert
force GT-ről, és még úgy is rommá verte bootban hogy: 1. fastboot még be sem volt kapcsolva,
valamnt legalább 20 drivernek össze kellett omlania miközbe ismerte fel az újakat. ( uj lap, uj proci, no vga,first realase ELÖTTI bios STB és felállt mint a kisangyal
( utána természetesen újra tettem a rendszert, csak gondoltam érzékeltetem mikor huugyoztam magam alá előszőr) -
ffodi
veterán
Ezzel egyet kell értsek.
Mindezek ellenére, ha a 2600k konfigomat nem is - mert azt tényleg nem éri meg, már csak az összehasonlító tesztünk alapján sem -, de az i7 920-as öregedő konfigot cserélem egy 4770k-s konfigra. Tesztek hétfőn.
Szerk.:
#1055: A Broadwell elképzelhető, hogy kompatibilis lesz ezekkel a lapokkal.
-
törölt tag
Én tisztában vagyok, hogy ez a legjobb megoldás, de a félsz az bennem van sajnos, hogy mi lesz ha... Úgyhogy maradok a gyárinál, talán egyszer beadom a derekam aztán lepöccintem.
Csak vissza is kellene majd valamivel ragasztani, hogy ne mozogjon rajta, bár az alaplap CPU rögzítője oda fogja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Hegesztés topic
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest