Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Ne túlozzunk kérem.
Fogyasztás. Kit érdekel? Kiadsz egy gépért majd 140ezret és érdekel ,hogy egy év alatt spórolsz 5 ezret max. Nevetségesnek tartom,már ne is haragudj.
A tuning szintén vicc az általad oly nagyra tartott bivaly procinál. Le kell skalpolni,hogy menjen? Garid egyből ugrik!
A 3820 vígan hűthető léggel is 4,8-on.akoska07 Külföldön is olcsóbb.
-
Nem untam meg,csak próbálom tartani magam a tervhez.
Igazából azt érzem,hogy ennél feljebb nem érdemes lépni,
mármint a Haswell-nél.
Rohadt gyors a proci,végre lehet hajtani vele a ramokat.
És ugy gondolom ebből próbálok összerakni egy csucs gépet,amivel tényleg sokáig huzhatom.
X79-re nem fogok költeni,mert az tényleg felesleges,és egyáltalán nem olcsó egy alsó-közép kategóriás alaplap sem. Akkor inkább ebből legyen csúcs. -
Bizony azzal a 9800GTX+Acc S1 csináltam akkor egy Vantage WR-t!
Igen eladtam (még előtte) és azóta is bánom,pedig jól jött volna a 920 procihoz.Gondoltam már rá hogy ujra kéne nyomni subzero-ban,csak nem mindig jutna rá időm,és ha beleteszek nem kevés pénzt a komoly pot-okba akkor azt bizony használni is kell.
-
Az aláirásomban lévő alkatrészekkel volt-van vizhűtés,a tripla radit eladtam.
Az elég jó volt,de ugy emlékszem a léghűtés alig maradt el tőle,pedig nem rossz cuccok,tudom a pumpa lehetne erősebb (talán a gyenge pontja volt) ,de akkor is.Ennek mindenképp a végére járok...
Aztán majd kitudja,ha holnap megkupakolom a 4770K procit többé nem foglalkoztat a dolog.Jó kis volt kompresszorom milyen jól jönne most.
#932 ST05 : hamarosan kiderül (vagy nem)
egyébként nem gondolom,hogy a kompakt jobb mint az épitett rendszer.
persze ez is ár függő,mert 100k-ból már komoly viz van amit 2 kompakt se hoz együtt véve.Tudom,hogy most a compact viz a menő és jó dolog is....Főleg azon userek számára akik vizet szeretnének használni de nem tudják hogyan épitsék meg. ...De néha jók a régi jól bevált módszerek,mint egy jófajta léghűtés. Ami ellenük szól az az egyre nagyobb helyigény a gépben. Nem férünk el tőle rendesen. Igazából engem most ez mozgat igazán,hogy jobban elférjek a nem kis házban. Ráadásul már szépen világitanak is,szóval csalogató is.
-
ffodi
veterán
Szuper, köszi a tesztet.
Lényegében itt sem látok semmi nagy különbséget sem a 4770k-hoz, sem a 2600k-hoz képest. A 3DMark 11 az valóban jobb, a cinebench viszont rosszabb, oda kellett volna még legalább 100 MHz. Mindegyik tesztet 4,2 GHz-en futtattad, igazából a legtöbb teszt esetén így hasonló az eredmény, a lényeg viszont az volt, hogy a 2600k-nak (a te esetedben a 3770k-nak) mekkora órajel kell, hogy azonos teljesítményt hozzon mint a 4770k. Így van 1-2 teszt ami finomhangolásra szorul.
Mennyit megy egyébként a proci max 24/7-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R5 2600X / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest