Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Mikor 3750K-ról váltottam a mostanira sem éreztem semmit. De mikor a hdd-ről váltottam ssd-re akkor éreztem. Ezeket a nüansznyi különbségeket nem veszem észre. Te miben veszed észre? Csak ,hogy tudjam mire figyeljek.
Johni5Mire lennél kíváncsi? Hőfokokra? Vagy mennyit megy tuningban, Esetleg memória kezelésekre? Abban sajna most nem tudok segíteni ,mert két két különböző ramom van most a gépben. Nem lenne sportszerű.
-
tomic
addikt
válasz
#97716736 #1069 üzenetére
Igenis moderátor úr!
De szó nem volt egymással való veszekedésről! Szigorúan a topic témáján belül folyt az eszme csere.akoska07 Köszönöm inkább kihagyom.
Ha jól emlékszem akkor egyszer sem mondtam hogy ez szar!
Csak nem tudom elhinni azt amit az előző hsz-ben állítottál. -
tomic
addikt
Ne túlozzunk kérem.
Fogyasztás. Kit érdekel? Kiadsz egy gépért majd 140ezret és érdekel ,hogy egy év alatt spórolsz 5 ezret max. Nevetségesnek tartom,már ne is haragudj.
A tuning szintén vicc az általad oly nagyra tartott bivaly procinál. Le kell skalpolni,hogy menjen? Garid egyből ugrik!
A 3820 vígan hűthető léggel is 4,8-on.akoska07 Külföldön is olcsóbb.
-
tomic
addikt
válasz
#97716736 #644 üzenetére
Félre értesz. Én ellenzem ezt!
Anno mikor nekem volt 3570k akkor én is gondolkodtam rajta. Kint is volt már az asztalon. Szike a kézben és el is kezdtem. De meggondoltam magam.
4.5ghz-n használtam és ekkor a linx alatt 75 fokos volt.
Értelmetlennek találtam. Ráadásul gari is ugrik ilyenkor ugye. -
tomic
addikt
válasz
ermisukrám #641 üzenetére
6ghz-hez azért már nitró kéne.
Szerintem ezzel a lap és proci kombóval inkább előtérbe helyezte a 2011 lapok vásárlását azoknak, akik új gépet raknának össze.
Ráadásul az csak az alap proci amit bele rakhatunk,ami nem kazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest