- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Én is ebben a dilemmában vagyok...X79+3820 Vs Z87+4770K... ha normális lapot akarsz akkor nem mondanám,hogy a z87es lapok olcsóbbak...söt...ráadásul az X79es lapok jobban felszereltek...és nekem az speciel jobban tetszik,hogy több a teljes értéku pci-e sin...
(#601) peti_s
Bizony,föleg egy 4770K-ba...Aki ezt veszi biztos dedikált vgahoz veszi... -
TTomax
félisten
válasz
FireKeeper #206 üzenetére
És az lehet még jobban melegedni fog... hm....
A 4670K-ról van-e esetleg valahol teszt?Lehet az jobban megéri...
-
TTomax
félisten
Én ugy tudom a hiba valódi oka nem is a paszta,hanem a kupak van tul messze a laptól,igy a paszta vastag alatta...
Engem egyébként ez nagyon lehervaszt... aki egy 4770K-t vesz naná azért teszi,hogy jól megrángassa,elég sunyi módja ez a tulhajtás korlátozásának,a 3770Knál még azt gondoltam széria hiba de most már világosan látom,nincs itt semmilyen hiba ezt ök igy akarják... tudom van aki nem tuningol,de ök általában nem is K-s procit vesznek...
Én biztam benne,hogy egy 5GHz eseleg vizzel 24/7 meglesz... meg is lenne mert benne van de nekem nincs kedvem mokolni...Szerk:
Most akkor a 1150be nem is jön semmi ujabb majd,tehát ott tartunk hogy mindig cserélni kell lapot is? -
TTomax
félisten
Hát igen , de én pl egy I7 930ról váltanék...viszont az a 80Cfok egyáltalán nem tetszik 4.7GHzen,még ha 1.25vcore is volt... ez is "kupakbajos" lesz???Hmm elsiklottam a hütés felett,ha gyári volt a hótö akkor szuper,de ha nem...
Szerk...Jahh,hogy egy Prolimatech Megahalems Rev.C volt rajta...hát ez nem tul jó igy...
-
TTomax
félisten
Ejj de vártam ezt a tesztet!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest