- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
válasz
Zodicus #1009 üzenetére
nehéz tippelni 0.09mm-ert
-
Nálam így alakul a hőfok minden auton van csak az órajelet lőttem át 4GHz-re,mert haverommal össze hasonlítgatunk. Nem tudom miből gondolta az auto fesz,hogy itt szüksége van 1.2V-ra.
Előszedem ujra a Thermalright True Copper-t.
És azzal is meg fogom nézni,csak nem szeretném ujra kiszerelni a gépből.
Kíváncsi leszek,most már tényleg érdekel ez a compact viz vs komoly léghűtés dolog.A SuperMega nem könnyen,de beszerezhető.
Viszont ott van a Megahalems vagy az Armageddon ami beszerezhető szerencsés esetben 7-8k-ért,de inkább 10k.Tudom nem ezek a legjobb léghűtők,de nem panaszkodhatnak.
Egy általad emlitett compact viz ami nem a csucs kb 25k,igaz ez az új ára,mert nem találtam használtan. -
ST05
őstag
mondom újra mégegyszer: ugyanaz az alapfrekijük is ( nemjót linkeltem)
akoska07: köszönjük a korai infókat
( és szerintem az ilyen fentebbi kérdésekre mint, hogy" aztata tudod -e hogynem éri meg váltani "
szerintem válaszra se méltasd, egyenlőre az irigykedők fele billen az itt látogatók között a léc,
a valóban érdeklődőkkel szemben)
-
TTomax
félisten
Hát igen , de én pl egy I7 930ról váltanék...viszont az a 80Cfok egyáltalán nem tetszik 4.7GHzen,még ha 1.25vcore is volt... ez is "kupakbajos" lesz???Hmm elsiklottam a hütés felett,ha gyári volt a hótö akkor szuper,de ha nem...
Szerk...Jahh,hogy egy Prolimatech Megahalems Rev.C volt rajta...hát ez nem tul jó igy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest