Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkapeter
senior tag
Ezek az újítások van akinek bejönnek, van akinek nem. A frissítés önkéntes, nem kötelező (legalább is be lehet állítani). "Kár", hogy nem lehet manuálisan vissza tenni a korábbi rendszert. Nekem személy szerint bejönnek az újítások. A pinkódot alkalmazom is, hisz bár "csak" 50e az óra, de ha lekapják az ember kezéről akkor úgy használhatatlanná válik.
Az órával fizetést mondjuk bele tehetnék, hisz van benne nfc. Talán majd a következőbe
-
col
addikt
válasz
snakebait
üzenetére
Azért van pár jó dolog benne. Pl. az üzenetek megjelenítése nagyobb méretű karakterekkel van, jobban olvashatóak. Aztán az edzésnél lettek lapozható képernyők is, amiken a különböző adatokat részletesebben mutatja. (Lehet eddig is volt, de én eddig nem fedeztem fel
) Nálam gyorsabban csatlakozik az Egészség apphoz most és lehet a GPS is jobb és gyorsabb lett.
Nekem nincs Petal térkép IOS alatt (szerencsére) nem megy
-
snakebait
senior tag
Nekem fent van új frissítés... Látom van akinek még nem jött... Nem kell parázni, semmi különös. Amik bekerültek; víztelenítés, pin kód, petal térkép tök felesleg, haszontalan dolgok, semmire sem valók. Ez előtt is működött ahogy kell, ezek után is... Szóval kinek a pap , kinek a paplan, de no.
-
dualcore
őstag
Én azért paráztam, mert mikor feldobta hogy van frissítés, en rányomtam, 5 mp alatt letöltötte, es kérdezés nélkül azonnal megkezdte az átküldést. Á gond az volt, hogy az óra 25%-on volt ekkor, es eszembe jutott hogy többen órákat írták míg települt. A végén 20%-nal indult újra az óra, nekem viszont pin kódot nem kért.
-
mistvan68
tag
válasz
mistvan68
üzenetére
Sziasztok! Leírom, hátha valaki belefut hasonlóba.IOS alatt használom.Ahogy írtam elindult az átvitel,ami nálam csak 30%-nál kezdett az óránál is jelentkezni.DE! Ahogy írtam nagyon lassú volt, mitöbb borzasztó lassú.15 óra alatt árte el a 100%-ot.Azt hittem gutaütést kapok.Tegnap délután 3 órától ma reggel 6-ra lett meg a 100%.Addig az óra folyamatos kijelzővel világítva mutatta az éppen aktuális százalékot,semmilyen gombra nem reagált természetesen közben.Azt gondoltam ebből nem lesz semmi,közben többször leállt az átvitel.Ekkor Health app bezár és újraindítva elindult újra onnan,ahol előtte megállt.Ezt 4-5 alkalmalommal csinálta.Ekkor a telefont átraktam repülő módba és utána nem nyúltam hozzá.Így már nem állt le többször az átvitel.Ha jól figyeltem 8-9 prcenként 1%-al nőtt az átvitel és cirka 15 óra elteltével meg volt.Ezután 5 perc alatt feltetelepítette az óra.Még jó,hogy 90% fölé volt az óra előzőleg töltve.Biztonság kedvéért mielőtt elaludtam egy Powerbank-ra tettem az órát.Utóbb kiderült ez nem befolyásolt semmit,mert közben a Powerbank nem töltötte az órát.Reggel a full művelet után az óra 52%-on volt,annak ellenére,hogy a kijelzője ez alatt az idő alatt folyamatosan világított és mutatta,hogy hol tart az átvitel.Paráztam,de utólag azt mondhatom felesleges volt.Minden működik a 11.0.14.90 firmwer-el.Görgetés le-fel az értesítéseknél,a vízmentesítő,stb.
Üdv.István -
dajkapeter
senior tag
válasz
dualcore
üzenetére
Valami ilyesmi volt nekem is a szintidő.

Más!
Amiket észrevettem ennél a rendszernél:
- Az előző (ami nem tudom milyen verzió volt) nekem sokkal döcögősebb volt. Ez most sokkal smoothosabb rendszer.
- Bizonyos pontjain (fentről lehúzva a gyorselérésbbe) nagyobbak lettek az ikonok (vagy mivel nem 5, hanem 6 ikon van így máshogy hat).
- Bekerült a víztelenítés. Este talán kipróbálom.
- Az ébresztőnél kisebbek lettek a számok. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Lackooo84
üzenetére
Miért ne működne?

A legfrissebb itthon elérhető, 11.0.14.90, amiben van vízmentesítés meg Petal.
(tegnapelőtt még normális tempóval jött le a telefonra, gondolom azóta nagyon le lehetnek terhelve a szervereik. Az órára már akkor is lassan ment át, nagy lehet a file)
Ugyanúgy előhozza az értesítéseket a fölfelé simítás, mint korábban. -
Lackooo84
nagyúr
Most ha jól értem, akkor az új fw-vel nem lehet felfelé görgetni megnézni az értesítéseket?

-
mistvan68
tag
Sziasztok! Ez nem semmi! IOS alatt 11.0.14.90 most települ.15 órakor indult a telepítés és 10%-nál tart.Ezt figyelembe véve 10 óra időtartamig fog települni? Mert azt nem várom meg az biztos.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
zsolt160
üzenetére
Igen, én is épp ezt írtam, hogy autós navigációt hót felesleges órára kinyomni, Locusnál viszont hasznos lenne, ha egy megadott nyomvonalon megyek. Sőt, tesómnak olyan órája volt (a mostani előtt), ami konkrétan rezgett ha letértél a tervezett útról egy bizonyos távolságra, ami szerintem hatalmas fícsör és kötelezővé kellene tenni minden sportórába.

-
zsolt160
aktív tag
Akkor a Sygic navi hangját küldöm az órára, bár felesleges, hisz kell a telefon a Petal Maps-nál is.... Hisz nem lehet telepíteni programot még mindig az órára...
Akkor volna jó, ha nem is mutatná a térképet csak mondaná az utat, de nem kell hozzá telefon. Ez túrázásnál lehetne jó. -
Degeczi
nagyúr
válasz
zsolt160
üzenetére
Hogy az órán tudjon iránymutatást ("most fordulj jobbra") adni. Nem sok haszna, minden járművön praktikusabb, ha a telefon rakod tartóba és azon navigálsz, hiszen ott látod a térképet is.
Max transzflektív kijelzős órán lenne annyi értelme, h azt tűző napon is jól látod. -
zsolt160
aktív tag
Tényleg, minek is van a menüben (óra) ez a Petal Maps, minek? Nekem is sokáig telepítette. Az áttöltése is sok volt. (teló>óra)
-
col
addikt
válasz
zsolt160
üzenetére
Ha leveszed az órádat és ismét felveszed, akkor kérni fogja a beállított 6 jegyű kódot a képernyő első lapozásakor. Anélkül nem tudod használni.
(Nekem különben az óra új szoftvere több, mint egy órán keresztül frissített, települt és mivel IOS alatt használom (szerencsére) Petal térkép sincs
) -
B. Tamas
aktív tag
Tegnap este nekem is lefrissült, bár elég csalódott vagyok, hogy az app telepítést nem kaptuk még meg. Gyakorlatilag jött két, számomra használhatatlan funkció (amit eddig észrevettem). Úszni nem úszok benne, szóval a víztelenítés nekem nem releváns, a Petal térkép meg elég fapados egy Waze vagy Sygic mellett. A térképnek számomra úgy lenne értelme, ha ki tudnám választani melyik térképszoftver képét mutassa navi közben, na az pl nagyot ütött volna ha túrázásnál a Locust ki tudom rá tolni, de így...
Minden más nálam tökéletesen működik, többekközt a néhányotok által panaszolt görgetés is.
-
Kincs73
csendes tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Köszönöm a választ.
-
Kincs73
csendes tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Esetleg van valami megoldás erre a "problémára"?
-
Kincs73
csendes tag
Sziasztok!
Októbertől tulajdonosa lettem én is egy 42mm-es GT 2-nek. Eddig gond nélkül működött. Ma viszont frissítés után nem működik a felfelé lapozás a főképernyőn, így nem tudom megnézni az üzeneteket az órán, csak úgy ha menüben megkeresem. Tapasztalt esetleg valaki ilyet? -
seger
addikt
Nekem most érkezett meg az órára
-
seger
addikt
Most frissült az app megint. Óra még nem
-
dualcore
őstag
Nekem 320 az app, de az órára még nem jelzett. Az a 26-os még.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Capricornhun
üzenetére
Az enyémre is !
-
seger
addikt
App szintén ma frissült. Órára nem jött semmi.
-
g0dl
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Köszi, nekem is ez van, de órára azt mondja naprakész.
-
zsolt160
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nekem tegnap vagy tegnap előtt frissült az egészség app, igaz 310 a verzió. Az órára meg még nem jött semmi 1.0.13.26 az óra szoftvere......
-
Brekecs
senior tag
válasz
pajorgergo
üzenetére
Köszönöm !
pont itt nem kerestem!
Üdv -
Brekecs
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Az hol található ?
Üdv -
g0dl
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
És az melyik verzió?
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Amúgy az elég hasznos, én amikor a GT2 Pro-t megmosom mindig használom és szépen kinyomja az a pár csepp vizet ami a hangszórónál bent ragadna.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Viztelenito funkciot is kapott 😄
-
embe
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Pro vagy csak a sima GT2?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Kellett a legujabb Health hozza.
-
Jack Oneill
veterán
Megjott a nagy frissites nekem is az órára. Terkep, PIN, sok erdekesseg.
-
qpakcovboy
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Közben összejött. Nem új csatlqkozás kell, hanem a meglévő frissítése.
-
misimagaki
aktív tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
2020 novembere óta van meg az óra
Idén nyár végéig aktívan használtam heti min. 3 alkalommal sport közben. (Azóta sérülés miatt kisebb a lendület.)
A lényeg, hogy semmi gond az órával azóta sem.
Szíjat érdemes szilikont használni sportoláshoz. Nekem az olcsó kinaiaktól kipattogot a bőröm.
A mismart.hu-n kapható Amazfit szíjak jöttek be. Semmi bőr irritáció. -
qpakcovboy
őstag
Sziasztok.
Van egy gt 2 pro órám amit egy éve használok egy samsung s20+ mobillal. A napokban lecseréltem a telót egy s21 ultrára és nem tudom hozzá csatlakoztatni az órát. Frissítettem a healt, visszaállítottam.az órát, de nem megy. Csatlakozik bluetoothon, az alkamazás is megtalálja, de amikor csatlakozna akkor nem történik semmi. Van esetleg tipp hogy még mit.lehetne megpróbálni? -
DNReNTi
őstag
válasz
zsole84
üzenetére
Koszi, en is erre gondoltam, de kellett a megerosites. Kozben kicsit olvasgattam meg es lehet egy GT2 Pro lesz a nyertes, vonzo a a luxi kulso es az NFC. Ahogy nezem az alapbol valami fancy szilo szijjal erkezik. Kicsit mondjuk combos a kozel 70k-s ar - foleg hogy onnan indultam, hogy veszek egy Xiaomi Band-et 10k alatt.
-
DNReNTi
őstag
Szevasztok,
Eros bennem a birtoklasi vagy, es gondolkozom egy GT2 beszerzesen. Na jo, vegulis kb mar eldontottem, hogy veszek egyet. Elsodleges celja az oranak a sportolas, pulzus, alvas es kaloria felhasznalas kovetese. Megneztem par videot es azt szurtem le, hogy ar-ertek aranyban ezt egeszen korrektul tudja. Az a helyzet viszont, hogy nekem kulsore es ugy a hetkoznapi onmagamhoz az ezust-barna bor kombo tetszene, de nem tudom a bor hogyan toleralna a heti 4 csatakosra izzadast. :D Van ezzel tapasztalata valakinek? Kibir mondjuk 1 evet a bor sportolashoz hasznalva?
Koszi! -
col
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
col
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az egészség appon belül az eszközök résznél van az óra és ott vannak a beállítások. (Értesítés, időjárás, stb.)
-
bandigyerek
senior tag
Amíg a P30 pro-t használtam, nekem is müködött rendesen. De a Mi11 lite miuival nem kezeli rendesen. Nekem kell törölni az értesítéseket. Sőt napi rendszerességgel közli a health ( petal / huawei) , hogy állítsam be az akumlátor menedzsmentbe, hogy ne állítsa le az OS.
-
col
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az órára nem tudsz (egyelőre) app-okat telepíteni. Nekem Iphone-on az értesítés engedélyezve van és az óra menüben is az értesítések között minden. Nekem jelez gond nélkül.
-
col
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A Gmail saját appja küld értesítést, ha engedélyezve van a telefonon is. (Iphone)
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, be lehet állítani hogy a gmail is értesítsen ha jön új mail?
-
col
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Kösz Kollega, akkor neked is különleges órád van.

(Valószínűleg az Egészség app és az óra fw frissítési is közrejátszottak, hogy már ez is megy.)
De látom te is ezt írod
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm S/M
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy Watch 7 44 mm-es 2025 model katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Apple Watch Ultra 2 / Black Titanium / Black Ocean Band (0264B)
- Garmin Fenix 6X Pro Solar
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Nálam gyorsabban csatlakozik az Egészség apphoz most és lehet a GPS is jobb és gyorsabb lett.
Üdv.István

Én is beleőszültem.
Neked mi az fw verzió?