- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistvan68
tag
válasz
mistvan68 #3880 üzenetére
Sziasztok! Leírom, hátha valaki belefut hasonlóba.IOS alatt használom.Ahogy írtam elindult az átvitel,ami nálam csak 30%-nál kezdett az óránál is jelentkezni.DE! Ahogy írtam nagyon lassú volt, mitöbb borzasztó lassú.15 óra alatt árte el a 100%-ot.Azt hittem gutaütést kapok.Tegnap délután 3 órától ma reggel 6-ra lett meg a 100%.Addig az óra folyamatos kijelzővel világítva mutatta az éppen aktuális százalékot,semmilyen gombra nem reagált természetesen közben.Azt gondoltam ebből nem lesz semmi,közben többször leállt az átvitel.Ekkor Health app bezár és újraindítva elindult újra onnan,ahol előtte megállt.Ezt 4-5 alkalmalommal csinálta.Ekkor a telefont átraktam repülő módba és utána nem nyúltam hozzá.Így már nem állt le többször az átvitel.Ha jól figyeltem 8-9 prcenként 1%-al nőtt az átvitel és cirka 15 óra elteltével meg volt.Ezután 5 perc alatt feltetelepítette az óra.Még jó,hogy 90% fölé volt az óra előzőleg töltve.Biztonság kedvéért mielőtt elaludtam egy Powerbank-ra tettem az órát.Utóbb kiderült ez nem befolyásolt semmit,mert közben a Powerbank nem töltötte az órát.Reggel a full művelet után az óra 52%-on volt,annak ellenére,hogy a kijelzője ez alatt az idő alatt folyamatosan világított és mutatta,hogy hol tart az átvitel.Paráztam,de utólag azt mondhatom felesleges volt.Minden működik a 11.0.14.90 firmwer-el.Görgetés le-fel az értesítéseknél,a vízmentesítő,stb.
Üdv.István
-
col
addikt
válasz
mistvan68 #3670 üzenetére
Ehhez képest az igazság és valóság az, hogy idén tavasz óta támogatott már IOS alatt is az óralapok letöltése. A zenefeltöltés valóban csak Android alól megy továbbra is. Már nem időszerű a tavalyi válasz, amit találtál. Tavasszal vettem itthon hivatalos eladótól.
(Ragozhatjuk ameddig csak akarjuk, nagyon sok IOS felhasználónak nincs semmi baja ezzel és gond nélkül megy. Részemről kiszállok ebből a dologból, bocs.) -
col
addikt
válasz
mistvan68 #3661 üzenetére
Hát elég fura ez nekem. Az én Egészség App-om így néz ki IOS alatt.
Ha az eszközöknél az órára kattintasz, akkor jön elő a további menü (ami a képeken is látszik) és itt lehet pl. az értesítéseket és egyéb funkciókat is állítani.
Itt is van Óraszámlap letöltési lehetőség, ahogy az eszköz fülnél is.
(Zene átvitel csak Androidos eszközről lehetséges, IOS alatt nem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest