- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Na igen, a műanyag vacak házzal szemben, vagy pedig az olcsó repülőgép-alumíniummal szemben a titán ház és a zafírüveg nehezebb.
Báááár, rámondani egy szíjjal együtt 7,3 dekagrammos órára, hogy nehéz, hááát, fene tudja...
A sima GT2-es óra (nem titán házzal és nem zafír üveggel) 6,9 deka.
Az 1000 USD-s Citizen órám (szintén full titán és zafír üveg) 11,8 dekagramm. És az is nagyon könnyűnek minősül... -
Balcsix
senior tag
A használt anyagok miatt van ekkora súlya. Persze ez valakinek hátrány, de nekem az jelent hatalmas előnyt, hogy tényleg elég prémium az anyaghasználat.
Éppen ezért a GT 2 PRO-t választanám, és ha váltanom kellene, akkor tutira más felé nézelődnék, mert egyik GT 3 sem tetszik, és nem is tud annyival többet hogy megérje váltani.#4325O.CS Nekem pont fordítva volt. Ez előtt egy Mi Band 2-t használtam, és elég pontatlanul mért (tudom totál más kategória), a mostani viszont elég pontos.
-
Köszi, ezt már tegnap este beállítottam.
A Kijelző - Folyamatos megjelenítés (ez az AOD) csak akkor kapcsol ki, ha azt érzékeli, hogy alszom.
De én erre lennék kíváncsi, hogy hol van a beállításokban -> "Be lehet állítani automatikus mozgás(talanság) érzékelésre is, vagy fix időt is beadhatsz neki, amikor mindenképpen lekapcsolja az AOD-t."
Bár azt gondolom, hogy ez az Alvás nevű beállítás, de ez nagyon nem kapcsolja ki az AOD-t. -
roti86
őstag
Szia!
Nem lehet, hogy azért látod többnek, mert nem folyamatosan írja a lépéseket a kijelzőn? Írtam neked a BB topicban is
-
B. Tamas
aktív tag
Nálam a sima (nem pro) ha ténylegesen sétálok egész jól számolja.
Na viszont autóban hepehupás, kátyús úton (Magyarország útjainak 98%-a) ott aztán pörög a számláló mint a bolond. 2 hete Eger-Szeged vonalon majd 1200 lépést sikerült összeszedni vezetés közben (nem pályán mentem, hanem Szolnok felé). Ez a probléma a Xiaomi Mi band 5 és 6-al is fennáll, úgy néz ki megoldhatatlan probléma a fejlesztőknek. Egyszer megtaláltam egy irdatlan hosszú matematikai képletet ami alapján kiszámolja az óra, hogy a giroszkóp által jelzett rezgés valóban lépés e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest