- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels
üzenetére
Na látod még azt sem tudod, (pedig ha a téma összefoglalót olvastad volna) akkor tudnád, hogy a gyárit nem lehet szolgáltatósra feltenni de..
Ezt megkaptátok már?
Ezt kérdezted ugye én meg válaszoltam.
Na egy kicsit vegyél vissza lovakból, még el nem szaladnak......
Itt senki nem mondta, hogy független topick..
-
ANDROID???
addikt
válasz
castiels
üzenetére
P9 Litere valót

(Nillkin, előtte gyári flip, meg 360-as TPU) -
bubus66
nagyúr
válasz
castiels
üzenetére
Persze pl én oda-vissza meg csináltam csak olyat írok le amit meg is csinálok.. Sőt az először mikor megcsináltam még a mentést kellett kérnem mert (nem csináltam meg) de volt olyan Milestone2 (Külön köszönet neki) aki bevállalta, a mentést és ez által ő is dualositotta.
-
törölt tag
válasz
castiels
üzenetére
Én már csak azért nem vennék, mert hamarosan várható hogy elavul a SD800 is. Hiába erős és jó, akku ugye régi lesz és ha elkezd meghalni akkor kb. esélyed sincs gyárit szerezni, talán normálisabb utángyártottat drágán. Olyat kéne találj amin patika állapotú gyári kijelző van, mivel a legtöbb vagy kissé foltos vagy akár sárgásodik és hasonló gondok. Ma már újabb telefonban gondolkodnék, pl. Redmi Note 3/4 vagy valami hasonló.
-
ANDROID???
addikt
válasz
castiels
üzenetére
Na akkor, ezt a Telenor tudja, másik van egy topik, ez, itt kérdezz rá.

-
Diabo6
senior tag
-
winben
aktív tag
válasz
castiels
üzenetére
Samsung j5 2016?
Olyan van lakótársamnak, annó rendesen összehasonlítottam a két telót. Ennek (huawei) sokkal jobb a hangszórója (hangosan, teltebb hangot ad), az ujjlenyomatolvasó jobb a huawei-ben (nekem elég a hátát megsimizni a mobilomnak, ő egy csomó ideig szerencsétlenkedik a home gombbal), és közösen megegyeztünk, hogy ennek sokkal kellemesebben néz ki felülete (emui).Előnyként mondható a samsung mellett az, hogy van "fizikai" gombjai és nem a kijelzőből foglal el felesleges helyet, mint a huawei.
Teljesítményben a két gép gyakorlatilag ugyanaz, a kijelzők színhőmérsékletében vettem észre még különbséget, de az állítható kézileg is, kivéve azt, hogy a samu képe kissé túlszaturált, de nem vészesen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![[link] [link]](http://i6.imageban.ru/out/2017/03/20/7e577530c3dfc238a3a9e303550b250c.png)

Nem használni ilyesmi, nem kockáztatni rendszer épség. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)