Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
readonly
csendes tag
Sziasztok,
1 hete vettem a telenornál a telefont,barátom függetlenül vette a Euronicsban vagy Mediamarktban. Ugyan az a 2 készülék, nekem mégis csak 1db EMEI számot ír a telefon(dobozt nem néztem, lehet ott kettő van de a menüben csak 1-et találok,pedig a telenornál is 2 SIM-esként adták el,mondjuk ez most ami legkevésbé zavar,mert úgyis csak 1db van benne) és nem frissült,sokkal régebbi a rendszer mint a független verzión(VNS-L21C128B105 van az enyémen).Mit lehet vele kezdeni root-nélkül,hogy frissüljön?Néztem a gyártó oldalát,próbáltam géppel összekötni,simán a telefonon frissítést keresni,de eddig eredmény nélkül
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest