- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci_csk
senior tag
Csak ne lenne ilyen draga...
-
dokee78
félisten
Telekom honlap szerint független,de szerintem elírták!
-
darvinya
titán
Hát ez nagyon harmatos.
Nem jó RAM-kezelés, tré kamera, nincs OTG, egyszóval 50eFt-os kategória.
FullHD ide v. oda nem lesz jobb. -
Graphics
Jómunkásember
3000-es aksival még mindig kevés a kijelzőidő annak fényében, hogy a gyártástechnológiából adódóan kevesebbet kéne ennie.
A készülék jó, de a 3GB memória elfért volna benne.
Ezen az ársávon már ott mozog pl egy Lenovo P1 is, ami aksiban bajnok
Amúgy tetszik a készülék, jó munkát végzett a Huawei
-
brek666
tag
Kamera rosszabb mint a P8 lite ban...
-
SX Wave
aktív tag
Köszi a tesztet
A lényeg számomra hogy van benne USB-OTG
-
Richie86
senior tag
EU garanciám lesz rá 2 év, és leginkább wifi-n netezek, illetve olyan városban lakom, ahol nem elsősorban a 800 Mhz-es frekin lehet 4G-t használni (Telekom), tehát ez sem gond, csak nagy ritkán leszek olyan helyen ahol csak 3G van, de úgy gondolom abba sem fogok belehalni. Ja és teszem hozzá, 30 ezerrel olcsóbb mulatság volt így
És 3 GB a memória 32 a tárhely. Nekem (hangsúlyozom nekem!) ez így jobb deal mindenképp.
-
szami777
addikt
Köszönöm a tesztet, ha a honor 7 ára mérséklődik augusztusig, nehezebb lesz a döntés, hogy ez, vagy az legyen.
A kameráért kár. -
csakany2001
senior tag
Rossznak nem rossz de már elérkeztünk oda hogy a régi csúcsmodellek ára leesett(P8,LG G4)így inkább érdemesebb azokat megvenni.A fent említett Alcatel,Redmi 3 Pro ami nemsokára érkezik és a Honor 5C amik komoly konkurensei az idei telefonok közül.
-
EndR
tag
Hm, valóban. Ettől függetlenül remélem árulják majd függetlenül a 3GB-os verziót is!
Ez egy kiváló készülék a kategóriájában. Sajnálatos, hogy -gyakorlatilag Európában csak- Magyarországon a kisebbikkel adják...(Én külföldön élek és itt pl. se híre se hamva a 2-es verziónak. (se függetlenül, se szolgáltatónál))
-
törölt tag
+1
Ráadásul Huawei-t akkor sem vennék,ha kényszerítenének rá. Volt hüvely nálam,nem kevés. Hugom is egy P8 lite-ot használ. Kollega P8-án tegnap telefonálás után pl az asztalra rakva lepattant az oldalsó fém csík,elszállt a térerő és kiesett az összes gomb.Véleményem szerint a hüvely is túl van hype-olva, nem ér ennyit...(sem..).
Privát véleményem,nyugodtan megölhettek érte,ez nem fog változni
-
AS
félisten
Soc az jó benne. De lesz ellenfele bőven
Pl Alcatel idol 4 Snapdragon 617 nél mondjuk jóval jobb az uj Kirin de külsőre minőségben alca lehet a nyerő .Sony kamera is jobb lesz , de majd kiderül .
[link]Másik meg Samsung C5 igen de az drágább lesz tuti ..
-
Richie86
senior tag
Jó telefon, tetszik. Ha nem a napokban venném át a Redmi Note 3 Pro-t és valamivel olcsóbb lenne, elgondolkodnék rajta.
-
helixP
nagyúr
Menjenek a fenébe
Megint csak VAGY dual VAGY kártya. És mindezt egy 10 gigás belső tárhelynél. Röhej. Mintha nem férne el egy 5''-os telefonnál még egy nyomvadt tálca. -
enginev3.0
félisten
Ennyi pénzért nem, inkább a Samsung 5c ami szerintem mindenben verni fogja
Plusz 2GB ram maximum azért fogadható el,mert lite verzió, de nálam pl ez mar kizáró ok
Egyébként szebb mint a két kamerás verzió
-
batai15
félisten
Eggyet értek a cikkel. Ez a telefon megéri az árát. Ki is van nézve.
-
EndR
tag
Számítottam egy legalább Ajánlottra.
Főleg annak fényében, hogy a 2GB memória csak a szolgáltatói telefonokra lesz igaz. (Az is csak Magyarországon) -
lacibattya
csendes tag
Előfordulhat hogy a 3GB variánsban jobb a kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest