Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Huawei magyar hivatalos márkaszervíz? Az milyen, hogy csomagpontba bedobom, aztán majd jön válasz, aztán majd jön telefon? Sehova nem tudod bevinni, hogy "te figyu már, ez a gondom" aztán 5perc alatt megoldják - ha olyan a probléma. Samsungnál pl. legalább ez megvan.
Nekem céges P8Lite van, sajna még 1 évig használnom kell, csak utána igényelhetek cserét. Haver vett egyet, 4 hibával "küldte" szervízbe, abból 2-re azt üzenték fícsör. Gyorsan szabadult tőle. Attól még a P9Lite persze lehet jó is, de a szervízháttér az kritikán aluli (jah, és főleg Budapesten...)
-
Richie86
senior tag
EU garanciám lesz rá 2 év, és leginkább wifi-n netezek, illetve olyan városban lakom, ahol nem elsősorban a 800 Mhz-es frekin lehet 4G-t használni (Telekom), tehát ez sem gond, csak nagy ritkán leszek olyan helyen ahol csak 3G van, de úgy gondolom abba sem fogok belehalni. Ja és teszem hozzá, 30 ezerrel olcsóbb mulatság volt így
És 3 GB a memória 32 a tárhely. Nekem (hangsúlyozom nekem!) ez így jobb deal mindenképp.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Politikai mémek
- További aktív témák...