- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Huawei magyar hivatalos márkaszervíz? Az milyen, hogy csomagpontba bedobom, aztán majd jön válasz, aztán majd jön telefon? Sehova nem tudod bevinni, hogy "te figyu már, ez a gondom" aztán 5perc alatt megoldják - ha olyan a probléma. Samsungnál pl. legalább ez megvan.
Nekem céges P8Lite van, sajna még 1 évig használnom kell, csak utána igényelhetek cserét. Haver vett egyet, 4 hibával "küldte" szervízbe, abból 2-re azt üzenték fícsör. Gyorsan szabadult tőle. Attól még a P9Lite persze lehet jó is, de a szervízháttér az kritikán aluli (jah, és főleg Budapesten...)
-
Richie86
senior tag
EU garanciám lesz rá 2 év, és leginkább wifi-n netezek, illetve olyan városban lakom, ahol nem elsősorban a 800 Mhz-es frekin lehet 4G-t használni (Telekom), tehát ez sem gond, csak nagy ritkán leszek olyan helyen ahol csak 3G van, de úgy gondolom abba sem fogok belehalni. Ja és teszem hozzá, 30 ezerrel olcsóbb mulatság volt így
És 3 GB a memória 32 a tárhely. Nekem (hangsúlyozom nekem!) ez így jobb deal mindenképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest