- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
Nekem a legnagyobb előrelépés a rendszer maga volt. Az Emui nagyon jó, nekem sokkal jobban fekszik mint a G4 ux4, nagyon kiszolgálja a használóját. Kicsit bonyolultabb, több opcióval, kicsit meg kell tanulni. Kijelző nekem sokkal jobban tetszik, az ujjlenyomat olvasó gyakorlatilag hátsó bekapcsoló gombként működik, ebben nem lesz nagy különség. Akkuban sokkal jobb, mindennapi sebességben is, de nem sokkal. hangszóró szebben szól, asztal nem fojtja le. wifiben szerinem erősebb, de még ezt tesztelem. A jackre menő hangminőség szerintem jobb mint G4-nél, hangerőben is jobb egy kicsivel. Amiben a G4 jobb volt, az a névjegyzék beállíthatósága, jobban lehetett rendszerezni. Az értesítési led G4nél jobban látható, de ott túl ritkán villogott. Asztalon használva a g4 sokkal rosszabb volt, állandóan billegett, itt stabil, kézbe, nadrágzsebbe viszont jobban feküdt az ívelt ház. Kijelző méretben nem tűnik fel a nagyon a különbség, az alsó gombokhoz itt is nyújtózkodni kell egy kicsit.
Ami nálam még játszott opció, a HTC 10 volt, de túl nagy volt a felár, és Romániában szervizelik, ha gond van. az S7 is játszott még, de kb. 5x tapogattam meg, és 5x montam rá, hogy ez nekem nem kell. Esetleg OP3 van hasonló árban, más opciót nem tudnék ajánlani. -
MK VII
veterán
Szia...
Hibákkal nem nagyon fogsz találkozni ennél a telefonnál.. Páran panaszkodnak, hogy késve kapnak meg Viber, Facebook, stb-stb üzeneteket. Gmail 4G-n is néha késhet.. De hektikus, mert nem mindig... Legalábbis én úgy vettem észre, hogy néha késik néha nem.. Nem tudom mitől függ.. Az észrevételekből azt szűrtem le, hogy akkor, ha sokáig van alvóban a telefon, akkor van, hogy csak kijelző aktiválás után jön meg valami...Akku időről ennyit tudok nyilatkozni. Ez már elég szélsőséges teljesítmény.. Átlagban 4,5-5 órát tud a telefon.
Nálam sokszor kibír másfél-két napot a telefon. Ritkán töltöm naponta. -
TTTotya
senior tag
A HTC 10 kamerájába viszont került OIS... az összesbe. Személy szerint ezt fontosabbnak tartom.
Mindenesetre a Huawei nem lőtt bakot ezzel a készülékkel. Jól sikerült, szinte mindenben kellően előre léptek. A kamera már most is nagyon jó, de még tuti tudnak csiszolni rajta. Külsőre nekem egyáltalán nem jön be, a hátlapon lévő fingerprint scanner számomra nem praktikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest