- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
MK VII
veterán
válasz alansmithee #2189 üzenetére
Nekem sem jött még semmi.. Én is trékomos vagyok és ugyan ez a száma is a telefonnak.
-
Thunder86
tag
válasz alansmithee #1205 üzenetére
Szia!
A tok már megvan. A kijelzővédő üveggel volt a kálváriám!
Egyedül a töltőkábel csatlakoztatásánál kell egy picit játszani, hogy a gumiba ne akadjon meg.. de nem vészes és egyáltalán nem kell erőltetni.
Parancsolj pár kép!
No Sacrifice, No Victory!
-
törölt tag
válasz alansmithee #1195 üzenetére
Jók a színek. Bár telefonról nem tudom mélyebben levizsgálni.
Flickr -ről (is) tudsz csinálni direkt linket az eredeti mérethez. Fotós topik összefoglalójában van egy leírás hozzá, illetve az alján egy link a bloghoz.
Szerintem ilyen telefonoknál érdemes ilyen opciót használni, meg jó a mobil appja is.
[ Szerkesztve ]
-
kisgabor87
tag
válasz alansmithee #985 üzenetére
Ennél nagyobb gond sose legyen a telefonnal!
-
Newlachka
őstag
válasz alansmithee #985 üzenetére
szerintem ez emui "hiba" ugye ha inaktív a kijelző akkor feloldod és felveszed egy mozdulattal,
ha aktív akkor meg csak ráböksz.. -
Newlachka
őstag
válasz alansmithee #977 üzenetére
akkor odabökős ha aktív a kijelző, és akkor húzós ha lezárt volt. vagyis én ezt vettem észre P7-nél
a fülhöz emelés pedig akkor működik megfelelően ha letakarod a füleddel a közelség érzékelőt mert igazából ezzel veszi fel a telefont. -
kisgabor87
tag
válasz alansmithee #733 üzenetére
Telefonkezelő, ott jobbra lépsz, és lesz egy olyan menü, hogy Alkalmazás zárolása
-
JNSK
aktív tag
válasz alansmithee #731 üzenetére
elinditod az alkalmazast, es felugrik egy ablak hogy kell az ujjlenyomatod.. illetve belephetsz jelszoval is
-
krbC
tag
válasz alansmithee #590 üzenetére
Ilyet rendelnék én is, majd írd meg a tapasztalatodat pls!
-gl hf-
-
JNSK
aktív tag
válasz alansmithee #590 üzenetére
ezt neztem enis.. jol nez ki. Meglatom erre a telora mennyire jo az sline.. lehet ilyet is rendelek majd..
[ Szerkesztve ]
-
JNSK
aktív tag
válasz alansmithee #588 üzenetére
ugy remlik hogy az sline tokoknak nagyobb a peremuk.. (ormotlanabbak is)
-
Black&White
addikt
válasz alansmithee #484 üzenetére
Light Manager app Play-ről.
-
rizso
addikt
válasz alansmithee #480 üzenetére
Ívelt kijelzőn semmiféle védelem nem lesz biztató
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
JNSK
aktív tag
válasz alansmithee #477 üzenetére
az uvegfolia necces.. en vettem egyet itthon, de nem egyszeru felrakni ugy hogy jo is legyen.. nekem nem is sikerult.. a bal szelen belelog a kijelzobe.. nagyon ki van centizve a szeleken. Alapbol nem er el a telefon szeleig a lekerekites miatt.. ebben a topicban ha legorgettek vannak kepek.
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
válasz alansmithee #477 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a visszajelzéseket a telefonról, így könnyebb döntenem hogy megvegyem-e
nincs arra valami app hogy az ujjlenyomat olvasóval kiváltsam a jelszó.. Androidon nem tudom hogy megy de iOS bet365 alkalmazás maga tudja ezt a funkciót, ami nagyon hasznos dolog szerintem. Elképzelhető hogy a gyártók most kezdik ezt a dolgot integrálni az alkalmazásukba, kínai telefonokkal már a közép kategóriába is találni újjlenyomat olvasós telókat
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
papi77
addikt
válasz alansmithee #464 üzenetére
Az biztos,hogy nem a telefon hibája!
Nem azt mondta,hogy pillanatnyilag nem vagy elérhető?Az első: NOKIA 1611
-
törölt tag
Pedig ez általában hálózati problémától, túlterheltségtől, vagy SIM hibától szokott lenni.
Egy gyári visszaállítást csinálhatsz mentés után, aztán ha nem javul, akkor küldd szervizbe. Ott nyomnak neki egyből egy szoftverfrissítést, aztán rámérnek. HA nem fog semmit jelezni náluk, akkor a szolgáltatónál lesz a probléma.
-
kmóricka
aktív tag
De egy próbát megér, válts át 3gre...ha 4gn vagy...
Mondjuk sim hiba is lehet...nem karcolódott meg ahogy betetted vagy vmi? Lehet hülye kérdés de én egyszer már elcsesztem egy simet épp egy huawei telóban, még p6...csak szerencsémre garanciálisan cserélték az egész sim tartó bigyót...mert az is tönkre ment...nem tudom hogy csináltamJa de mondjuk ha te tudsz hívást kezdeményezni, akkor ez nem lehet
[ Szerkesztve ]
-
kmóricka
aktív tag
válasz alansmithee #462 üzenetére
Nincs esetleg 4g hálózati gond arrafele?nálam több telefon csinálta ezt 4g alatt...ezért vagyok 3g-n ....
Egyszerűen nem jelzett ki ha hívtak, csak az sms jött, h nem fogadott hívásom volt...3gn sosem volt hasonló sem... -
őstag
válasz alansmithee #457 üzenetére
btw elég aggasztónak hangzik ez az egész értesítés probléma.
[ Szerkesztve ]
it never gets easier, you just go faster
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó