- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newlachka
őstag
válasz
mackoman #991 üzenetére
kérdezz nyugodtan addig jó míg van aki kérdez, és leszünk itt sokan akik segítenek.
A magazin feloldást ne töröld, ha nem muszáj.
Amúgy file-okat nem csak hisuite módban tudsz másolni.
Ha rádugod a telót a gépre akkor legördülő menüben(felsőt lehúzva) tudsz váltani a kapcsolati módok között.
HA média-módot, vagy médiatároló akkor sima sd kártya jelleggel jelenik meg a háttértár a gépen. -
törölt tag
válasz
mackoman #651 üzenetére
Nekem múltkor azt mondta az egyik Vodás csajszi, hogy hűségidőn belül is függetleníthető. Nem nagyon szoktam szolgáltatónál vásárolni, szóval érdemes erre rákérdezni náluk. Tehát már előfizetésnél is.
Szerk.:
A weblapon még nincs kint, az árlistában már benne van. Szerintem most adagolják a boltokba. -
brainticket
aktív tag
válasz
mackoman #622 üzenetére
azt nem tudom még megmondani hogy bírja két sim-mel, ma reggel raktam át a sim kártyákat.
A második sim csak 2G-n tud csatlakozni ahogy nézem, ami nekem teljesen jó mert az egyik mindig roamingol, azon úgyse netezek, viszont nekem óriási előny az előző telefonomhoz képest hogy meg lehet cserélni menüből a két slot-ot, nem kell szétszednem a telefont ha váltani akarok hogy melyikről menjen a net.
Így néz ki a dualsim menü:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest