- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
weinmaker
őstag
válasz
weinmaker #20557 üzenetére
Közben lejárt a szerkesztés. Kétszer frissítette magát a teló, most a B391-enn van. Persze egyből lett screen lock ikon is. Szóval bocsi a kérdésekért, de meg sem fordult a fejemben, hogy ezeréves rendszerrel jön vissza a szervizből, pláne úgy, hogy a munkalapon meg rajta volt a szoftverfrissítés.
Viszont akkor ha jól értettem most független lett a telóm? Már nem a vodás logóval, hanem a huawei logóval jelentkezik be.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
weinmaker #20550 üzenetére
Nem tudok rájönni, hogy a kérdés értelmetlen, vagy pedig én vagyok síkhülye. De ha megveszek se értem a kérdést. Azt keresed, amikor egy ikonnal le tudod zárni a kijelzőt? Azt a mini alkalmazásokban találod (hihetetlenül találó) ,,Képernyőzár" néven. 1x1-es kis widget.
-
Shyciii
veterán
válasz
weinmaker #18626 üzenetére
weinmaker, sirokipatrik
Ahogy mondod. Messze van a prémium márkától.
Milyen június van még messze? Június már elmúltamúgy az EMUI 5.1 az Nougat, és nem Oreo, és még így sem kapjuk meg... Ezekután reménykedj, hogy Oreo meg lesz... Mondjuk mindegy is, mert ha lesz, az is mire kijön EU-s verzióra, addigra eltelik 2 év is.
-
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
weinmaker #18490 üzenetére
Nekem a Bluetooth nagyon jól működik. Most hétvégén az autóban lévő transmitter össze volt kapcsolódva a kinti rádióval. A telefon meg a transmitter-hez. Kb 10-15 méterről tudtam vezérelni úgy, hogy az autó ajtaja zárva volt. A hangzás ugyan olyan volt mint közelről. Úgyhogy nekem a Bluetooth az normális kerülhetett a telefonomba. Ja meg az autóban akartam kapcsolódni egy másik telefonhoz, a P9 a házban volt és érzékelte! (nem volt párosítva előtte és ez kb 5 méter vastag falakon át)
-
MK VII
veterán
válasz
weinmaker #11675 üzenetére
Valószínűleg azért nem olvastad, mert write only-ba vagy.. Szóval azért nem olvastad, mert nem olvasod a topikot.
Az utóbbi két napba több hsz is erről szól... Kicsit olvasgathatnád többet a topikot.Az usb kábeles ujjlenyomatos feloldós dolgod meg rejtély... Nekem feloldja mindig, akár simán töltőn akár gépre dugva van.
-
-
hislah
aktív tag
válasz
weinmaker #10209 üzenetére
Ezeket a kommentet nem tudom szó nélkül hagyni. A készülék, amit meg akarsz taposni, sokkal több számítást tud elvégezni egy tizedmásodperc alatt, mint gondolnád. Nyugodj meg Ő jól emlékszik a biztonsági kódodra.
A hard resettel ügyesen megoldottad, legközelebb már nem felejted el a jelszavad, az biztos. -
-
tkonya
aktív tag
válasz
weinmaker #7306 üzenetére
Ezer éve igaz??😃😃😃😃😃 Bocsi😃😃😃
Tehát, beállítások, telefonról, buildszámra sokszor bökj, és aktív lesz a fejlesztői menü. Azon belül lesz az usb hibakeresés.
Mikor kiírja hogy fejlesztő vagy, akkor fogod a beállítások menüben megtalálni a fejlesztői lehetőségeket. Ez lemaradt.
-
sb
veterán
válasz
weinmaker #6685 üzenetére
Nekem S7 Edge van, asszonynak P9.
Az Edgen 15-20cm eséstől 1 hónaposan szarrá tört a kijelző, a P9 több hasonlón túl van és semmi.Ezen kívül több a sw probléma is. A bolti kapott rommal nem volt ram leak S7-en, de az utóbbi 2 frissítés (szintén hivatalos, T-s rom) óta ez megy. 3-4 nap után 4-600MB a szabad ram és érezhetően lassul. Restart után újra 1.3-1.6GB.
P9-en fordított a tapasztalat, az első rom ette a ramot, azóta két frissítés után nincs ilyen hetes uptime után sem. (Az már csak érdekesség, hogy ugyanannyi a szabad ram 3GB-on, mint nálam 4-en.)
Érzésre sebességben nincs különbség a két telefon között. Nekem speciel a P9 fogásra, hátsó ujjlenyomatolvasó elhelyezésre is szimpatikusabb. Ja és ha már itt tartunk, 100-ból 99-szer beenged elsőre, Edgen meg 2 naponta van 30mp-s kizárásom mert 4-5 próbálkozásból sem enged be.
Egyedül a kamera miatt választottam és emiatt maradni is fog. Fényképre is jobb, főleg kevés fényben, de videóban még nagyobb különbség az S7 javára.
szerk: Ja és még egy fontos dolog... amit lehet, hogy én is meglépek a kamera megtartása mellett is. Sima S7 az Edge helyett. Csak hátránya van a lekerekítésnek szvsz.
szerk2: Na jó, még egy pont az S7-nél: az amoled szebb. De a P9 sem rossz kijelzőre, inkább extra az amoled. Viszont a beégés benne van. -
ntomi0730
senior tag
válasz
Az S7-nél vannak térerő problémák. Nem tökéletesen kezeli a 4g-ről való visszaváltást bejövő híváskor...Érdemes a topikjába beleolvasni. Hozzáteszem Én azért adtam el pár hetesen, amit nem bántam meg.
mugencivic: Úgy tudod beállítani, hogy automatára teszed, a csuszkát megfelelő alsó értékre állítód, és annál lejjebb nem veszi a fényerőt.
-
Galahed
senior tag
válasz
weinmaker #6670 üzenetére
Többek között én is S7edge-ről váltottam, igaz nem teljesen erre hanem a p9plus-ra. Az S7e is megvan még (éppen tegnapvittem szervizbe másodszor is hivásproblémák miatt) Nagyon nem szeretem, próbálok megszabadulni tőle...
Stabilabbnak, jobban összerakottnak, átgondoltabbnak tartom a Huawei szoftverét, nincsenek hivásgondok, váratlan merülések, beakadások. Ha sikerül megválni az S7e-től,akkor abból is Huawei lesz. (valószinüleg Mate 9)
-
pepe10.10
tag
válasz
A más márkák , készülékek fikázása maradjon csak a facebookos kommenthuszároknak akik minden telefonos poszt, reklám, hirdetés alatt ugyanazt a csontot rágják le. Itt a fórumon srácok ész érveket közölnek, és egy ilyen közösségbe szerencsére nem csöppennek bele ilyen "selejtek"
én ugyanúgy használnék I7 et mint S7 et, attól hogy vásárláskor épp a P9 re esett a választásom.. mindegyik felső kategóriás készülék Istenkirály
-
MK VII
veterán
válasz
S7-re van üvegfólia, még az EDGE-re is.
Iphone SE tényleg csak játéktelefon.. Kameráját a P9-hez képest valami low budget kategóriás telefonéhoz hasonlítanám inkább. Arról nem is beszélve, hogy pici mint a veszedelem..Van egyébként a topikban tag aki S7 EDGE-ről váltott és egyáltalán nem bánta meg, sőt..
Nem akarlak a P9-re rábeszélni, sem lebeszélni róla. Minden telefonnak megvannak a maga apró kis hibái amit meg kell szokni együtt kell élni velük.. Mindegyik telefon törékeny és nagyfokú odafigyelést igényel. Ha tudsz vigyázni rájuk akkor bármelyik sokáig jó szolgálatot tesz.. -
mugencivic
tag
válasz
P9, abból is a kéket ajánlom (számomra annak a legkellemesebb a tapintása).
Mondom ezt úgy, hogy volt S7-em (több színben is), S6, i5S, i6S, i7 (most is megvan), G5, stb.
Bővebben:
- iPhone SE-t csak akkor, ha a másik kettő túl nagy. Őszintén szólva szerintem a 4"-os kijelző ma már semmire sem elég, vagy akkor fölösleges ilyen drága és erős hardvert pakolni alá. A másik két droidos telefon ellenfele inkább a i6S vagy az i7 lenne. Az IOS vs Android vitába nem érdemes belemenni. Ha valakinek IOS fétise van, akkor úgyis iPhone-t vesz, nekem is megvan az i7, de inkább csak érzelmi okokból, a 3GS óta követem a platformot, mostanra az Android teljesen beérte, sőt.- Az S7 nagyon jó, de ami (számomra) leginkább elrontja, az a PWM-es kijelző fényerőszabályzás - egyszerűen fárasztja az ember szemét, hosszú távon, illetve nekem az EMUI is jobban tetszik, mint a TouchWiz. Van pár előnye a P9-hez képest (vízállóság, erősebb CPU/GPU, több RAM), de napi használatban ezek közül szinte semmit nem venni észre. Talán a vezeték nélküli töltést hiányolom belőle egyedül.
A P9 egy nagyon igényes, jó ár-érték arányú telefon, nincs különösebb gyengéje, az EMUI meg egész igényesen néz ki részleteiben is, IOS után is. Bármelyik telefont megvehetném magamnak, sokat meg is vettem, de a P9 lett most a nagy kedvenc, nem is számítottam erre.
-
Djuree
félisten
válasz
ios vagy droid először is? mert általában aki az egyiket szereti a másikat nem, a két rendszer tök ellentétes kb. mindenben. én most adtam el az iphone-om, többet soha iphone-t! az ipad meg nagyon bevált érdekes. szóval mindenképp droidot ajánlok. barátnőmnek s6 edge van nekem p9, sztem kb. egykutya, amelyik jobban tetszik kinézetre. p9 szebb sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest