- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
EndyCretu #13705 üzenetére
A Nougat verzióról. Ha simán megy és minden oké, akkor 1-es.
MK VII kollágának 1000%, hogy a 2-es tipusa van.Van egy pár betű hiba, de megmondom őszintén, most szétvág az ideg.
Viszont csak ez lehet a megoldás.
Nálam a romom száguld mint a vonat, panasz nincs kivéve az említet más márkának a videó alkalmazása.
Megértem a tulajokat, mert nem 10 forintos készülékről van szó, de azért a saját készülékük hibájára is gondolhatnának, mielőtt egy olyan embert sértenek meg, aki már annyit tett itt a dolgokért.
Elfogadom a kritikát és építeni is tudok belőle, de csak akkor ha nálam is jelentkezik. -
-
BR51
csendes tag
válasz
EndyCretu #8085 üzenetére
Szia!
Ez szerintem még csak a korai verzió, amit elvileg 10000 embernek van lehetősége kipróbálni. HiCare appban ott van a "Rendszerfrissítés korai próba" nevű menüpont, ott lehet elvileg kérni, jelenleg nekem még 9900/10000 kvótát ír, ami így az én olvasatomban azt jelenti hogy 100 ember már kérte a frissítést. Vagy függő készülékeknél nincs ez a menüpont?
Amúgy nekem független L19-es készülékem van, és magától nekem sem akar frissítést feldobni, arra még függetlenként kb. február-márciusig várni kell, Vodánál gondolom mégtovább.
Ha tévedek kérlek javítsatok ki. -
Gabbbb
senior tag
válasz
EndyCretu #7270 üzenetére
A "kicsi" p9 alig olcsóbb, mint a szürkeimportos s7, szóval itt szó sincs arról, hogy ne lenne érdemes összehasonlítani őket, aki most áll telefonvásárlás előtt. P9-nek rengeteg előnyös tulajdonsága van ebben az összehasonlításban és mindenkinek mások az igényei.
http://imgur.com/a/Jtp8K
-
MK VII
veterán
válasz
EndyCretu #7270 üzenetére
Igen ez a P9 topik. Nem rég óta vagy itt, hogy ezt gondold amit.
Ritkán jönnek elő más telefonok, de előjönnek. Ezeket nem lehet elkerülni. S7 topikban is szóba kerül a P9, biztos lehetsz benne....
Egyébként meg offban vannak a nem ide illő hozzászólások szóval ki is kerülheted őket. Nem fontos elolvasni. -
Balzak83
senior tag
válasz
EndyCretu #7203 üzenetére
Lezáráshoz használd a Lock Screen appot, WangQi-től. Nem kér semmihez engedélyt, egy ikont fogsz látni, amire ha rányomsz, egyből zár a kijelző. Nem kell dupla koppal bohóckodni, egy is elég neki.
@ete: én pont windowsnál érzem ugyanezt. Felraksz egy programot, és nincs felette kontrollod. Max letörölheted. De androidnál te mondod meg, hogy mit csinálhat, mihez férhet hozzá.
-
Horvi
őstag
válasz
EndyCretu #7192 üzenetére
Kicsit félreérthető a kérdés. Az én olvasatomban arra vagy kíváncsi, hogy van-e lehetőség más módszerrel is lezárni a képernyőt mint az oldalsó gomb. Ha nem így értetted akkor elnézést
Ha a feloldásra gondolsz akkor oldalsó gomb + kód vagy ujjlenyomat. Dupla koppos ébresztés nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Táp ventilátor csere
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Crypto Trade
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest