- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jelen helyzetben valóban nincs. De ha kiszolgáltatod magad, és változnak a körülmények, akkor majd nem lesz lehetőséged ellenszegülni, mert korábban már eldobtad a lehetőséget.
Az a helyzet, hogy a szabadságunkat rég eladtuk, vagyis elcseréltük a biztonságunkra.
A probléma az, hogy az nyújt látszatbiztonságot, akitől valójában a félnivalónk lenne. -
bb_bence
csendes tag
@Balzak83 milyen fóliáitok voltak?
Nekem épp szállítás alatt van egy XPROTECTOR üveg.
http://ecell.hu/Huawei_P9_XPROTECTOR_Tempered_Glass_kijelzovedo_uvegfolia_0.33_1_db
Erről tapasztalat esetleg?Néztem videót, ott elég korrektül felrakta a srác, nem tört be utána a széle, viszont már annyi rosszat olvastam az üvegekről, hogy lehet fent marad inkább a gyári végleg, bár az meg már csupa karc, és nem annyira törésálló..
-
pepetech
őstag
Napi használatban igen is jobb. A rendszere annyira rossz hogy amíg egy embert felhívtam a telefonkönyvből megőrültem. Mint írtam hardver ügyileg és kinézetben is jobb/szebb az s7edge tudom hisz arról váltottam. De maga a rendszer annyira optimalizálatlan hogy az elöl menekültem. Feleségem s7e-je rengetegszer fagy, forrósodik beakadnak appok merül mint a titanik. Na igen amikor én váltottam P9-re ott tartott az s7edge hogy 2-3 óra sot volt csak. Merült mint a titanik valami Google cucc miatt. Egy 240 ezres telefon ne csináljon ilyet. Azóta eltelt 8 hónap kijött egy valag frissítés a telefonra tudom mert látom, hogy az asszony telefonja fojton frissül. A sok frissítés mind hibajavítás. Igen elfogult vagyok mert jó a P9. Ár értékben pedig abszolút elpicsázza a konkurenciát. A hobbit 8-ról nem is beszélek. Anno a P8 is jobb volt mint a Note 4. Azóta hű vagyok a márkához. Samsungba pedig 4x csalódtam. Galaxy S, S3, Note4, S7edge. Egyedül a note 3 volt szimpatikus a maga idejében de az a feleségem és volt.
A fotós része pedig hidegen hagy. Tudjam lefotózni a munkaterületet ennyi.
-
MK VII
veterán
"Aksija elég erős, P9-et lenyomja. Aki mást mond az elfogult.
Kérlek mutass valam hasonlót az S7 hudekurvajóEdgtől.
3 nap 10 óra.Mutass hasonló eredményeket. Nem kell jobbat, csak hasonlót.
Én nagyon sokáig olvastam az S7Edge topikot, mert kiszemelt volt nekem is az a telefon, de otthagytam, mert egy-két hónappal a megjelenése óta tele lett a topik a hibáival. Máskülönben közel nem láttam ilyen kijelzőidőket. -
Strangers
tag
Áruljátok el, nem pont az volt a cél a dupla kamerával hogy a kevés fényű helyeken is viszonylag jó fotók készülhessenek? Azt mondják az egyik kamera fekete fehérben dolgozik a több fény beengedése miatt és a két képből készül 1 jó vagy legalább jobb fotó! A gyakorlatban ez mégsem így van?
-
Ultimate Shield fólia. Remekül illeszkedik, de nedvesen kell feltenni. Ha ebben nincs tapasztalatod, akkor azért lehet mást kellene előbb kipróbálni. Plushoz már nem olyan jó a helyzet, de sima P9-re ajánlott. Nekem max. 5 munkanap alatt mindig megékezett, persze ez most az ünnepek miatt változhat.
pjb: Mit ír ki, mikor küldöd? Egyébként miért nem használsz pl. Dropboxot? Már nem tömöríti le, mint régen. Fotózok, dropbox lövi egyből fel felhőbe (be lehet állítani,hogy csak wifin,vagy mobilneten is), asztali kliens pedig egyből tölti le a gépre. Ha kell meghívó szólj, mindketten kapunk akkor plusz 500 mega helyet
-
Balzak83
senior tag
A nillkin cp+ szépen fent marad, nincs felválás, vagy légbuborék, de a fekete színezett kerete belelóg a látható képbe, pl a gördítősávot már takarja. 2 másik üveg már úton van, ha valamelyik bejövős, akkor majd beírom ide.
Xda-n téma még egy Flosmall márka, amit többen is jeleztek hogy nem kiemelkedő, de fent marad -
Sdmv8
tag
Köszi
Esetleg mennyire kell félni attól, hogy a P9 elkezd belassulni, fagyni / laggolni x-idő használat múlva?
Vagy ez esetleg régebbi android para ami bennem él és már nincs ilyen?iPhone-t ismerem jelenleg egy 4S-t használok ami igencsak megérett a váltásra.
-köszi
Neked is kösz Zaided.
-
MK VII
veterán
Én is ezt vallottam. Soha semmilyen tokot nem tettem a telefonjaimra. Na ez a felfogásom ennél a telefonnál megváltozott... Még a sima szimpla szlikon tok is halottnak a csók kategória erre a készülékre...
Egyébként Te is csak addig fogod így gondolni amíg egyszer baj nem történik... Ne mond azt, hogy nem fog, mert fog...
Nekem ez a negyedik P9-cem fél év alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Napelem
- Off the Grid - Már Steamen is elérhető a korai kiadás
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest