- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
Üdv!
Nekem gyári romra vissza térve, visszazárva a BL, semmi gond nem volt a garanciáztatással. Pedig eredetileg Voda rendszer volt rajta, én meg független ROM-mal vittem vissza a vodához.
Cunaja leírását böngészd át, abban korrekten le van írva a menete. Ha itt a fórumban keresel rá, látni fogod, mások is az alapján csinálták. (én is) -
laci1892
őstag
Alapvetően nincs bajom a telefonnal. Jó a kamera. Jó volt a wifi stb. Az én telefonommal van a gond. Ámbár nagyon vicces hogy neki futottam mégegyszer a gari kérdésnek...
Mint mondtam van p8 lite, meg egy mate 9 a családban... Így van némi fogalmam arról hogy kéne nagyjából működnie a p9-nek...meg hát eleve tudom milyen is voltNa most bent a huaweinél csináltak egy sw-t semmit nem segített... Közben a munkám miatt kéne a GPS....
(Sajnálom hogy nem jött össze a blackberrynek a qnx -.- " [BBos10] sosem volt velük gondom főleg anyag minőség terén...)
-
MK VII
veterán
Megbuktam..
Elfogadom, ha valaki nem így használja ahogy én...
Egyéntől függ, hogy, hogy kíméli a telefonját.
Számomra nem fontos, hogy az akku sokáig bírja... Nem érdekel. Sőt az sem érdekel, ha pl. az autómon a gumi előbb elkopik mint kéne.
Számomra a tárgyak csak tárgyak. Minden pótolható. Egy-két dolog nem pótolható. Többek közt az időm és a boldogságom.
Ha időt spórolok meg azzal, hogy nem merült le a telefonom egy fontos email küldésnél azért, mert rátöltöttem napközben 20 percet, és este még bírja, akkor én rátöltök. Ha elkopik a gumi az autón, mert elfüstöltem és boldoggá tett akkor elfüstölöm...
Ezért mondom, hgy egyén függő.
Valakinek ezek a dolgok úgy jönnek le, hogy nem vigyázok a dolgaimra. Én nem nem vigyázok, hanem helyén kezelem a dolgaimat. A telefon telefon, az autó autó, nem egy érző lélek amit pátyolgassak..
Számomra!Szerk.:
Nem vitatéma, csak leírtam, hogy értsétek, hogy miért írtam azt amit.
Szóval részemről lezártam ezt a dolgot. -
Balzak83
senior tag
Elvileg nem. Befolyásolja a hossz és a keresztmetszet is, de itt van ez a cikk, kicsit majd képbe hoz.
Tapasztalat, hogy ehhez a telefonhoz ajánlott a gyári gyorstöltő. Én pl. egy QC3-as gyorstöltővel, amely elvileg dinamikusan alkalmazkodik a telefonhoz, nagyon lassú töltési sebességet értem csak el (biztonsági töltés?) Ha valaki beírná ide, mi a gyorstöltője típusszáma, akkor szerintem arra keress rá.
-
MK VII
veterán
Szia.
Gyors töltő.OS-ben nem lehet állítani a gyors töltést. Vagy gyors töltővel töltöd gyorsan vagy sima töltővel..
-
törölt tag
Azt sem nagyon értem, hogy minek van BL. Bár már beszéltünk erről. Még egy témában sem láttam, hogy foglalkoztak volna vele a szervizben, illetve én sem tapasztaltam...
Esetleg bóvli garanciás mobilboltok élezhetik ki ezt a témát, hogy el lehessen utasítani a garanciát, de ilyen esetekben meg általában van vaj a fülük mögött, szóval pont ezen nem akarnak elbukni.
-
daninet
veterán
eltüntethető de 4 eurót fizetni kell.. egyelőre nincs róla infó, hogy Telemax mit szól hozzá. 2-3 éve samsungomat pistikés agyontuningolt cyanogenmoddal adtam be kamera cserére nem szóltak semmit
az a lényeg, amit ott írtam, hogy csak abban az esetben okoz garanciavesztést ha a bootloader nyitás miatt keletkezik baj. Eleve a huawei teszi lehetővé a nyitást tehát irreális is lenne ha nem lehetne így gariztatni. Ha beadod kamera cserére nem fogja őket érdekelni valószínűleg, hogy relocked vagy locked. Ne lebegjen indításnál a képernyőn, 2 perc múlva szedni fogja szét hogy javítsa.
-
Ha jól tudom (őszig még WP-s vagyok, de előtt droid-os voltam), akkor BL nyitás után lehet root-olni. Úgy tudom, hogy BL nyitás később látszódni fog.
De ha már eleve nyitott BL-es telefonod van, akkor vissza lehet elvileg csinálni úgy, hogy nem látszik, hogy root-olva volt.A téma engem is érdekel, mert ha 1-2 hónap után nem hozzá az elvárt szintet, akkor nálam is a régi jó módszer: root + greenify(fizetős). De az is lehet, hogy a 6-os droid + huawei-es beállítások együttesen meghozzák az elvárt szintet.
Ha nem, akkor a kis zöld levélkével.... gombnyomásra, szükség esetén... pl. este a telefonon még sok google szar is meghal... amíg újra nem használom. stb... a világ legjobb dolga. Öregebb telefonokat hozzáértő kezekben pl. képes újjávarázsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest