- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_pimp
senior tag
válasz
mugencivic #8056 üzenetére
Hivatalosan jött meg?
-
Balzak83
senior tag
válasz
mugencivic #8056 üzenetére
Én is rakom mobilnettel, ahogy azt kell
Egyébként azt a két számot nekem kvótának jelzi. Tehát 10000 frissítést adtak csak ki (?) Akkor viszont "hamar" elfogy, ne várjatok túl sokáig vele.
Ez egy jó nap eddig....
-
Gabbbb
senior tag
válasz
mugencivic #7722 üzenetére
Keresgéltem, de e név alatt nem találtam semmit. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.sqleditor&hl=en ez lenne?
-
ViZo72
tag
válasz
mugencivic #6673 üzenetére
"P9, abból is a kéket ajánlom (számomra annak a legkellemesebb a tapintása)."
A P9 családon belül a kéknek más a tapintása a többi színhez képest vagy a P9-nek az egyéb gyártmányú telefonokhoz képest?
Képeken, videókon a kék P9 hátoldala fénylőnek, tükröződősnek látszik, míg a szürke (Titanium gray) nem tűnik annak.
Csak a képek csalnak vagy tényleg van ilyen különbség is nem csak a szín?Bárki válaszolhat aki fogott mindkét színűt kézben :-) .
-
törölt tag
válasz
mugencivic #6684 üzenetére
Nekem az automata fényerőszabályzással van csak gondom: sötétben túlságosan leveszi ez is a fényerőt, mint ahogy az összes többi, amit próbáltam (S7, G5, stb).
P8-on, az automata fényerő is állítható középértékkel rendelkezik, legalábbis 6-os droid óta biztosan.
Ez azt jelenti, hogy kéziben belősz egy értéket, és visszatolva automatára, ahhoz képest szabályoz.
Ha esetleg tudtad, akkor bocs, de nekem így, tökéletesen testre szabható, éjszakai használathoz is.szerk:
Ja, közben látom, megelőztek.S7 erősebb és szebb a kijelző, vízálló.
Na, ez sem igaz így, sajnos
Itt is egy failed teszt ... de teli a net vele, hogy nem vízálló. -
Djuree
félisten
válasz
s7 nem tud vezeték nélküli töltést? s6 is tudja...
-
weinmaker
őstag
válasz
Na ilyen egy király hozzászólás! Ilyenekre vagyok kíváncsi, nagyon szépen köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és írtál!
-
tyuli76
tag
válasz
mugencivic #6663 üzenetére
Csak azért irtam,mert a Upc felöl érdeklödött.Ott 20ez önrész és 24 havi részletre lehet elhozni,azaz a futárral küldik és nincs hitelbirálat
Nekem zte axon a2016 van.
Egy ideje kisérem a forumot,ezért a napokban én is megrendelem a feleségemnek.Kifizetödik mert évekig elvan 1 telefonnal,most Lenovo A850 van,már v 3 éves. -
dunc
nagyúr
válasz
mugencivic #6614 üzenetére
A telnoros verzióba nincs, csak c type kábel, adapter nem.
-
ruarua
tag
válasz
mugencivic #6614 üzenetére
Én UPC tv telefon internet mellé hoztam ki 2 hete
Volt hozzá gyors töltő és átalakító is. -
sb
veterán
válasz
mugencivic #6572 üzenetére
Trevize1987, mugencivic: Köszönöm szépen, akkor benézek majd.
Neked is köszi, MK VII. Láttam a korábbi ebay-es linked is, a kereső a barátom.
Csak most gyorsabban kellene a töltő, nem akarok kintről rendelni.Viszont ha már itt tartunk: Type-C kábelből ill. ilyesmi Micro - Type C átalakítóból van bevált, "olcsókínai" modell? Ofc. nem a 9V/2A töltéshez kéne, hanem csak simához. Alapvetően nem félek a kábelektől, de már én is belefutottam Micro-ból nagyon gagyiba, szóval csak úgy ránézésre/érzésre nem szívesen rendelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest