Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz weinmaker #6685 üzenetére

    Nekem S7 Edge van, asszonynak P9.
    Az Edgen 15-20cm eséstől 1 hónaposan szarrá tört a kijelző, a P9 több hasonlón túl van és semmi.

    Ezen kívül több a sw probléma is. A bolti kapott rommal nem volt ram leak S7-en, de az utóbbi 2 frissítés (szintén hivatalos, T-s rom) óta ez megy. 3-4 nap után 4-600MB a szabad ram és érezhetően lassul. Restart után újra 1.3-1.6GB.
    P9-en fordított a tapasztalat, az első rom ette a ramot, azóta két frissítés után nincs ilyen hetes uptime után sem. (Az már csak érdekesség, hogy ugyanannyi a szabad ram 3GB-on, mint nálam 4-en. :) )

    Érzésre sebességben nincs különbség a két telefon között. Nekem speciel a P9 fogásra, hátsó ujjlenyomatolvasó elhelyezésre is szimpatikusabb. Ja és ha már itt tartunk, 100-ból 99-szer beenged elsőre, Edgen meg 2 naponta van 30mp-s kizárásom mert 4-5 próbálkozásból sem enged be.

    Egyedül a kamera miatt választottam és emiatt maradni is fog. Fényképre is jobb, főleg kevés fényben, de videóban még nagyobb különbség az S7 javára.

    szerk: Ja és még egy fontos dolog... amit lehet, hogy én is meglépek a kamera megtartása mellett is. Sima S7 az Edge helyett. Csak hátránya van a lekerekítésnek szvsz.
    szerk2: Na jó, még egy pont az S7-nél: az amoled szebb. De a P9 sem rossz kijelzőre, inkább extra az amoled. Viszont a beégés benne van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák